Intenskin redőkből: otthon elérhető fiatalítás!

Intenskin redőkből: otthon elérhető fiatalítás!

 • Alternatívaa botoxszal szemben
 • Észrevehető hatás
 • Biztonságos és természetes
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Második fiatalság műtét nélkül

Intenskin – innováció a kozmetikumok világában! A bőrgyógyászatilag tesztelt Intenskin formulát az arc feszesebbé tételére és a ráncok kisimítására fejlesztették ki.

 

Az Intenskin biztonságos alternatívát kínál az injekciók révén nyert szépséggel és a sebészeti arcplasztikával szemben.

Az Intenskin csodálatos hatása köszönhető

Intenskin redőkből: otthon elérhető fiatalítás!

 1. Arany bajusz kivonat
  Kiegyenlíti a mély korú ráncokat, intenzíven hidratálja és táplálja mikroelemekkel a nedvesség fenntartása érdekében. Megszünteti a vörösséget, az érrendszert és a pigmentációt, kiegyenlíti az arcszínt.
 2. Camellia Sinensis levél kivonat
  Távolítja el a toxinokat a sejtekből, amelyek megakadályozzák a fiatalítást. Normalizálja a bőr víz-zsír egyensúlyát, kiküszöböli a duzzanatot és az irritációt. Meghúzza az arc ovális oldalát.
 3. Boszorkány mogyoró kivonat
  Finomítja a finom arcráncokat a szem, az ajkak és a száj környékén. Megakadályozza a kor foltok és sötét körök megjelenését a szem alatt, világosítja a meglévőket.
 4. Borostyán kivonat
  Rugalmassá és hidratálttá teszi a bőrt. Meghúzza az arc ovális formáját, megakadályozza a mély korú ráncok megjelenését. Kisimítja a bőrt és vitaminnal telíti a fiatalosság megőrzését.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Hogyan kell használni az Intenskin-et?

Intenskin redőkből: otthon elérhető fiatalítás!

 • Tisztítsa meg az arcbőrét a szokásos módon
 • Vigyen fel egy kis mennyiséget az Intenskin-ből az arcára
 • Dörzsölje gyengéd, körkörös mozdulatokkal, amíg teljesen felszívódik
 • Használja az Intenskin-et reggel és este a kúra teljes időtartama alatt
 • Élvezze a fiatal, ragyogó, ránctalan bőrt!

Eredmény itt és most!

Erzsébet, 35 éves

”Az Intenskin teljesen észrevétlenül és kiválóan hat. Szerintem bizonyos mértékig felváltja a plasztikai sebészetet, mert miután felviszem, teljesen más lesz tőle az arcom. 10 évvel fiatalabb!”

Anna, 56 éves

”Az Intenskin nálam tökéletesen bevált! A készítmény az összes ráncomat kisimítja, feszesebbé teszi az arcom körvonalát, felfrissülve és megfiatalodva nézek ki. Számomra ez a legjobb döntés, mert most már nem kell megvennem egy csomó kis tubust és szalonokba járni ahhoz, hogy valamennyire rendbe tegyem magam!”

Mónika, 38 éves

”Az Intenskin teljesen lenyűgözött! Tökéletes eszköz, ami napvilágra jött. Vékony rétegben felviszed és a szemed láttára változik meg az arcod. A bőr feszesebbé válik, a ráncok kisimulnak, valamennyi hiba azonnal elmúlik. A feszesítő hatás pedig akár 8 óráig is eltart!”.

Dominika, 41 éves

”Szeretem a kozmetikumot, mert azonnal látszik a hatása. Szóval az Intenskin nekem tökéletesen bevált. Bekentem és elmúltak a kis duzzanatok, ráncok, a bőröm friss, sima és egyenletes lett”.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: