Mezoderma fiatalító: tedd magad 20 évvel fiatalabb!

Mezoderma fiatalító: tedd magad 20 évvel fiatalabb!

 • Megakadályozza a bőr nedvességtartalmának csökkenését
 • Hidratálja a bőrt
 • Kisimítja a ráncokat és az arcbőrt
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Próbálja ki 30 napig, és nézze meg saját szemével az eredményeket

 • FÉNYKÉP KÉSZÍTÉSE A MEZODERMA YOUTH ACTIVATOR első használata előtt készítsen egy képet az arcáról és a nyakáról!
 • 30 NAP Használja a MEZODERMÁ-t 1 hónapig, és készítsen ismét egy fotósorozatot!
 • EREDMÉNY MEGOSZTÁSA Tegye egymás mellé a fotókat! Nézze meg saját szemével a látványos különbséget!

Ami valójában történik

 • Az eredmény hihetetlen: a termék ráncfeltöltőként viselkedik, az eredmény pedig látványosabb, mint a ráncfelvarrásé vagy a Botoxé;
 • A legújabb bőrápoló, öregedésgátló technológia tényleg hatásos: matrikine-szerű hatása van, és elősegíti a bőrmátrix 6 főbb összetevőjének szintézisét és a dermális-epidermális réteg összekapcsolását (I., III., IV. típusú kollagén, fibronektin, hialuronsav és laminin-5).
 • Megakadályozza, hogy a bőr veszítsen nedvességtartalmából, és megelőzi a további dehidratációt és a bőr öregedését
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Mindenki észreveszi majd a különbséget!

Mezoderma fiatalító: tedd magad 20 évvel fiatalabb!

A termék legnagyobb előnye, hogy a megújult, fiatalos, babapopsi puhaságú bőre nem tűnik el, amint arcot mos. Az igazság több száz úttörő tanulmányban megjelent, amelyek egytől egyig bemutatták és bizonyították a hatásokat, és világszerte több millió nőt és férfit tett boldoggá a termék. A fő összetevőkkel kapcsolatos legtöbb kutatást a Reading Egyetem végezte, és ők szabadalmaztatták a legújabb peptidet az öregedésgátló bőrápolásban: ez a Matrixyl Synthe’6 TM. Ezt kombinálták az almaőssejtek többszörösen jótékony hatásával – amely a bőr megújításáért és a bőrsejtek életciklusának meghosszabbításáért felel – és így lett a MEZODERMA hatása minden korábbi terméket felülmúló a ráncokkal vívott küzdelemben!000 Az öregedésgátló formulában az a legzseniálisabb, hogy „szinergikusan” működik. A MEZODERMA YOUTH ACTIVATOR több önmagában is szupererős ránctanalító és öregedésgátló összetevő hatását ötvözi, amelyek együtt még nagyobb hatást fejtenek ki.

A MEZODERMA YOUTH ACTIVATOR formulájában megtalálható a 6 leghatékonyabb (és hipoallergén), tudományosan bizonyítottan öregedésgátló összetevő, amellyel drámai mértékben újíthatja és fiatalíthatja meg bőrét, akár teljesen eltüntetve a ráncokat, feszessé varázsolva a bőrt, és 10-15 évvel megfiatalítva megjelenését, enyhítve a dehidratációtól és elszíntelenedéstől elhasználtnak tűnő bőr benyomását, és ragyogó új bőrt varázsolva egy komplett arc-nyak-dekoltázskezelést követően.

A pénzeszközök összetétele

Mezoderma fiatalító: tedd magad 20 évvel fiatalabb!

 • A kaprilsav trigliceridbőrpuhító hatású. Gyorsan behatol a bőrbe, és védőgátat képez a vízveszteséggel szemben. Alapvető funkciója a bőr megvastagítása, de fő feladata a bőr hidratálása és megújítása is. Nem okoz érzékenységet.
 • Zöldtea levélkivonat jól ismert antioxidáns, amely polifenolokat tartalmaz. Hatékonyan küzd a szabadgyökök ellen, és hosszan tartó hidratáló hatással bír. A zöldtea levélkivonata javítja a bőr megjelenését és simává teszi a bőrt.
 • Echinacea Angustifolia-kivonat a leginkább természetes immunerősítő hatásáról ismert, de az Echinacea gyógynövény a ráncok ellen vívott küzdelemben is zászlóvivő: echinacinben gazdag, aminek szerepe a fibroblasztok hatékonyabb működésének segítése (a bőrsimító kollagént létrehozó sejteké).
 • Guarana-kivonat ismert antioxidáns, amely a szabadgyökök ellen véd. Csersavakban gazdag, és felgyorsítja a bőr regenerálódását.
 • Shea vaj legendás hidratáló, amely ellátja a bőrt egy hidratáló védőréteggel, és segít a bőrhibák, az ekcéma és a ráncok ellen is.

Olvassa el a leghíresebb orvosok véleményét is

Dr. Shannon Humphreyélen jár a kozmetikai bőrgyógyászat innovációs tevékenységében. Filozófiája, hogy személyre szabott kezelést alakítson ki a páciensei igényeinek megfelelően, amely természetesnek ható eredményt hoz a világ legjobb bőrgyógyászati technológiái és termékei segítségével. Ahogy ő mondja, “a lényeg, hogy meghallgassuk a pácienseket és tényleg megértsük a problémáikat.” A Continuing Medical Education in the Department of Dermatology igazgatója, és Columbia Egyetem bőrtudományi tanszékének vezetője. A médiában is gyakran megszólal. Humphrey doktornő aktív bizottsági tagja az American Academy of Dermatology-nak, az American Society for Dermatologic Surgery-nek, a Women’s Dermatologic Society-nek és a Canadian Dermatology Associationnek is.

Dr. Shannon Humphrey Dermatologist

Ajánlások

Egy üzleti magazine újságírójaként nagyon fontos számomra, hogy nézek ki. Nap mint nap politikusokkal és hires emberekkel találkozom, és a testem és arcom kinézete nagyon fontos számomra. Egyszer csak ráncaim lettek … és mit tehetnék? Nem tartom jó ötletnek a ráncfeltöltést vagy bármilyen injekciót, ezért 2 hónappal ezelőtt nem tudtam, mitévő legyek. Majd volt egy interjúm egy üzletasszonnyal, aki egy nyári számunk címlapján szerepelt, és ő árulta el nekem a tökéletes, ránc nélküli bőr titkát. Ez pedig a Mezoderma Youth Activator volt. Már 2 hónapja használom a Mezodermát, és jó szívvel ajánlhatom! A ráncaim eltűntek, és 20 évvel fiatalabbnak nézek ki!

Neszes Klára

Egy divatshow korábbi igazgatója vagyok. A munkám során mindig gyönyörű nőkkel dolgoztam együtt. 55 évesen rájöttem, hogy a kor mély nyomokat hagyott az arcomon, és a ráncok elmélyültek és igen csak láthatóvá váltak rajtam. 1 hónapja kezdtem használni a Mezodermát. Az egyik legjobb barátom javasolta, aki modellkedik, és mostanra én is látom az eredményt: a ráncaim kisebbek lettek, a bőröm fiatalabbnak tűnik. Az arcom, sőt, akár a nyakam alapján sem mondanád meg, hány éves vagyok. A bőröm olyan, mint egy 30 évesé. Mióta a Mezodermát használom, az arcbőröm, a nyakam és a dekoltázsom sokkal feszesebb lett.

Hernádi Júlia

Személy szerint nagyon ajánlom a Mezoderma Youth Activatort. Fél évvel ezelőtt kezdtem el használni, azóta szinte kicsattan a bőröm. A férjem alig hitt a szemének, mintha egy fiatalabb nőt látott volna hirtelen. Én nagyon félek minden fájdalmas injekciótól vagy sebészeti beavatkozástól. De a Mezoderma még jobban be is vált. Tényleg megéri az árát, és könnyen jön a várt hatás is. A 25. napra a ráncaim elkezdtek eltűnni, mostanra pedig a bőröm rugalmassága is drasztikus mértékben javult. Továbbra is használni fogom, mert eddig számomra ez bizonyult a legjobb öregedésgátló terméknek!

Lepés Melinda

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: