NicoZero a dohányzástól: a cigarettát letenni immáron pofonegyszerű!

NicoZero a dohányzástól: a cigarettát letenni immáron pofonegyszerű!

 • A dohányzás utáni vágy nélkül
 • Az elvonási tünetek nélkül
 • Könyvek és hipnózis nélkül
 • Gyógyszerek és tapaszok nélkül
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Mikor elvszívta az első cigijét, biztosan dohányos akart maradni élete végéig?

 • A nikotin egy olyan szer, ami már egy szál elszívott cigi után is függőséget okozhat. Ami a szervezetre gyakorolt hatását illeti, a heroinét is meghaladja, mert az első cigi után már függőséget okozhat.
 • Mielőtt először rágyújtott volna, bizonyára azt gondolta, hogy bármikor abba tudja majd hagyni! De a valóságban sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik.
 • Lehet, hogy szégyelli vagy gyűlöli magát, mert nem képes egyedül letenni. És már annyit hallott a dohányzás káros hatásairól, hogy már nem hatnak Önre a dohányosokról szóló elrettentő történetek.

Egy mindössze 4 hetes kúrára lesz csak szüksége és soha többé nem gyújt rá még egyszer

NicoZero a dohányzástól: a cigarettát letenni immáron pofonegyszerű!

 • Első hét
  Az NicoZero összetevői növelik az (élvezetért felelős) acetilkolin receptorok érzékenységét.
 • Második hét
  Elkezdi igazán élvezni a finom ételeket, a kedvenc sorozatát és a pihenést. A stresszhormonok szintje folyamatosan csökken. Amint elmúlik a stresszhelyzet, a cigi utáni vágy is elmúlik, mert nincs szüksége a kikapcsolódásra
 • Harmadik hét
  Az agy blokkolja az acetilkolin receptorok nikotin okozta ingerületátadását, Ön pedig már nem élvezi a dohányozást, azonban még mindig van esély rá, hogy folytassa a cigizést. Ebben a szakaszban a szervezet teljesen átalakul és megszokja az örömhormonhoz természetes úton történő hozzájutást.
 • Negyedik hét
  Elkezdi észrevenni, hogy újra élvezi azt, amit igazán szeret. Megszűnik a dohányzástól való fizikai és a pszichés függőség
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Nicozero Nikotinfüggőség elleni spray

NicoZero a dohányzástól: a cigarettát letenni immáron pofonegyszerű!

 1. Zabszem kivonat
  Megerősíti az idegrendszert, az ereket és a szívizmot, jótékonyan hat a vér összetételére
 2. Orbáncfű
  Fokozatos és maradandó undort idéz elő a dohány szagával szemben, megtisztítja a légutakat a lerakódásoktól.
 3. Gyömbér
  Felhígítja a vért, csökkenti a vérlemezkék összetapadását és a vérrögök kialakulását, elősegíti a mérgező anyagok semlegesítését.
 4. Galagonya
  Eltávolítja a szervezetből a nikotin lebomlását követően keletkezett anyagokat, tisztítja a tüdőt

Szakértői vélemény

A nikotinfüggőség napjaink súlyos problémája. Különösen nehéz megszabadulni tőle, orvos létemre még nekem is túl nehéznek tűnt ez a feladat.
Most, hogy már a magyar piacon is elérthető lett az NicoZero, nem is kételkedem, hogy bárki leszokhat a dohányzásról, akármennyi ideje is dohányozzon. Az NicoZero alapvetően új megközelítést kínál. A készítmény befolyásolja a dohányzás utáni vágyért felelős receptorokat. Eleinte az agy azt hiszi, hogy nikotinhoz jut, vagyis az NicoZero mondhatni átveri az agyat, ugyanis kielégíti a szervezet dohányzás során kialakuló valódi szükségleteit. A rágyújtás szokása szépen lassan elmúlik . Az NicoZero terápia vége felé az embernél erős undor alakul ki a cigarettával szemben, és könnyedén, de ami a legfontosabb, örökre búcsút mondhat az erős nikotinfüggőségnek.

Váradi Gyula,
orvosprofesszor, narkológus

Vélemények az NicoZero-ről

István
39 éves

14 éves korom óta dohányzom. Most 39 éves vagyok, de csak egy éve sikerült megszabadulnom a nikotinfüggőségtől az NicoZero segítségével. Öntudatos életem 24 évét töltöttem el dohányzással, nem is tudtam elképzelni, hogy milyen szép az élet a büdös cigiszag, a fogok sárgasága, az állandó köhögés és a nem dohányzók dühös tekintete nélkül. Többször is próbáltam egyedül letenni a cigit, de mindhiába. Most pedig az NicoZero-nek köszönhetően még csak a cigi gondolatától is hánynom kell

Anna
42 éves

Sokféle módszert kipróbáltam, hogy letegyem a cigit. Ha nem is mindet, de a többségét biztosan kipróbáltam. De mindegyik próbálkozásom ugyanúgy végződött: legfeljebb egy hónap múlva, de megint rágyújtottam. Mert a cigaretta kiút volt számomra, segítséget nyújtott, támaszként szolgált, kikapcsolódást jelentett. És csak most értettem meg, hogy milyen hülye is voltam, hiszen saját magamnak hazudtam, mert egyszerűen nem tudtam leszokni a dohányzásról. Azok a módszerek pedig, amikhez fordultam, mindegyik csak kész reklámfogás volt. Szeretném megosztani a véleményemet az NicoZero-ről, mert ez a szer tényleg segített ÖRÖKRE abbahagyni a dohányzást. Ennek a csodálatos szernek köszönhetően már 8 hónapja nem dohányzom és pontosan tudom, hogy soha többé nem is térek vissza ehhez a rossz szokáshoz.

Dániel
33 éves

Az NicoZero talán az egyetlen hatékony szer a többi dohányzás utáni vágyat elnyomni igyekvő módszer közül. És ezt saját tapasztalatból mondom. Három hét teljesen elég volt ahhoz, hogy letegyem életem utolsó cigijét, és elhatározzam, hogy soha többé nem fogok cigizni. Köszönjük a gyártóknak ezt a szert!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: