OFTALMAX: itt az idő, hogy visszanyerje látását!

OFTALMAX: itt az idő, hogy visszanyerje látását!

 • Enyhíti a feszültséget és a fájdalmat 5 perc alatt
 • 99%-ban helyreállítja a látást egyetlen kúra elvégzése után
 • Megakadályozza a szembetegségek kialakulását és a látás gyengülését
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

OFTALMAX EGY INNOVATÍV FEJLESZTÉSSEL AZONBAN VISSZANYERHETI LÁTÁSÁT

Az OFTALMAX egy természetes kivonatokból készült biogén komplexum, amely közvetlenül a látásra fejti ki hatását és lehetővé teszi a leggyakoribb szembetegségek kezelését.

Ez az egyetlen olyan készítmény, amely szabályozza a szemgolyó izmainak működését, helyreállítva ezzel a szem normál fókuszálását. Ennek köszönhetően visszatérhet a tiszta, minőségi látáshoz.

OFTALMAX: itt az idő, hogy visszanyerje látását!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

EYE MUSCLE SUPPORT TECHNOLÓGIA

 1. Enyhíti a gyulladást, a feszültséget, a szárazságot és az irritációt
 2. javítja a látásélességet, erősíti a retinát
 3. stimulálja azokat az ideg szinapszisokat, amelyek az éles látást biztosítják
 4. fokozza az izmok reagáló képességét a megváltozott terhelésre, enyhíti és megakadályozza fokozott izomtónust
 5. biztosítja a szemlencse megfelelő fókuszáló képességét
 6. javítja a kapillárisok vérkeringését
 7. megszünteti a veszélyes szembetegségek kialakulásának kockázatát
 8. normalizálja a szemfenék vérnyomását

MILYEN ESETBEN JAVASOLT AZ OFTALMAX?

 • Rossz, gyenge látás estén
 • Bármilyen szembetegség illetve patológia esetén
 • Ha gyakran küzd égő érzéssel, éles fájdalommal vagy kipirosodással
 • Ha ön szemüveget vagy kontaktlencsét visel
 • Ha fejfájásra panaszkodik, amit sokan migrénnek vagy magas vérnyomásnak tudnak be
 • Ha a szeme nagyon hamar elfárad munkavégzés közben illetve romlik a teljesítménye
 • Ha genetikai hajlam merül fel, az ön rokonai közül sokan küzdenek látásproblémákkal

OFTALMAX: itt az idő, hogy visszanyerje látását!

MIRŐL SZÁMOLTAK BE A VIZSGÁLATOK?

A készítményen végzett klinikai vizsgálatokon összesen 35 000 önkéntes vett részt. A résztvevők olyan látásproblémákkal küzdöttek, amelyeket a szem túlterheltsége vagy különböző szembetegségek váltottak ki.

 • 100-ból 99 esetben a látást sikerült teljesen helyreállítani
 • A szervezet működésének egészében javulást tapasztaltunk, ezáltal lehetővé vált a szem megfelelő működésének biztosítása
 • 10-ből 9 esetben nem volt többé szükség látásjavító műtétre
 • 10-ből 10 esetben semmiféle mellékhatást nem tapasztaltunk

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Az elmúlt néhány évben 18-szorosára növekedett a látásproblémákkal küzdő betegek száma . Sokan, akik hozzám fordulnak pánikba esnek. Arra kérnek, hogy írjak fel nekik szemüveget vagy kontaktlencsét, de nincsenek tisztában azzal, hogy ezzel hosszútávon többet ártanak magunknak, hiszen teljesen tönkreteszik a szem működését.

Ma már van lehetőségünk arra, hogy a problémát gyógyszeres kezeléssel MEGOLDJUK. Pontosan e célból hoztuk létre az OFTALMAX-et. Valamennyi betegemnek ezt írom fel, akiknek az esetek 99%-ában már egyetlen kúra alatt sikerül visszanyerniük a tiszta, éles látást.

A készítmény összetételében olyan speciálisan kiválasztott összetevőket tartalmaz, amelyek helyreállítják a szemizom megfelelő működését és javítják a szemlencse állapotát – mint tudjuk, ezek az éles látás legfőbb tényezői.

A szemtornával egybekötött terápia a legrövidebb időn belül magabiztos eredményt nyújt, amely lehetővé teszi, hogy elkerüljük a sebészeti beavatkozást.

Dr. Veres György

AZ OFTALMAX SEGÍTSÉGÉVEL ŐK MÁR VISSZANYERTÉK LÁTÁSUKAT

Éveken keresztül csak romlott a látásom. Nem is fordította rá különösebb figyelmet, míg végül elértem a mínusz 6-os dioptriát, a jobb szememmel pedig már szinte egyáltalán nem láttam. Zongoraművész vagyok, gyerekkoromtól kezdve zenélek, de nem megy csak úgy érzésre, sokkal egyszerűbb kottából játszani. Mit csináljak, ha már alig bírom elolvasni a kottát? Sem a szemüveg, sem a kontaktlencse nem használt: borzasztóan fájt a fejem miatta. Végső elkeseredésemben orvoshoz fordultam, aki azt mondta, hogy az OFTALMAX a lehető legjobb. Nem hittem, hogy létezik csodálatos gyógyulás, de úgy döntöttem, hogy kipróbálom az OFTALMAX-et. És képzeljétek el, hogy már az első alkalommal sokkal jobban kezdtem el látni! Amikor visszamentem az orvoshoz, kiderült, hogy egy egésszel javult a látásom! Az orvos csak mosolygott és azt mondta, hogy még tovább fog javulni! Annyira örülök! Ezután is az OFTALMAX-et fogom használni!

KIRÁLY OLGA, BUDAPEST, 31 ÉVES

Programozó vagyok egy nemzetközi cégnél. Rengeteg időt töltök a monitor előtt, és alig észrevehetően romlani kezdett a látásom. Folyamatos fejfájás és a feszültség életem állandó részévé vált. Úgy döntöttem, hogy ennek véget kell vetni. Kivettem kéthetes szabadságot, hogy pihentessem a szememet és megrendeltem az OFTALMAX-et. Folyamatosan használtam az OFTALMAX-et, szemtornát végeztem, több friss gyümölcsöt és zöldséget fogyasztottam. Az eredmény pedig bámulatos volt! Annyira élesen látok, hogy úgy érzem magam, mint egyetemista koromban: jobban látok, mint amikor elsőéves hallgató voltam az egyetemen! Most már sokkal jobban oda fogok figyelni a látásomra!

SZABÓ GABRIELLA, NYÍREGYHÁZA, 36 ÉVES

Amikor kórházban voltam, akkor hallottam először az OFTALMAX-ről, sokan beszéltek róla, szóval gondoltam kipróbálom, hátha használ. Nem vagyok már fiatal, sokszor muszáj szemüveget viselnem, mivel már azt sem látom, mi van kiírva a buszra. És hát a szemész orvos is elég lehangoló véleménnyel volt, mivel a retinámmal is vannak problémák. De azt mondják, hogy az OFTALMAX bármilyen szembetegség esetén használ. Mit mondjak, a készítmény valóban nagyszerű! Most már mindent sokkal jobban látok, akár a messze lévő apró részleteket is ki tudom venni. Úgyhogy bátran ajánlom!

NAGY KATALIN, PÉCS, 51 ÉVES

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: