OPTIMOVE ízületekhez: teljesen helyreállítja a csont és a porc szövetet

OPTIMOVE ízületekhez: teljesen helyreállítja a csont és a porc szövetet

 • Azonnal enyhíti a fájdalmat
 • Leállítja a gyulladásos folyamatot
 • Megszünteti az ízületek duzzadtságát
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

ÖNNEK SZÜKSÉGE VAN AZ OPTIMOVE -RA, HA:

 1. Csípő fájdalom, derék fájdalom és nyak fájdalom
 2. Kényelmetlenség járás közben, merev mozgás
 3. Gyengeség és periódikusan magas hőmérséklet
 4. Ropogás, recsegés, ízületi fájdalmak

AZ OPTIMOVE A SAJÁT NEMÉBEN – EGYEDÜLÁLLÓÖTÖDIK GENERÁCIÓS KONDROPROTEKTOR!

Magas biohasznosulása (a gyógyszer felszívódási képessége) miatt nem csak gátolja az ízület degeneratív folyamatait, hanem AKTÍVAN HELYREÁLLÍTJA azt. Valamint, az OPTIMOVE nemcsak az ízületet regenerálja, hanem a porc szövetet is.

Az OPTIMOVE- az ötödik generációs KONDROPROTEKTOR NEMCSAK AZ ELŐZŐ GENERÁCIÓS KONDROPROTEKTOROK LEGJOBB tulajdonságaival rendelkezik, HANEM, AZ ELŐZŐ GENERÁCIÓKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA, 5-ször gyorsabban hat

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

OPTIMOVE ízületekhez: teljesen helyreállítja a csont és a porc szövetet

AZ OPTIMOVE EGYEDI ÖSSZETÉTELE

 1. Ördög karom. Csökkenti az ízületek és a sérült szövetek duzzadtságát. Elnyomja a gyulladásos folyamatokat. Könnyíti az ízületek mozgékonyságát.
 2. Kondroitin. Stimulálja a hialuronsav szintézisét. Megerősíti a porc, az inak, az ízületek kötőszöveti szerkezetét. Elősegíti a porc aktív regenerációját.
 3. Glükozamin. Táplálja az ízületeket és a kötőszövetet, megakadályozza azok megsemmisülését és teljesen rögzíti a kezelés eredményét.
 4. Methylsulfonylmethane (MSM). Csökkenti a gyulladást. Javítsa a rugalmasságot és helyreállítja a kollagén képzést. Regenerálja a porc és a csont szövetet.
 5. Szent Boswellia gyanta kivonat. Természetes gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító szer. Segít az ízületek porcdegenerációjának csökkentésében. Védő hatással van az izületekre.
 6. Bromelain. Segít az izületi szövetek mikrocirkulációjának az erősítésében. Megszünteti a fájdalom érzetet. Aktivizálja az izületi szövetek regenerációját.

AZ OPTIMOVE KLINIKAI VIZSGÁLATAINAK EREDMÉNYEI

2018-ban az Európai Ortopédia Intézet 1700 önkéntesen végzett tanulmányokat, különféle mértékben elhanyagolva az ízületi betegségeket. A feltételeknek megfelelően, a vizsgálati alanyok napi három héten át szedték az OPTIMOVE-t. Ezután három hetes pihenés következett és szükségesség esetében a kurzus megismétlése. A vizsgálat végén a kapott adatok alapján a következő statisztika lett összeállítva:

 • Az izületi fájdalmak a készítmény bevétele után 15-60 perccel megszünt a vizsgálati alanyok 96%-ánál
 • A porc helyreállítása a kurzusos kezeléssel a vizsgálati alanyok 93 %-ánál volt sikeres
 • Megszabadultak az ízületi gyulladástól, az arthrozistól, a radikulitisztől és más meglévő betegségektől 89% az alanyoknak
 • Az ízületek mozgásának javulása 97% az alanyoknak
 • Mellékhatások és függőség hiánya – az alanyok 100% -a

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

«Az izületi felületek gialin porccal vannak befedve. Az ízületi porcban nincsenek erek, és az összes tápanyagot diffúzióval veszi át a környező szövetekből és az ízületi folyadékból. Az OPTIMOVE biológiailag aktív komponensei növelik annak minőségét és mennyiségét, amelynek eredményeként a porc több tápanyagot kap. Az OPTIMOVE erősíti az ízületi membránokat és javítja a porcszövet immunitását, javítja a vérkeringést, elősegíti az aktív sejtregenerációt és az összes ízületi szövetek megújulását. A korábban létező kondroprotektor típusok egyike sem adott ilyen eredményeket.

Az izületek helyreállítására a saját pácienseimnek az OPTIMOVE-t ajánlom. Használata egyszerűen fantasztikus kezelési eredményeket mutat. Ha egészséges, mozgékony és erős ízületekre van szüksége még idős korban is, azt javaslom, hogy próbálja ki ezt az egyedülálló gyógyszert.»

Tibor Buday a legmagasabb kategóriájú reumatológus, professzor

AZ OPTIMOVE 5 ELŐNYE

 1. Nem rendelkezik mellékhatással
 2. A legszigorúbb nemzetközi szabványoknak is megfelel
 3. A gyógyhatást hosszú időre rögzíti
 4. A betegség okára hat, megszünteti a gyulladást
 5. Enyhíti az éles és sajgó fájdalmakat

OPTIMOVE ízületekhez: teljesen helyreállítja a csont és a porc szövetet

HOGYAN KELL SZEDNI?

 • Naponta 2 kapszula, vízzel
 • Minden nap, a kurzus teljes ideje alatt
 • A megbetegedés elhanyagolt állapotában a kezelést meg lehet ismételni

A VÁSÁRLÓK VISSZAJELZÉSEI

Minden reggel rémálom volt a számomra. Az ágyról 15 percig kászálódtam le, mert a fájdalmaktól meg sem tudtam mozdítani a lábaimat. Egészen odáig fajult a helyzet, hogy az ágy mellé széket tettem és azon tartottam a krémet és a fájdalomcsillapítót, arra az esetre, ha fel sem tudok állni. A testvérem valakivel konzultált és elhozta az OPTIMOVE-t. Elkezdtem szedni a kapszulákat… Egy hét múlva megértettem, hogy már nem félek felkelni. A fájdalom megszűnt 3 hét használat után, visszatértem a normális életbe.

Kávay Sándor, 67 éves

Még középiskolás koromban diagnosztizálták az osteochondrosis-t. Azóta az egész életemben időszakos súlyosbodásokkal küzdök. Szörnyű fájdalmak, képtelenség valamit is tenni – csak azok tudják megérteni, akik maguk is átélték ezt. Minden lehetséges megoldást kipróbáltam, de maximális eredményként csak ideiglenes megkönnyebbülés volt. Ismerősöm ajánlatára kezdtem el szedni az OPTIMOVE szert. Már két hónapja nem is gondolok az ízületi fájdalmakra!

Rapcsák Adrián, 44 éves

Po zdravljenju hudega infekcijskega artritisa sem ortopeda vprašala: «Kdaj lahko grem na trening?» Odgovoril mi je: «Kakšen trening?! Zdaj boste morali vse življenje paziti na svoje koleno! Ali želite postati invalid?» Sama sebe sem se že upokojila do trenutka, ko sem naletela na OPTIMOVE. Že čez dva tedna sem lahko prehodila 6 km brez bolečin v sklepih. Teden dni kasneje sem šla na trening in do danes se počutim odlično!

Olga Levac, stara 56 let

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Comments: 3
 1. Szabó Benedek

  Anyukámnak vettem. Az OptiMove használata előtt alig bírt felállni: beduzzadtak az ízületei és körülötte forró volt a bőre. Nagyon sokat szenvedett! Alighogy elkezdte használni az OptiMove -et, teljesen megfiatalodott. Nem fáj a lába, a karja is rendben van, végre ki tud menni a kertbe és többet játszhat az unokákkal! Pedig már 80 éves elmúlt!

 2. Horváth Nóra

  Nem hisztek nekem, de én azóta már szültem!:) Aggódtam, hogy a fájó ízületek miatt rosszul vészelem át a terhességet ezért nem mertem belevágni, de telt-múlt az idő:( Sok mindent kipróbáltam: a hormonális gyógyszerek, meg ezek a szerencsétlen injekciók, annyi tablettát szedtem, semmi nem használt! Barátnőm javasolta az OptiMove -et és amint kipróbáltam, egyből sokkal jobban lettem, a következő hónapban pedig már vártuk a gyerkőcöt:) Kipihenem magam, aztán terveink szerint jön a következő baba!

 3. Bogdán Attila

  Végre fájdalom nélkül élhetek! Köszönöm! Azt tervezem, hogy télen síelni fogok a lányaimmal, korábban gondolni sem mertem fizikai megerőltetésre, de az OptiMove -el szerencsém volt

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: