Moleculica a ráncoktól: a fiatalság titka!

Moleculica a ráncoktól: a fiatalság titka!

 • Kisimítja a ráncokat
 • Kiegyenlíti a bőrszínt
 • Feszesíti az arcformát
 • Csökkenti az érzékenységet
 • Táplál és hidratál
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Peptid komplexum – egy új szó a fiatalítás fogalmában

Moleculica a ráncoktól: a fiatalság titka!

A peptidek olyan fehérjemolekulák, amelyek a kollagén- és elasztinszintézishez szükségesek. A kor előrehaladtával a saját peptidek száma csökken, a bőr pedig fakulni kezd. A fiatalság megőrzéséhez külső peptidforrásra van szükség.

A Moleculica krém szabadalmazott formulája bizonyítottan rendkívül hatékony az öregedés jeleinek leküzdésével szemben. A krém aktív alkotóelemei mélyen a bőrbe hatolnak, felismerik a korral járó változásokat, valamint molekuláris szinten idézik elő a szerkezeti fehérjék szintézisét és a bőrregenerációt.

Látható bőrfiatalító hatás 4 héten belül

 • 1. hét
  A szem körüli apróbb ráncok csökkenek, a bőr sokkal hidratáltabbá válik, a száraz, feszes bőr érzése elmúlik.
 • 2. hét
  A bőrszín kiegyenlítődik, az apróbb tökéletlenségek eltűnnek, a bőr visszanyeri természetes csillogását.
 • 3. hét
  A bőr simábbá és matt külsejűvé válik, rugalmassága és sűrűsége fokozódik, a bőrszín pedig javul.
 • 4. hét
  A mély ráncok kevésbé láthatóvá válnak, az arcvonalak feszesebbek lesznek, a bőr pedig rugalmasabbá válik.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Tökéletes formula a fiatal bőrért

Moleculica a ráncoktól: a fiatalság titka!

 1. Peptid komplexum
  Serkenti a kollagén- és elasztinszintézist, javítja a bőr rugalmasságát, megelőzi az arcvonalak megereszkedését és feszesíti a körvonalakat.
 2. Kollagén
  A bőr szerkezeti fehérjéje, megőrzi az arc természetes szerkezetét, feszesíti az arcvonalakat, valamint megnöveli a bőr sűrűségét.
 3. Hialuronsav
  Mély hidratációt biztosít, segíti a turgornyomást, megszűnteti a bőrszárazság és feszesség érzését, valamint gyulladáscsökkentő hatással bír.
 4. Retinol
  Kiegyenlíti a bőrproblémákat, serkenti a természetes kollagén- és elasztinszintézist, és meggátolja a ráncok megjelenését.
 5. Shea vaj
  Táplálja, hidratálja és hasznos alkotóelemekkel látja el a bőrt, valamint selymessé és mattá teszi azt.

Biztonságos alternatíva az injekciókra és a plasztikai műtétre

Oláh Tímea
kozmetikus, 12 év szakmai tapasztalat

Gyakran keresnek fel olyan nők, akik meg szeretnének szabadulni a ráncaiktól és meg kívánják hosszabbítani fiatalságukat. Pár évvel ezelőtt még az injekciókat ajánlottam nekik. Ma már a peptideket tartalmazó termékek széles választéka a leginkább népszerű. Az egyedi peptid komplexummal bíró Moleculica nappali krém nem csupán a hasonló termékek, hanem a Botox injekciók és a hialuronsav hatékonyságát is felülmúlja.

 

A komplexum szabadalmaztatott összetétele aktiválja a bőrsejtek helyreállásának és regenerációjának képességét, fokozza a kollagén-, elasztin-, hialuronsav- és a glükozaminoglikán-szintézist, semlegesíti a szabadgyököket, szabályozza a bőr immunválaszát és javítja annak színét. A Moleculica molekuláris szinten indítja be a bőrfiatalítást, melynek köszönhetően az első látható eredmények már a krém használatát követő pár napban láthatóvá válnak.

A Moleculica nekik már segített a bőrfiatalításban

Kiss Irén 35 éves

Az első ráncaim nagyon hamar jelentek meg – 23 éves koromban. Drága krémeket vásároltam, saját készítésű maszkokat használtam és kozmetikai beavatkozásokra jártam. De 30 éves létemre 10 évvel idősebbnek néztem ki. Természetesen ez nagyon megijesztett, még a plasztikai műtéten is elgondolkoztam. Minden megváltozott abban a pillanatban, amikor a tesóm adott egy csomaggal a Moleculica termékből, és azt mondta, ez a készítmény igazi csodákra képes. Nem igazán hittem az egészben, de úgy döntöttem, használni kezdem az ajándékot. A krém egyhetes alkalmazása után észre vettem, a szemem körüli apró ráncok kisimultak, a bőröm pedig puhább és mattabb lett. Teljesen el vagyok ragadtatva. Minden krémem kidobtam – egyik sem érte meg a ráfordított pénzt. Most már csak a Moleculica maradt, és ez teljesen elég.

Ács Mária 24 éves

Kombinált bőrtípusom van, gyakran jönnek ki pattanások az arcomon, ezért a megfelelő krém kiválasztása mindig is problémát jelentett. Az öregedésgátló Moleculica arckrémmel azonnal láttam a pozitív eredményeket. Nagyon tetszett a textúrája. Rendkívül könnyű, tökéletesen szívódik be a bőrbe, valamint semmilyen zsíros vagy bármilyen réteget nem képez. A bőr hidratált és nagyon friss lesz tőle. Az illata könnyed, szinte természetes. A kellemetlen pattanások is elmúltak, a bőröm frissebben és simábban fest. Korábban a hideg széltől mindig hámlani kezdett az orcám. Ma már ez a probléma is a múlté. 100%-ban elégedett vagyok ezzel a krémmel, biztosan továbbra is használni fogom.

Bíbor Helén 43 éves

Egy barátomtól hallottam a Moleculica termékről, aki teljesen átváltozott és 10 évvel fiatalabb lett tőle. A hatás láttán magamnak is rendeltem a krémből. Három héttel később a krém tökéletes hatással volt a szemem körüli bőrre! Semmi ödéma, és a bőröm állapota is sokat javult. A ráncok kevésbé mélyek lettek. Ráadásul még újak sem alakultak ki! A hidratáló hatás kiváló, a krém egyáltalán nem teszi zsírossá a bőrt, sőt – mattá és bársonyossá varázsolja. Sminkalapként is tökéletes! Mi több, a termék használata közben a bőröm fokozatosan egyre feszesebb lett, most pedig a krém hatása sokkal észrevehetőbb. Ennyi, a Moleculica halmozott hatással bír. 5 csillagot kap tőlem!

Tímár Veronika 28 éves

A Moleculica egy kellemes és váratlan felfedezés volt számomra. Már nagyon régóta kerestem egy leginkább hozzám illő terméket. Pattanásaim vannak, és az orcámon hámlik a bőröm, de kockáztattam, és megvásároltam a Moleculica terméket. Az arcom azonnal, már az első alkalmazás után felfrissült. Már 3 hete használom a krémet, és az eredményeim a következők: a bőröm bársonyos, egyenletes, a színe kiegyenlítődött, a pigmentfoltok kevésbé észrevehetők, az apróbb ráncok pedig kisimultak.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: