Novaskin: kisimítja a ráncokat és feszesíti az arc kontúrját

Novaskin: kisimítja a ráncokat és feszesíti az arc kontúrját

 • akár 95% ránctalanítás
 • akár 84% -kal jobb a bőrhidratálása
 • akár 73% jobb az idős bőr rugalmassága
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

JOBB, MINT A BOTOX

Hatékony fiatalítás

 • Ráncok simítása
 • Komplex megközelítés
 • Öregedésgátló

Arctisztítás

 • Természetes összetevők
 • Az érzékeny bőr ápolása
 • A pórusok eltávolítása

Arc revitalizáció

 • Sejtmegújulás
 • A toxinok semlegesítése
 • Védelem a negatív hatásoktól

Novaskin: kisimítja a ráncokat és feszesíti az arc kontúrját

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Hogyan működik a Novaskin?

A Novaskin egy vitamin-ásványi komplexet tartalmaz, amely ellensúlyozza a bőr öregedésével kapcsolatos változásokat. A hialuronsav kisimítja a ráncokat, a természetes kollagén elősegíti a tartós hatást, a magnézium megszünteti az életkori pigmentációt, és a C-vitamin normalizálja a vérkeringést és megtisztítja a bőrét a toxinoktól . A bőr éveken át friss marad!

A Novaskin előnyei

A speciálisan szabadalmaztatott Novaskin összetétel innovatív és ugyanakkor természetes.

 

A Novaskin 7-szer több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mint a hasonló termékek. A krém innovatív formulája küzd az érett bőr problémáival.Emellett a Novaskin gazdag vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek gátolják a bőr öregedését. A krém nem okoz elszíneződést, és a bőr megkapja a szükséges tápanyagokat, miközben megtartja a természetes színt.

 1. Tisztítás. A Novaskin használata előtt tisztítsa meg arcát egy arclemosóval.
 2. Használata. Vigye fel a Novaskin krémet az arcára és egyenletesen oszlassa el, a szemkörnyék kihagyásával.
 3. Eredmények. A bőr azonnal lágy, rugalmas lesz és megőrzi a nedvességet 24 órán át.

Novaskin: kisimítja a ráncokat és feszesíti az arc kontúrját

Klinikailag tesztelt

A tudósok kifejlesztettek egy új, Novaskin nevű kozmetikai terméket, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan kezelje az öregedéssel kapcsolatos problémákat.A 100% -ban természetes eredetű összetétel lehetővé teszi a bőr kisimitását és élénkítését. Először mindenki számára kellemes lett a bőrápolás! A Novaskin minden klinikai vizsgálaton átment, és világszerte ajánlják a bőrgyógyászok. A bőr sokkal simább, világosabb és egészségesebb lesz!

Valódi emberek, valódi eredmények

“Novaskin felfedezés volt számomra: mindössze két hét rendszeres használat után a ráncok láthatóan kisimultak, az arcbőr világosabb lett és rugalmasabb. Most mindenkinek tanácsolom. Ne féljen kipróbálni ezt a fantasztikus krémet, nem fog csalódni!”

Diana,45 éves

“Azért próbáltam ki a Novaskin, mert valami újat akartam megtapasztalni. Meglepett a termék lágy konzisztenciája, a krém gyorsan felszívódott, és nem hagyott zsíros és a fényes nyomokat. A hatás összehasonlítható a professzionális lifting hatásával. Két hetes használat után az arcom 10 évvel fiatalabbnak tűnt!”

Ilona, 55 éves

“Nemrég egy barátnőm adott nekem egy Novaskin krémet . Használata után teljesen megváltozott az arcom! A bőr feszesebbé és frissebbé vált, és a ráncok is eltűntek. Most örömmel nézek magamra a tükörbe.”

Angéla, 53 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: