NormaFeet gomba ellen: valódi esély a körömgomba megszüntetésére

NormaFeet gomba ellen: valódi esély a körömgomba megszüntetésére

Segít helyreállítani a bőr és a körmök egészségét!

 • Hatással van a gomba okára, nem csak a megnyilvánulásaira
 • Segít megszabadulni a kellemetlen érzettől
 • A bőr mélyebb rétegeire hat
 • Segít megelőzni az új elváltozások megjelenését
 • Elindítja az epidermális sejtek regenerációjának stimulálását
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Hogyan működik a NormaFeet?

A növényi összetevőkön alapuló formula aktívan befolyásolja a gomba eltávolítását

 

1. lépés. A szalicilsav hatása

 

Részt vesz a prosztaglandinok, hormonszerű anyagok termelésének blokkolásában, amelyek közvetlenül részt vesznek a gyulladás és a fájdalom kialakulásában. Ily módon segít csökkenteni vagy enyhíteni a bármilyen eredetű gyulladást, és csökkenti az általa okozott fájdalmat. Alapvető tulajdonságok:

 • Antiszeptikus — antibakteriális hatása van;
 • Irritáló — ha a bőrre kerül, a szalicilsav mélyen behatol a rétegeibe, serkenti a véráramlást, elősegítve a szövetek regenerálódását;
 • Keratolitikus (hámlasztó) — a koncentrált sav lágyítja az epidermisz felső rétegét, hozzájárulva annak hámlásához.

2. lépés. Az allantoin működése

 

Természetes anyag, amely kettős hatással van a bőrre: puhítja a szaruréteget azáltal, hogy segít leválasztani az elhalt sejteket, és serkenti a szövetek regenerálódását. Az allantoin mint külsőleg alkalmazható összehúzószer helyi érzéstelenítőként, összehúzószerként és gyulladáscsökkentőként szerepel:

 • serkenti az epidermisz megújulását;
 • befolyásolja a szövetek regenerálódásának sebességét és lassítja a sejtek öregedését;
 • segít a keratinizált sejtek hámlasztásában;
 • elősegíti a bőr gyógyulását és helyreállítja a bőr barrier tulajdonságait.
 • részt vesz a szabad gyökök káros hatásainak semlegesítésében;

3. lépés. Helyreállítás teafaolajjal

 

Az olaj leghatékonyabb antibakteriális összetevői: terpinen-4-ol, alfa-pin, linalool és alfa-terpineol. Behatol a mikroorganizmusok, gombák sejtmembránjába, és károsan hat a membránszerkezetükre és működésükre, ami a gombák pusztulását okozza. Továbbá ez a természetes összetevő segít:

 • megszüntetni a szárazságot;
 • enyhíteni a viszketést;
 • antimikrobiális tulajdonsággal rendelkezik;
 • javítani a bőr általános állapotát.

NormaFeet gomba ellen: valódi esély a körömgomba megszüntetésére

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A készítmény 1 kúrája segít:

 1. javítani az érintett szövetek állapotát;
 2. eltávolítani az epidermisz keratinizált rétegeit;
 3. elhárítani a lábak túlzott izzadását;
 4. enyhíteni a gombás fertőzés jeleit.

10-ből 9 vásárló, aki használta a NormaFeet-et, elégedett a hatékonyságával

 • 95% megerősítették, hogy a termék helyreállítja a bőr és a lábak egészséges megjelenését
 • 92% jelezték, hogy a készítmény segít elkerülni a kiújulást
 • 97% azt állították, hogy a használat első napjaitól kezdve megkönnyebbülést tapasztaltak
 • 96% dícsérték a terméket, amiért képes megszüntetni a viszketést, a bőrpírt, a repedéseket és helyreállítani az epidermiszt

Szakértői vélemény

NormaFeet gomba ellen: valódi esély a körömgomba megszüntetésére

A körömgomba a körömlemez fertőző elváltozása. A fertőzés leggyakoribb oka a dermatofita gombák. A gomba a körmökön deformáció, megvastagodás, hámlás, elszíneződés vagy a körömtöredékek atrófiája formájában jelentkezik. Ugyanakkor az elváltozás helyén viszketés és bőrpír jelentkezhet. A lábszag szúrós és kellemetlen lesz.

A Normafeet egy 4 olajon (teafa, fahéj, borsmenta, citromfű) alapuló komplexum, amely általános gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, tonizáló és hidratáló hatással van a bőrre, mélyen behatol és hosszú ideig a gomba helyén marad, megszüntetve azt.

Adam Braun, Szakember a bőrgyógyászat területén, 19 éves tapasztalat

Eredmények a NormaFeet kúra után

Egy nap a nagylábujjamon találtam egy területet, ahol kifejezetten sötét volt a köröm. Egy anyag kezdett képződni a köröm alatt, és amikor kitisztítottam, láttam, hogy a köröm kifehéredett és levált az ujjamról. Elkezdődött a viszketés. Annyira vakartam a lábam, hogy a végén vérezni kezdett. Köszönöm a barátnőmnek, aki ajánlotta a NormaFeet-et. Először megszűnt a viszketés, majd a körmök és a bőr teljesen helyreállt.

Emma, 29 éves

A sportklubunk nyilvános zuhanyzójában szedtem össze a gombát. Hála a feleségemnek, azonnal rendelt nekem NormaFeet-et. A kúra elején a biztonság kedvéért nemcsak a beteg körmöt, hanem az összes többi körmöt és az egész lábfejet is kezeltem. Az első észrevehető hatás az volt, hogy a folt lassabban kezdett terjedni, majd teljesen megállt. A körmök gyorsabban kezdtek visszanőni, én pedig levágtam az érintett területeket. Örülök, hogy mindez a múlté.

Dávid, 33 éves

A strandon és az öltözőben tett látogatás után a lábam kellemetlenül viszketni kezdett. Csak néhány napig tartott, és mindkét lábujjam között nagyon jellegzetes hólyagok keletkeztek, amelyek később felszakadtak, és rájöttem, hogy gombás fertőzésem vagyok. A NormaFeet-et az egész család használja, és a gyógyszeres szekrényben tartjuk. A férjem és a fiam is használta, és engem sem hagyott cserben. Nagyon elégedett vagyok.

Mária, 36 éves

Számomra a NormaFeet egy olyan készítmény, amely az összes barátomnak és rokonomnak bevált a láb- és körömgomba kiküszöbölésére. Az összes drága kenőcs és spray nagyon rövid életű. Nyilvánvaló, hogy a gombák gyorsan alkalmazkodnak hozzájuk. De ez a készítmény továbbra is hibátlanul kezeli a gombaproblémát, még azután is, hogy hiába használtam újkeletű, drága szereket. A NormaFeet megmentett engem és a lábaimat, most mindenkinek ajánlom.

Gusztáv, 38 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: