NOMIDOL a láb gomba: őrizd meg lábfejeid egészségét!

NOMIDOL a láb gomba: őrizd meg lábfejeid egészségét!

  • a gombás fertőzés elpusztítása
  • a körömlemez szerkezeti helyreállítása
  • a gyulladásos folyamat megszüntetése
Megrendelés kedvezménnyel

MIBŐL VEHETED ÉSZRE A GOMBÁK «MEGTELEPÜLÉSÉT»

  • a lábfejbőr olyan, mintha meszes lenne
  • a lábujjakon és a talpon lévő bőr hámlani kezd
  • a körömlemez megvastagodik, elszineződik és repedezni kezd
  • a körömsánc megvastagodik, vörös lesz és viszketni kezd

A NOMIDOL ANTIFUNGAL CREAM AZONNALI del HATÁSAA KÖRÖMGOMBÁRA

NOMIDOL a láb gomba: őrizd meg lábfejeid egészségét!

  • Orvosi Zsálya Elpusztítja a gomba főbb csoportjait, köszönhetően a nagyon erős gyulladás és fertőzés csökkentő hatásának.
  • Theobroma kakaó mag olaj Megvédi a károsodott bőrfelületeket és megszűnteti a kezdeti tüneteket (kipirosodás és viszketés) .
  • Tölgyfa kéreg kivonat Fertőzés csökkentő és regeneráló hatással rendelkezik. Segít megőrizni az elért eredményt és meggátolja a további fejlődését
Megrendelés kedvezménnyel

BŐRGYÓGYÁSZ SZAKVÉLEMÉNY

A gombás fertőzések megfelelő kezelése céljából, minden páciensemnek felírom a Nomidol Antifungal Cream-et, a fertőzés kiterjedtségétől függetlenül. A Nomidol Antifungal Cream azzal az egyedi képességgel rendelkezik, hogy képes behatolni még a bőr legkeményebb rétegeibe is, majd a régi bőrréteget feloldja, így a krém segítségével még a fertőzés agresszív folyamatai is gyógyíthatóak, illetve a készítmény megelőzés céljából is használható. Mellékhatások és ellenjavallatok nincsenek.

VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉSEK

Szalai, 30 éves

Nemrégiben, elmentem az uszodába, és elkaptam valamilyen gombás fertőzést. A viszketés nagyon erős volt. Elmentem a kórházba, a bőrgyógyászom felírta a Nomidol, annyira jó, hogy ezt a krémet ajánlotta, mert nagyon gyógyszerellenes vagyok.

Borsos, 45 éves

Karbantartónőként dolgozok, minden nap munkás cipő van a lábamon. A lábfejeim mindig túlontúl izzadtnak érződnek és állandóan fáradt vagyok, végül az egész egy gombás fertőzést eredményezett. Azonnal megrendeltem a Nomidol, és citromlével fertőtlenítettem a cipőim. A krém nekem bevált, a sarkaim szárazsága megszűnt, a bőröm tökéletesen regenerálódott.

Varga, 29 éves

Helló mindenkinek, én egy úszó vagyok. Mindig is tudtam, hogy nagy a kockázata a gombás fertőzéseknek az én esetemben, ezért próbáltam megelőző intézkedéseket tenni. De néha előfordult, hogy otthon hagytam a tusolós papucsom, így valahol összeszedtem egy candida fertőzést. A feleségem megrendelte Nomidol, körülbelül egy hónapig használtam. A bőr hámlása és a viszketés teljesen megszűnt.

Megrendelés kedvezménnyel

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: