Keto Diet: biztonságos fogyás ketózis révén

Keto Diet: biztonságos fogyás ketózis révén

KETODIET AZ ÉTREND NÉLKÜLÖZHETETLEN ELEME.

 

A kapszula beindítja a szervezetben a ketózis folyamatát és a fölösleges zsírt energiává alakítja át.A mindennapos fogyás garantált.

Ketózis során nem glükózból, hanem zsírokból nyerünk energiát, amit a szervezetünkbe szénhidrátok formájában viszünk be.Ha a szénhidrátokból nem jut elég energiához, akkor 7-14 napon belül ketózis állapota lép fel. Ennek eredményeként megkezdődik a zsírok nagy ütemben történő energiává alakítása.

 

Az emberi szervezet azonban nehezen képes elviselni olyan étrendeket, amelyek a szénhidrátok teljes kizárását írják elő.
A KETO DIETA segítségével önsanyargatás nélkül indíthatja el a ketózis folyamatát.A komplexum biztosítja a ketontestek kívülről történő bejutását a szervezetbe, ennek révén megszabadulhat a felesleges zsírtól.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Keto Diet: biztonságos fogyás ketózis révén

IDEÁLIS KOMBINÁCIÓKETÓZIS+KETODIET

A ketózis eléréséhez a szervezetnek általában 7-14 napra van szüksége. Ezt akár egyetlen KETO DIET kapszulával 40-50 perce csökkenthetjük. Ez idő alatt megkezdődik a zsírok energiává történő átalakítása és a felhalmozott zsírfelesleg égetése. Használja naponta aKETO DIET KÉSZÍTMÉNYT ÉS SZABADULJON MEG EGY HÓNAP ALATT AKÁR 10-15 KILÓTÓL!

 • 1. SZAKASZ. A ketózis lehetővé teszi a nehezen elérhető zsírok égetését, miközben nem építi le az izomtömeget. A csökkent szénhidrátbevitel garantálja az optimális súly elérését és nem kell attól félnie, hogy újra visszaszedi a leadott kilókat.
 • 2. SZAKASZ. A Keto Diet beindítja a ketózis folyamatát: felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti az étvágyat és támadást indít a zsírfelesleg ellen!

A KETO DIET legfőbb tulajdonsága, hogy hamarabb beindítja a ketózis folyamatát, segíti a zsírok energiává történő átalakulását.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

NAGY HATÉKONYSÁGÚÖSSZETEVŐKKETODIET

 1. Málna keton. Hatásában hasonló az emberi test által termelt ketontestekhez és rendkívüli aktivitással bír.
  Azsírokat energiává alakítja. Felgyorsítja azanyagcserét. Elnyomja azéhségérzetet
 2. Beta sitosterol. Enyhíti a helytelen táplálkozás okozta következményeket
  Helyreállítja alipid anyagcserét. Megtisztítja az érrendszertaz egészségre káros koleszterintől. Formálja az alakot,küzd a cellulitisz ellen
 3. Koenzim Q10. Az elhízást az esetek 78%-ában a koenzim Q10 hiánya okozza
  A koenzim Q10 normalizálja azanyagcserét. Csökkenti akoleszterinszintet. Megakadályozza atúlevést
 4. L-karnitin. A B-vitaminok csoportjába tartozó anyag szintetizálódik az emberi testben
  A zsírokatenergiává alakítja át. Csökkenti az ingerlékenységet,javítja a hangulatot. Segít leküzdeni adepressziót
 5. Bromelain. Fehérje és zsírok lebontásáért felelős enzim, amelyet az ananász gyümölcséből és szárából nyernek ki
  Aktívan égeti avaszkuláris zsírt. Eltávolítja aduzzanatot. Megelőzi abelső szervek elhízását
 6. Természetes szinefrin. Erősen lipolitikus hatású. Blokkolja az alfa-receptorok aktivitását a zsírsejtekben
  Hatékonyan megküzd a „kitartó” felesleggel, beleértve a vaszkuláris zsírt. Fokozza aszervezet által feldolgozott kalóriamennyiséget. Javítja a teljesítőképességetés az állóképességet

Keto Diet: biztonságos fogyás ketózis révén

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYKETODIET

Ketózis során a szervezet a felhalmozott zsírokat zsírsavakká és glicerinné bontja, amelyek később ketontestekké alakulnak át. A folyamat azonban csak akkor indul be, amikor a májban és az izomszövetben felhalmozott glikogén teljesen kiürül,ehhez a szervezetnek általában 7-14 napra van szüksége.

Ahhoz, hogy felgyorsítsuk a folyamatot, és ennek megfelelően hamarabb megkezdődhessen a zsírégetés, a betegeimnek a KETO DIET táplálék-kiegészítőt szoktam ajánlani. A KETO DIET erősíti a szervezetet ketogén diéta közben: tápanyagokkal látja el, elnyomja az éhségérzetet, megszünteti a fáradtságot és a szorongást.A KETO DIET biztosítja az egészséges és természetes fogyást. Nem elhanyagolandó tény, hogy mindezt anélkül teszi, hogy fogyás után a bőr megnyúljon, ezáltal jótékony hatással van a testre.

DOROTHY GOODALL, AMERIKAI DIETOLÓGUS, TÁPLÁLKOZÁSI SZAKÉRTŐ, 30 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT.

VISSZAJELZÉSEK

”Amióta az eszemet tudom, mindig is diétáztam. Éhezés, alvászavarok és a bőröm sem éppen ideális – nos, ez mind rám jellemző. Néha le tudtam adni pár kilót, de nem kellett hozzá sok, hogy újra visszaszedjem. A KETO DIET-et egy dietológus ajánlotta. Szinte azonnal éreztem az eredményt. A mérleg minden héten 3 kilóval kevesebbet mutatott. Számomra ez valódi csoda volt. Nagyon jó lett a közérzetem, azóta nem éhezem, és legalább 7 órát alszom”.

K. Nóra, 27 éves

”Számomra a KETO DIET valódi megmentés volt. Korábban álmodni se mertem arról, hogy bármit megehessek és emellett fogyjak is. Az igazság az, hogy mindig is szénhidrátban gazdag ételeket ettem. Ez odáig vezetett, hogy 29 éves koromra nagyon elhíztam, 100 fölött voltam. Szóval jó, hogy egy kicsit lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt, mert a súly így kezdett lemenni. De sajnos nagyon szeretem a gyorséttermi kaját, nem tudtam meglenni nélküle. Aztán hallottam a KETO DIET-ről. Elkezdtem szedni, és azóta sokkal gyorsabban égetem a fölöst, ráadásul nem kell lemondanom azokról az ételekről, amiket szeretek. 4 hónap alatt körülbelül 25 kilót leadtam. A KETO DIET baromi jó! Mindenkinek ajánlom!”

F. Dóra, 49 éves

Milyen keveset tudunk a saját testünkről. Nem is gondoltam, mennyire bonyolult folyamatok játszódnak le bennünk, amíg el nem mentem egy táplálkozási szakértőhöz, aki beszélt nekem a ketózisról. Nem szeretem a diétát, és ami azt illeti, sportolni sem igazán szeretek, mivel lusta vagyok rá. Ezért olyat kerestem, ami könnyen és gyorsan megy. A KETO DIET-ről annyit mondhatok: meg kell venni! Ezzel a szerrel rekordot döntöttem: 15 kilót sikerült leadnom és ezzel elértem a tökéletes alakot.

R. Anna, 34 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Comments: 0
 1. Rozália

  A készítmény ténylegesen kiváló. Van tapasztalat. Gyorsan lefogytam

 2. K. Anna.

  Köszönet! Nagyon érdekes. Megrendeltem a készítményt. Fogyni fogok. Már sokat hallottam a keto diétáról, de nem tudtam, hogy a ketonokat szedni is lehet!

 3. Emma

  Szuper készítmény!!! Teljesen megerősítem! 10 évig nem tudtam lefogyni. Ez alatt az idő alatt, mindent kipróbáltam. Semmi sem segített. De, ahogyan elkezdtem a KETO DIET-et szedni, egy néhány hét alatt mindez sikerült. Újból csinos vagyok!

 4. N. Izabella.

  A barátnőm mesélt erről a készítményről. Ő, egy néhány hónap alatt 21 kg fogyott. Nem sportolt, nem éhezett. Most kitünően érzi magát. Egyből több udvarlója is akadt.

 5. Rudolf

  20 kg fogytam. Kiegészítésképpen még futottam is és a konditerembe is jártam, mivel is, az energiát nem tudom hová tenni. Sokkal csinosabb lettem. Ha ezelőtt a fiúk nem is néztek rám, most minden nap bókokat hallok. Ez annyira jóleső érzés. Fényképeim

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: