Nikostop a dohányzás ellen: könnyű dohányzásról leszokásra cseppek

Nikostop a dohányzás ellen: könnyű dohányzásról leszokásra cseppek

Megbízható és hatékony cseppek, amelyek segítenek gyorsan és fájdalommentesen átmenni NO-SMOKING módba.

 • Teljes leszokás dohányzásról már csak útán
 • Stressz, düh és irritáció nélkül
 • Még a legerősebb dohányosoknak is
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Miért a NikoStop eszköz jobb mint a másikok?

Szokásos dohányzás elleni és a nikotin helyettesítő módszerek nem segítnek az embernek megbirkózni a stresszel és kényelmetlenséggel, amelyek megjelennek akkor, amikor a dohányzásról való leszokás során.

NikoStop segít leszokni a dohányzásról már csak 1 kúra útán

Nikostop a dohányzás ellen: könnyű dohányzásról leszokásra cseppek

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Mitől a NikoStop olyan hatékony

 1. Vitaminok B1 + B3. Javitják az optimális idegrendszerre aktivitását, és az agy működését, normalizálja az összes test munka rendszerét. Segíti eltávolitani a vágyát a dohányzáshoz.
 2. Galagonya. Megakadályozza a hajók öregedését , javítja a vérkeringést, normalizálja a szív és az agy müködését, nyugtató hatása van az idegrendszerre, gyógyítja az egész szervezetett.
 3. B6-vitamin. Részt vesz a szerotonin szintézisba, javítja az immunrendszert, és a szív-és érrendszeret, csökkenti a miokardiális infarktus kockázátát, javítja a hangulatot.
 4. Triptofán. Esszenciális aminosav, a kémiai öröm titka. Biztosítja a jó hangulatot, nyugtatot, egészséges és minőségi alvást.
 5. Méhfű. Tökéletesen segít a stressz, idegesség és a depresszió ellenek, amélyek voltak okozva nikotin hiánnyal, javítja a memóriát és a koncentrációt.
 6. Levendula. Egy erős adaptogén, segít könnyen megszokni a cigaretta nélküli élethoz. Tisztítja a testet méreganyagoktól. Védi a hangulatingadozásoktól, növeli a koncentrációt és a hatékonyságot.

Milyén eredményt kapok NikoStop útán?

 • Eltávolítja a leszokási dohányzásról útáni szindromát
 • Tisztítja a szervezetet a nikotintól és a kátránytól
 • Hatékonyság és koncentráció növelése
 • Egészséges alvás és a test gyógyulása
 • Biztosítja az új nemdohányzó szokást

Nikostop a dohányzás ellen: könnyű dohányzásról leszokásra cseppek

Szakértők javasolnak

A nikotinfüggőség megköveti átfogó és rendkívül egyedi megközelítést.

Nagyon gyakran nem elég csak tisztán gyógyászati kezelés. Mert a dohányzás van integrálva az ember életében. A dohányzás összefüggő az embernek a kellemes dologgal az életében: szabadidő, szórakozás, szex. És mikor a dohányzás eltünik – az emberi élet elvesziti az örömet is.

Azért én javasolom betegeimnek a NikoStop cseppeket. Köszönhetően az optimálisan kiválasztot összetevőknek az újabb idegi kapcsolatok felszabadulása és kialakulása átmegy fájdalommentesen és kényelmesen.

Az elvonási tünetek, a NikoStop alkalmazása kőzben majdnem nincsenek. Azért én javaslom minden betegnek.

Zsiros András. Nemzetközi dohányfüggőség kezelés központ vezető szakértője

Megjegyzések a NikoStop-ról

Már ötször próbáltam leszokni a dohányzásról Allen Karra könyv segítségével. De mindent, amit csak kaptam a végén – kellemetlenséget, frusztrációt és önmegvetést. Dühös és irritált voltam, állandóan veszekedett a feleségemmel. És mindig újra kezdtem dohányozni. A NikoStop cseppek az első alkalommal már segítettek. Három hét útán, teljesen leszoktam cigarettáról. És ez minden stressz és irritációt nélkül. És a feleségemmel én már nem veszekedek. NikoStop egy szoval csodákat teremt.

Sándor (35 éves) 2 gyermek apja

Szívok már 18 éves korom óta és sokszok próbáltam elhagyni. Alkalmaztam speciális tapaszokat, tablettákat is szedtem. És még a kábítószer-kezelési központon kezelés kúrám volt. De minden hiába. Az üzleti partnerem tanácsolta nekem, dohányzás elleni cseppeket NikoStop. És ez segített! Egy csak kúra útán! Korábban egy csomag cigarettát a nap folyamán kiszivtam tudtam volna, vagy csak az agyam egyszerűen nem volt hajlandóan működni. Most a vágyam dohányzáshoz eltünt teljesen. És a jobb lett a teljesítményém. Javasolom a NikoStop-pot mindenkinek.

Géza (47 éves) üzletember

Szívok több mint 40 éve. Én a feleségemmel éltem kevesebb évet, mint a cigarettával. De nemrég nekem kezdtem nagy problémák a szívvel és tüdővel. Az orvosok azt mondták, hogy nekem azonnal kell leszokni a dohányzásról, vagy élni fogok 10 évre kevesebbre. Az orvosom tanácsolta nekem a NikoStop cseppeket. Még most is nem tudok abba elhinni, hogy a 40 éves szokásom volt olyan gyorsan és könnyen megváltozni. Az élet cigaretta nélkül 65 év útán csak kezdődik!

Attila (67 éves) nyugdíjas

A NikoStop cseppek segítettek felkészülni az anyaságra. Barátomnőm, mikor probálta leszokni a dohányzásról a tapaszok segítségével, a idegesen járt három hónapig, mint a fúria. És én a dohányzást elhagytam azonnal és egyszerre éreztem magamat nagyon jo. A NikoStop cseppekkel, nem volt stressz, düh vagy irritációt. Most már 3 hónapos terhességem van, és az orvos azt mondta, hogy a babám gyomromban fejlődik remekül. Örülök!

Anna (29 éves) jövőben anya

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: