Keto Level a fogyás: kétszeres csapás a fölös kilóknak!

Keto Level a fogyás: kétszeres csapás a fölös kilóknak!

 • Serkenti a zsírégető folyamatokat
 • Gyorsítja az anyagcserét
 • Csökkenti az étvágyat
 • Megelőzi a fölösleges kalóriabevitelt
 • Feltölt energiával és ellazít a nap végére
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Mi az a Keto Level?

A Keto Level egy természetes növényi összetevőkből és kivonatokból, valamint mikroelemekből álló komplex a gyors súlycsökkentéshez, vezető dietetikusok fejlesztették ki figyelembe véve a szervezet biológiai folyamatait, amelyek hozzásegítenek a fogyáshoz nem csak nappal, de és éjszaka is.

 • Keto Level: ELSŐ LÉPÉS: aktiváljaaz anyagcserét, szabályozza az étvágyat, serkenti a zsírégetést, átdolgozva az nál nél azt energiává, így erőt ad és energiát az aktív életmódhoz, amely egész nap kitart.
 • Keto Level MÁSODIK LÉPÉS: elnyomja az esti éhségérzetet, gyorsítja az anyagcserét és csökkenti a zsír és a szénhidrátok felszívódását, és emellett csökkenti a bevitt étel energiatartalmát.

A BIOKOMPLEX hatása Keto Level — akár mínusz 5 kg perc 5 cm a derékről EGY HÉT ALATT!

Keto Level a fogyás: kétszeres csapás a fölös kilóknak!

Keto Level bármely korosztályban és nincs ellenjavallat vele kapcsolatban. Keto Level biztonságos fogyás a nap 24 órájában!

 • Nincsenek étrendi korlátozások
 • Fizikai megterhelés nélkül
 • Mellékhatások nélkül
 • Teljesen természetes és biztonságos készítmény
 • Kémiai zsírégetők nélkül

A reggeli adag italának összetétele

 1. HUDIA GORDONI (GLICOSIDE R-57) “A diéták királya”: javítja a fehérjék felszívódását, növeli a gyomornedv enzimatív aktivitását, amely segít szabályozni a súlyt az optimális emésztési folyamatoknak köszönhetően, elnyomja az étvágyat és javítja az anyagcserét
 2. GLUCOMANNAN (Leopárdkontyvirág) Erős vízhajtó és fájdalomcsillapító hatást fejt ki, hozzájárul a felesleges folyadék eltávolításához a szervezetből
 3. COLEUS FORSKOHLI (FORSKOLIN) Ez a kombináció javítja az anyagcserét, serkenti az enzimeket munkáját, felgyorsítja a zsírégetést, elnyomja az étvágyat
 4. IRVINGIA GABONENSIS. Fenntartja a normális vércukorszintet, segít elnyomni az édességek és liszt utáni sóvárgást, csökkenti az éhséget
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A szakértők megerősítik a hatékonyságát

Keto Level a fogyás: kétszeres csapás a fölös kilóknak!

A fogyás összetett folyamat. Három szakaszát emelik ki: a szervezet helyreállítása, a túlsúlytól való megszabadulás és az eredmények rögzítése..

A Keto Level a három etap egyesítését egy készítményben ötvözi. Természetes összetevők hozzájárulnak a biztonságos és a megfelelő fogyáshoz, így a súly jelentősen csökken már mindössze 30 nap alatt.

Hihetetlen, de a Keto Level használata után nem marad lógó bőr, sem strihák. Korábban sok betegem kénytelen volt plasztikasebészhez fordulni emiatt. Most viszont a súlyvesztés után azonnal gyönyörű az alakjuk is.

Táplálkozási szakértő, Tamási Kornél

Használata:

A készítmény szedése: reggel

 • Vegyen be egy tablettát kis mennyiségű vízzel 20 perccel az étkezés előtt
 • Legyen figyelemmel az optimális hidratálásra a nap folyamán (fogyasszon legalább 1,5 liter vizet naponta)

A kúra időtartama – legalább egy hónap. Szükség esetén a kúra megismételhető.

Visszajelzések

«Azt hittem, hogy a fogyás az én ülő életmódommal, fizikai megterhelés nélkül nem lehetséges. Aztán megláttam a Keto Level, reklámját, és megrendeltem. Az eredmény kellemesen meglepett: mínusz 7 kilogramm 2 hét alatt. És mindez edzés nélkül van!»

Ilona, 28 éves, Kaposvár

«14 felett gondjaim adódtak a túlsúllyal. A magánéletem nem haladt előre, állandó depresszió. 23 éves koromra 86 kiló voltam, 168 cm mellé! Egy nap anyám megvette a Keto Level-ot. Innentől meváltozott az életem! 14 kilót fogytam 40 nap alatt. Nagyon féltem, hogy strihák és csúnya redők maradnak majd a zsír helyén. De a bőröm sima és gyengéd maradt.

Viktória, 37 éves, Pécel

Igen, még az én koromban is karcsú és vonzó akarok lenni! Ezért amikor a lányom hozott nekem egy külföldi utazásáról Keto Level-ot, nem haboztam és elfogadtam. Nem tartalmaz káros, vegyi anyagokat, 100% szerves összetétel és vitaminok. Úgyhogy a beszedése után 13 centimétert csökkent a hasam térfogata, a bőröm üde lett és az egészségem is javult! És ez kevesebb, mint egy hónap alatt! Most már szép az alakom, mint egy hamincévesé, és nem irigykedem minden barátnőmre!»

Réka, 55 éves, Pécs

«Mindig figyeltem magamra, de a múlt évben sokat aggódtam. Ennek az eredménye pedig 11 kilogramm lett. Elmentem egy tapasztalt táplálkozási szakértőhöz, mivel a gyomorproblémámhoz nehéz diétát választani. Ő tanácsolta a Keto Level-ot. Az orvos biztosított róla, hogy a készítmény ártalmatlan, és biztosan segít a fogyásban. A táplálkozási szakértő nem hibázott, tényleg lefogytam, és az emésztésem is sokkal jobb lett.»

Mária, 31 éves, Újszász

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: