Izolivin hogy javítsa a hallást: 28 nappal később még a suttogást is meghallod

Izolivin hogy javítsa a hallást: 28 nappal később még a suttogást is meghallod

 • hallani mindent, amit mások mondanak neked – még ha halkan és artikulálatlanul beszélnek is
 • jól érteni minden szót messziről és zajban is
 • gond nélkül hallani a híreket a rádióban és a tévéprogramokat
 • újra élvezni a madarak énekét és a fák susogását
 • és ezáltal visszanyerni az életkedved!

Lényegtelen, hogy hány éves vagy, és mióta gyötör a hallásprobléma. Lényegtelen, hogy enyhe, vagy súlyos halláskárosodásod van. De még az sem fontos, ha az orvos szerint teljes hallásvesztésre vagy ítélve… Tudnod kell, hogy 28 nap alatt 100%-os hallásnak örvendhetsz. Készülék nélkül!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Ezért lehet az Izolivin tökéletes alternatívája a hallókészülékeknek:

 1. megszabadulsz a morajlástól és sípolástól, amelyeket a készülékek adnak ki
 2. elfelejtheted a szégyenkezést és a kényelmetlenséget, amelyet a fülből kiálló készülékek miatt éreztél
 3. védve leszel a fertőzésektől, amiket a készülék hordása okoz
 4. mindent és mindenkit hallani fogsz ráadásul egyfolytában
 5. megspórolsz több százezer forintot, ahelyett, hogy egy hatástalan készülékre, és a folyamatosan lemerülő elemek cseréjére költenéd.

Izolivin hogy javítsa a hallást: 28 nappal később még a suttogást is meghallod

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

TÖBB, MINT 98%-OS HATÉKONYSÁGGAL BÍR

 • ELŐTTE. Az elpusztult hallósejtek képtelenek többé megfelelő mértékben felfogni a hangot
 • UTÁNA. Hallósejtek regenerációja – 100%-os hallóképesség

Mindazok, akik hozzászoktak ahhoz, hogy a jelenlétedben hangosan kell beszélniük, büszkék lesznek. Még a leghalkabb suttogásukat is hallani fogod, akár zajos helyen is!

 • 100%-OS HALLÁS
 • VÉDELEM A KÉSŐBBI HALLÁSKÁROSODÁS ELLEN
 • GARANTÁLTAN ÉRTHETŐ SUTTOGÁS
 • KÖNNYŰ HASZNÁLAT
 • A SZAVAK HALLÁSA ZAJBAN ÉS TÁVOLRÓL IS
 • TÖBB SZÁZEZER FORINT MEGTAKARÍTÁS

Háromszoros elégedettségi garancia

 1. Eredetiségi garancia – a Izolivin makromolekuláris kúra formulájába a legerősebb hallásregeneráló hatóanyagok kerültek. A hallósejtek regenerációjában elért eredményeit klinikai tesztek bizonyítják. Ez az egyetlen ilyen innovatív formula. Ezért biztos lehetsz benne, hogy az eredeti terméket kapod meg, amely kizárólag az alábbi weboldalon keresztül érhető el.
 2. Minőséggarancia – a makro-molekuláris formula fejlett gyártástechnológiának köszönhetően a Izolivin a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. Az egészséged és a jó közérzeted érdekében az aktív hatóanyagok koncentrációját úgy válogattuk össze, hogy a kezelés tökéletesen biztonságos legyen. Mindezt azért, hogy 100%-ban megfeleljen az elvárásaidnak.
 3. Elégedettségi garancia – számos laboratóriumi és fogyasztói teszt igazolja a Izolivin maximális hatékonyságát. Ezekre az eredményekre alapozva, a kezelést a világ legismertebb specialistái is dicsérik. Meggyőződtek arról, hogy 28 napon belül visszanyered megbízható hallásodat és körülötted mindent és mindenkit hallani fogsz – még, ha halkan és érthetetlenül is beszélnek.

Izolivin hogy javítsa a hallást: 28 nappal később még a suttogást is meghallod

Szakértői vélemény

A természetes összetevők csodákat tesznek – elég, ha a tudomány kifejleszti a tökéletes összetételét! Ez volt a jelszó, ami végigkísért a formula megalkotásához vezető munkám során. A kezelés csak természetes, biztonságos és szuperhatékony anyagokat tartalmaz. Ezeket az összetevőket olaj formájába helyeztem, hogy a kúra otthon is gond nélkül elvégezhető legyen. Elég néhány cseppet a fülbe juttatnunk, hogy napról napra egyre jobb legyen a hallásunk, és újra teljes az életünk!

prof. Hajdu Richárd

A kúra dokumentált eredményei magukért beszélnek:

1. hét – 50%-kal jobb hallásélmény, jobb hallás távolból
2. hét – az elhalt és sérült hallósejtek regenerációja, tökéletes beszédértés
3. hét – 15-ször jobb hallás a suttogás és mély hangok esetén, a fülzúgás csökkentése
4. hét – az agy hallásközpontjainak tehermentesítése, olyan hallóképesség visszaállítása, mint amilyen 20-25 évesen volt

Vélemények

Elképesztő, hogy egy ilyen egyszerű módszer ilyen hatékony lehet. Egyszerűen csak a füledbe csöpögtetsz ebből a formulából, és néhány nappal később visszatér a hallásod. Elképesztő. Használja már a húgom és az unokatestvérem is. Mindenkinek ajánlom! Ez tényleg a hallókészülékek végét jelenti.

Bátor Mária, 65 éves

Izolivinvisszaadta a hallásomat alig 3 hét alatt. Mintha kivették volna a füldugót. A feleségem sem panaszkodik többé, hogy túl hangosan nézem a tévét, és hogy “egyáltalán nem figyelek rá”!

Kocsis István, 68 éves

Mivel eladóként dolgozom egy üzletben, hallanom kell amit mondanak nekem, amit a vendégek kérnek. Nem akartam elveszteni a munkámat, szóval elkezdtem hallókészüléket hordani. Rettenetesen szégyelltem. Nem hittem el, hogy valami olaj, ráadásul ilyen kedvező áron egyáltalán hatásos lehet. De a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy működik. Visszanyertem a kifogástalan hallásomat, többé nem kell a hallókészüléktől rettegnem.

Péterfi Anna, 42 éves

A sokéves munka egy gyárban tönkre tette a hallásomat. Nem értettem, hogy miről beszélgetnek a barátaim és a családom, plusz ha hozzám szóltak, kiabálniuk kellett. Felesleges tárgynak éreztem magamat. Amíg a lányom nem adta ezt a Izolivin. Na az már valami! Eltelt egy hónap, hogy használni kezdtem, és visszatért a hallásom. Bármi nehézség nélkül beszélgetek, és minden hangot meghallok.

Kovács Csaba, 61 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: