InSlim: az egészséges fogyás képlete

InSlim: az egészséges fogyás képlete

Súlycsökkenés az egész szervezet egészségétől függ

 

A fogyás folyamata szorosan összefügg a szervezetünkben, különösen a gyomor-bélrendszeri szervekben zajló számos folyamattal. Ha a szervezetet toxinok mérgezik, még ha sikeresen fogyunk is, a súlyfelesleg visszatér. A toxinok nemcsak mérgezik a szervezetet, hanem a felesleges zsír felhalmozódását is előidézik.

Megrendelés kedvezménnyel

A mechanizmus a következő:

 1. a toxinok által mérgezett szövetek és szervek nem kapnak elegendő tápanyagot.
 2. az úgynevezett “metabolikus éhezés” következik be.
 3. a szervezet elkezd zsírt felhalmozni.
 4. a súlyfelesleg látszólag a semmiből tűnik elő.
 5. a diéta és a sport nem segít.
 6. elhízás és a kapcsolódó betegségek jelennek meg.

InSlim: az egészséges fogyás képlete

Megrendelés kedvezménnyel

Hogyan lehet javítani az anyagcserét és megszabadulni a súlyfeleslegtől?

Az InSlim egy ultrakoncentrált formula, amely képes felgyorsítani az anyagcserét.

 • Megtisztítja a szervezetet a méreganyagoktól
 • Újraindítja az anyagcserét
 • Segít megszabadulni a súlyfeleslegtől
 • Hosszan tartó és megbízható eredmények

Hogyan működik az InSlim

 1. természetes formula
 2. növényi összetevők
 3. könnyen fogyasztható
 4. nem tartalmaz szintetikus összetevőket
 5. GMO-mentes
 6. nem okoz függőséget

Bizonyított és hatékony összetevők

InSlim: az egészséges fogyás képlete

 • Ananász kivonat
  Bromelaint és más enzimeket, például foszfatázt, glükozidázt, peroxidázt, cellulázt és escharázt tartalmaz, hogy a zsírtermelés gátlásával és a zsírégetés serkentésével segítsen a testsúly csökkentésében. Ezek az enzimek serkentik a zsírsejtek önmegsemmisítésének folyamatát.
 • Akácfa rost
  Oldható természetes rost, amely a gyomor-bélrendszerbe kerülve megduzzad és kocsonyává alakul, megtöltve a gyomrot és teltségérzetet adva. Ez csökkenti az étvágyat, segít normalizálni az emésztést és javítja a perisztaltikát. Serkenti a szervezet B-vitamin termelését, amely segít a méreganyagok adszorbeálásában és a gyomor-bélrendszeri szervek tisztításában.
 • Glükomannán
  Az Amorphophallus konjac növény gyökeréből származó vízben oldódó élelmi rost. Segít csökkenteni a bejutó zsír mennyiségét azáltal, hogy táplálja a bélben lévő jótékony baktériumokat. Más oldható rostoktól kivételes viszkozitása különbözteti meg, ami különösen hatékonnyá teszi a fogyás szempontjából.

Laboratóriumi vizsgálatok

A megfigyelési időszak 36 hét volt, amelyből 2 hónapot az InSlim szedésével töltöttek, majd egy hónapos tesztelés következett az eredmények stabilitásának biztosítása érdekében.

A vizsgálatok kimutatták az InSlim példátlan hatékonyságát a fogyásban. Legfőbb jellemzője, hogy nem csak a méreganyagok és salakanyagok eltávolításával csökkenti az emberi testsúlyt, hanem ténylegesen felgyorsítja az anyagcsere-folyamatokat és csökkenti az éhségérzetet.

Az összes csoportra vonatkozó átlagokat mutatjuk be:

 • FOGYÁS AZ ALKALMAZÁS SORÁN – 31KG
 • TESTTÖMEG INDEX CSÖKKENÉSE – 15,2
 • A ZSIGERI ZSÍR CSÖKKENTÉSE – 37%
 • CSÖKKENTI A VÉR TRIGLICERID SZINTJÉT – 3,1 MMOL/L

Szakértői vélemény

InSlim: az egészséges fogyás képlete

Egész életemben azt a gondolatot hirdettem, hogy a fogyáshoz átfogó tudományos megközelítésre van szükség. Manapság azonban a hétköznapi embereknek nem kell érteniük a biológiához és a kémiához ahhoz, hogy egészségük károsítása nélkül fogyjanak. Az InSlim megfizethetővé tette a fogyást!

 

Ez a termék lehetővé teszi, hogy akár 15-20 kg-ot is fogyjon 2 hónap alatt anélkül, hogy az emésztőrendszer és az endokrin rendszer befolyásolásának kockázata fennállna. Nincs szigorú diéta, nincs kimerítő edzés. Az InSlim kúra eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből, helyreállítja az anyagcserét, fokozza az anyagcsere-folyamatokat és revitalizálja a gyomor-bél traktust. Ez az, ami egyszer és mindenkorra eltünteti a súlyfelesleget.

Linda Schulte, Szakértő a táplálkozástudomány és dietetika területén

Valós eredmények, amelyek életeket változtattak meg

Mindössze egy hónapba telt, hogy újra boldog és elégedett legyek a testemmel, éppen időben a strandszezonra. Nagyon tetszett a termék, növényi alapú, és nem fenyegeti az egészségemet. A barátaim most nem tudják elhinni, hogy ennyit fogytam fogyókúra nélkül, azt hiszik, hogy hazudok. Pedig, ebben az egész hónapban békésen ettem zsemlét és süteményt :) Amikor az első héten elkezdtem észrevenni a tükörben, hogy egyre kisebb vagyok, aggódtam, hogy a melleim is fogyni fognak, de nem, ami kell, megmaradt, hála Istennek!

Nemes Viktória, 49 éves

Az elmúlt három évben a fogyás szinte a szenvedélyem lett. Kipróbáltam a legnépszerűbb diétákat, rászoktattam magam a reggeli futásra. De mivel egy gombóc voltam, semmi sem változott. Időnként diéták segítettek abban, hogy kisebb gombóc legyek, de az InSlim igazi felfedezés volt. Egy hónapon belül szemlátomást fogytam. Végre olyan a derékbőségem, amiről álmodtam, és most már büszkélkedhetek vele. És még a karjaim is vékonyabbak!

Szilágyi Barbara, 38 éves

Hosszú ideje komoly problémáim vannak a túlsúlyommal. Diákkorom óta kialakult bennem az a rossz szokás, hogy minden nap megittam egy-két üveg sört egy hamburger mellé. Nem vettem észre, hogy milyen gyorsan elkezdtem hízni. Már kétségbeesetten vágytam egy kapcsolatra. Kinek van szüksége egy dagadékra. Az InSlimnek köszönhetően az összes felesleges súly teljesen eltűnt. Nincs többé sörhas! Most azt tervezem, hogy egy kicsit felpumpálom magam; ez után a fogyás után a hasizmaim nagyon gyorsan láthatóvá válnak.

Tóta Bence, 35 éves

Megrendelés kedvezménnyel

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: