Oftalmin itt az ideje helyreállítani látásod!

Oftalmin itt az ideje helyreállítani látásod!

 • Megszabadít a szemen belüli nyomástól és fájdalomtól, mindössze 5 perc alatt
 • Látásod 99%-át megjavítja egy teljes kezelés alatt
 • Megelőzi a szembetegségek és a látásgyengülés kialakulását
Megrendelés kedvezménnyel

A rossz látás legfőbb oka a szem izmainak hibás működése!

 • Az izomrendszer biztosítja a szem fókuszálását a szemlencsén áthaladó kép retinára való vetülése által.
 • A szemizom-rendellenesség a szemgolyó nem megfelelő vagy túlzott nyomását eredményezi
 • A lencse deformálódik, a fókusz torzul, ezért nem tudsz többé élesen látni.

Az Oftalminegy innovatív, látásjavító termék

Oftalmin itt az ideje helyreállítani látásod!

Oftalmin – olyan természetes összetevők tápanyagkomplexumában gazdag készítmény, amely közvetlen hatással van a látáscsökkenésre, és teljesen kiküszöböli az emberi szem leggyakoribb betegségeit.

 • Béta-karotin – védi a retinát az agresszív külső tényezőktől (számítógépes sugárzás, erős fény, stb.)
 • E-vitamin – csökkenti a stresszt és a szem fáradtságát
 • C-vitamin – segítenek az éleslátás javításában
 • Cink – megerősítik a szem hajszálereit és vénáit

Ez az egyetlen olyan termék, amely képes a szemizom működésének szabályozására, valamint segít a fókuszálásban és a tiszta, éles, háromdimenziós látás visszanyerésében.

Megrendelés kedvezménnyel

Új technológia: A szemizom támogatására

Oftalmin itt az ideje helyreállítani látásod!

 1. Megszabadít a gyulladástól, nyomástól, szemszárazságtól és irritációtól,
 2. fokozza az éleslátást, megerősíti a szem retináját,
 3. serkenti az idegek közötti szinapszisokat, amelyek éles látást biztosítanak,
 4. növeli az izmok reakciókészségét a stresszel szemben, csökkenti és megelőzi a magas vérnyomást,
 5. biztosítja a szemlencse megfelelő fókuszáló készségét,
 6. megerősíti a hajszálerek vérkeringését,
 7. csökkenti a veszélyes szembetegségek kialakulásának kockázatát,
 8. normalizálja a szemfenék vérnyomását

Szakértői vélemény

Az elmúlt években a látásveszteségben szenvedő emberek száma 18-szorosára nőtt . Sok páciensem pánikszerűen kontaktlencsék és szemüvegek felírásával kapcsolatban keres fel, azt azonban nem értik meg, hogy ezek a beavatkozások csak tovább rontják a helyzetet és negatív hatást gyakorolnak az emberi szemre .

 

Ma már különböző orvosságokkal megoldható a probléma. Külön erre a célra lett kifejlesztve az Oftalmin is . Minden páciensemnek ezt szoktam felírni, az esetek 99%-ban pedig mindössze egy teljes kezelés után ismét visszanyerhető a tiszta, éles látás .

 

A termékben lévő összetevők egyedi keveréke helyreállítja a szem izmait, valamint javítja a jó látás egyik legfőbb segítője, a szemlencse állapotát.

 

Szemgyakorlatokkal együtt a kezelés a lehető legrövidebb időn belül garantált eredményt biztosít és segít a műtéti beavatkozások elkerülésében.

Az ő látásuk már megjavult az Oftalmin segítségével

Dorogi Flóra

Éveken át extrém rövidlátásban szenvedtem, és csak egy szememmel láttam. Zongorista vagyok, a zene adja a legnagyobb örömöt az életemben, de képtelen voltam megkülönböztetni a hangokat. 15-20 percnél nem tudtam tovább viselni a szemüvegem, mivel borzasztó fejfájásom lett tőle. Az Oftalmin terméket azért rendeltem meg, mivel azt hallottam, hogy ez a termék megjavítja a látásod, az én esetemben viszont csak a csodában tudtam reménykedni. Egy hónappal később azonban megdöbbentő eredményeket értem el. A látásom szinte teljesen megjavult. A szemészem azt mondta, sosem látott még ilyen fejlődést. Most már minden páciensének ezt ajánlja!

Kovács Lajos

Programozó vagyok, és az állandó számítógép előtti munka rendkívül elrontotta a látásom. Olyan súlyos volt az esetem, hogy mindent homályosan láttam. A szememben lévő nyomás miatt állandó fejfájás gyötört. A helyzet komolysága akkor hasított igazán belém, amikor egyszerűen már nem tudtam dolgozni, a szemeim nem tudták kiolvasni a számítógépen látható apró betűket. Szabadságra mentem, és megrendeltem az Oftalmin terméket. Elkezdtem használni a terméket, és 2 hét számítógépmentes szünetet, valamint minden nap 15 perc szemtornát is tartottam. Napi rendszerességgel alkalmaztam a készítményt. Természetesen az eredmények lenyűgöztek. Most már mindent tisztán látok! Innentől kezdve mindig figyelni fogok a látásomra!

Molnár Anna

A klinikánkon hallottam először az Oftalmin termékről, ahol a páciensek aktívan beszélgettek erről a készítményről, ezért úgy döntöttem, én is rendelek belőle. Miért ne próbáltam volna ki? A kor mindenkire hatással van, ezért gyakran szemüveghordásra kényszerülünk. Ha nem lenne szemüvegem, még a buszok számát sem tudnám leolvasni. A szemészem csalódott volt a teszteredményeim láttán, retinaproblémáim lettek. Azt mondták, az Oftalmin szinte minden szemészeti problémát megold. Mit is mondhatnék? Ez a termék csodálatos! Most sokkal jobb a látásom, még a messzi dolgokat is látom. Szóval határozottan ajánlani tudom!

Megrendelés kedvezménnyel

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: