Mega Hair a hajhullás ellen: táplálja és helyreállítja a hajszálakat

Mega Hair a hajhullás ellen: táplálja és helyreállítja a hajszálakat

  • Megállítja a hajhullást
  • Aktivizálja a szunnyadó hajhagymákat
  • Megakadályozza a hajtöredezést
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

VALÓBAN LEHETSÉGES MEGELŐZNI A KOPASZODÁST!

A hajkopaszodás teljesen váratlanul, akár már fiatal korban is elkezdődhet! De ez nem olyan ijesztő, mint ahogy azt te gondolnád – ha időben van észrevéve, a hajhullás megelőzhető.

Már egy kisebb mennyiségű haj elvesztése is a kopaszodás előjeleként szolgálhat. Ahogy a férfiakat, úgy a nőket is utolérheti a kopaszodás, senki sincs védve ellene. Száz és ezer oka lehet a haj nagymennyiségű hullásának: stressz, rossz étkezési szokások, gyenge immunrendszer, genetikai hajlamosság, stb.

Amint észreveszi, hogy haja ritkább lett vagy kopaszodó foltokat vél felfedezni a feje búbján, végezzen el egy Mega Hair helyreállító kúrát! Ez a szer a legvégső stádiumokban is képes segíteni, amikor tényleg azt gondolná az ember, hogy nincs visszaút.

Mega Hair a hajhullás ellen: táplálja és helyreállítja a hajszálakat

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A MEGA HAIRAKTÍV ÖSSZETEVŐI

  1. YLANG-YLANG OLAJ. A hajhullás gyógyítása. A faggyúmirigyek kiválasztásának a szabályozása. A hajápolás.
  2. CITROMOLAJ. Fokozatosan megszünteti a korpásodás. Fényt ad a hajnak. Megakadályozza a hajhullást.
  3. BORSOLAJ. Serkenti a fejbőr vérkeringését. Fenntartja a fejbőr vízmérlegét. Eltávolítja a korpát.
  4. JOJOBA OLAJ. Serkenti a haj növekedését. A haj gondozása és újjáélesztése. Fokozza a haj növekedését.

A MEGA HAIR HASZNÁLATA NAGYON EGYSZERŰ!

1. LÉPÉS. Vegye fel 10 ml terméket a fejbőrre és körkörös mozdulattal masszírozza a gyökereket, hogy az olaj felszívódjon.

2. LÉPÉS. Törülközővel vagy polietilénnel fedje le a fejét.

3. LÉPÉS. Tartsa a maszkot egy órán át, majd a szokásos módon mossa le a haját.

Mega Hair a hajhullás ellen: táplálja és helyreállítja a hajszálakat

Szakértői vélemény

Nem mindenki képes a kopaszság témájáról elfogulatlanul beszélni és elfogadni magát olyannak, amilyen. Ez különösképpen a nőkre vonatkozik. Habár sok férfi ugyancsak stresszel és gátlásokkal van tele emiatt és nehézségekbe ütközik a másik nemmel való kommunikációban.

Korábban a kopaszodást csak hajátültetéssel tudták orvosolni, de manapság vannak sokkal egyszerűbb megoldások is erre a problémára! Van egy szer, amit akár otthon is használhat – a Mega Hair! Természetes összetevői megelőzik a kopaszodást, erősítik a hajszálak szerkezetét, selymessé és fényessé változtatják a hajat. Ajánlottam a pácienseimnek a Mega Hair kúrát és most mindegyikük boldog, hogy a hajhullás problémája megoldódott számukra!

Lukács Anna, orvos-trichologist

MÁR EMBEREK MILLIÓI MEGISMERTÉK A MEGA HAIR ÉRTÉKÉT

Pár évvel ezelőtt észrevettem, hogy a hajam elkezdett hullani. Eleinte nem tulajdonítottam ennek semmi jelentőséget, de elég hamar egy nagyobb kopasz folt keletkezett fejtetőmön. Hirtelen öregnek éreztem magam és komolyan elgondolkodtam azon, hogy kopaszra borotválom a fejem, de pont időben fedeztem fel a Mega Hair-ot. A hajam újranőtt, hála ennek a készítménynek.

János, 43 éves

Az első fotó egy hónappal ezelőtt készült, mostanra pedig majdnem visszanyertem az eredeti hajamat. Mindez hála a Mega Hair-nak, amit naponta használok. Ez a készítmény helyreállította a hajszálaim szerkezetét és megállította a hajhullást. Nagyon örülök, hogy időben tudtam meg a létezéséről, még mielőtt túl késő lett volna.

Zoltán, 40 éves

Sosem gondoltam volna, hogy valaha nekem is gondjaim adódnának a hajammal kapcsolatban. Ennek ellenére nemrégiben észrevettem, hogy a hajam elkezdett töredezni, élettelen lett a színe és hihetetlen módon hullani kezdett. Először népi gyógymódokat próbáltam ki, utána gyógyszerekkel próbálkoztam, de semmi sem segített. Amikor már a kétségbeesés szélén álltam, a barátnőm ajánlotta a Mega Hair-ot. És csodák csodája – a frizurám újra a régi!

Katalin, 51 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: