OPTIVISION látáshoz: 100%-os hatékonysággal állítja vissza a látást!

OPTIVISION látáshoz: 100%-os hatékonysággal állítja vissza a látást!

Az OptiVision segítségével:

 • Nyerje vissza az éleslátás élményét
 • Csökkentse a szemnyomást
 • Felejtse el a kontaktlencsét és a szemüveget
 • Zárja ki a veszélyes szembetegségek kockázatát
 • Nem kell többé hunyorognia, ráncokat okozva ezzel
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Kezdje meg a kezeléstmost egy igazolt készítménnyel, az OptiVision-nal

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet nyolc évet szánt megelőző és terápiás szerek előállítására. A készítményt klinikai vizsgálatok alá vetették, ezt követően minőségi tanúsítványt kapott. Az új készítmény maximális hatékonysággal rendelkezik, amely már az első használat után megmutatkozik. A készítmény natív növényi kivonatokon alapul, ezért vény nélkül kapható. Hasonló hatású gyógyszerek kiváltásához szinte minden esetben orvosi engedélyre van szükség. Ezért a fejlesztésen dolgozó szakemberek azt a célt tűzték ki, hogy a készítményt Magyarország és az EU valamennyi lakosa számára elérhetővé teszik

A klinikai vizsgálatok eredményei lenyűgözők!

OPTIVISION látáshoz: 100%-os hatékonysággal állítja vissza a látást!

Az OptiVision klinikai vizsgálatát nyarán 2019 őszén végezték el. A vizsgálatokon mintegy 300 önkéntes vett részt, akik valamilyen szembetegséggel küzdöttek. A résztvevők egy hónapon át alkalmazták az OptiVision-t. A kapott eredmények az orvosokat is meglepték! A páciensek 98%-a esetében jelentős látásjavulást tapasztaltak, 84%-uk látása egy egységnyit javult. Egyetlen hagyományos kezelési mód (leszámítva a sebészeti beavatkozást) nem hozott ilyen mértékű eredményt. Az OptiVision egy meglepően hatásos készítmény, amely meglepő és látványos eredményeket produkál.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Az OptiVision legfőbb hatása a szervezetre

 • Erősíti a hajszálereket,érfalakat biztosítja a szem megfelelő vérellátását
 • A szervezetet a szem működéséhez szükséges vitaminokkal és mikroelemekkel látja el
 • Védelmet nyújt a szemlencse számára a korral járó változások ellen

Miért jobb az OptiVision mint más látásjavító készítmények?

OPTIVISION látáshoz: 100%-os hatékonysággal állítja vissza a látást!

A legtöbb látásjavító készítmény 3 csoportba sorolható: szemcsepp, szemüveg vagy kontaktlencse illetve sebészeti beavatkozás. Az OptiVision különbözik az előbb felsoroltaktól:

 1. Az okokat szünteti meg, nem csak a látászavar tüneteit enyhíti (nem úgy, mint más gyógyszerek)
 2. Nem árt az egészségnek, nem fenyeget a látás tovább romlásának veszélye (a sebészeti beavatkozásokkal ellentétben)
 3. Nem csak javítja a látást, de mindezt kiegészítő segédeszközök nélkül teszi lehetővé (szemüveg vagy kontaktlencse)
 4. Olcsóbb, mint a korábban felsorolt lehetőségek, emellett bármilyen életkorban – idősek és gyermekek is – használhatják.

Hogyan képes az OptiVision javítani a látástegyetlen kúra után

 • Áfonya élesíti a látást javítja és erősíti a retina működését
 • Cink gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik eltávolítja a szemárpát, a gyulladást, az élősködőket, megszünteti a szárazságot és irritációt.
 • Dihydroquercetin fokozza a vérkeringést a hajszálerekben, normalizálja a szemnyomást.
 • Alfa-tokoferol acetát a szem lipidd rétegébe hatol be és védelmet nyújt az UV sugárzás ellen, megszünteti a zöldhályogot és szürkehályogot egyaránt. Hatékonysága igazolt az időskori szürkehályog 80%-a esetében.

Szakértői vélemény

Dr. Lovász Mária, szemorvos, 15 éves munkaviszony

A nem megfelelő látás felettébb aktuális probléma, amely a lakosság 75%-át érinti. Nem szabad félvállról venni az ezzel járó kockázatot. A közúti balesetek 30%-a vezethető vissza látáskárosodásra. Ha az ön gyereke elveszik a tömegben, nehéz lesz megtalálnia. Ráadásul súlyos betegségek kockázata áll fenn, például szürkehályog, zöldhályog stb. Az a lézeres kezelés kiváló alternatívája. A látás fokozatosan visszatér, így a műtét évekkel elhalasztható, sőt akár el is kerülhető. Az OptiVision nem egyszer bizonyította hatékonyságát a látásproblémák megelőzésében és kezelésében.

Visszajelzések azoktól, akik az OptiVision-t használták

Ungvári Anna, 38 éves

Gyakori problémám volt a gyulladás, a szemárpa és a kötőhártya-gyulladás. A gyerekemnek is. A szemcsepp nem használt, antibiotikumot szedett, a lányomnak nem adtam. Semmi eredmény, a betegség újból előjött. Az egyetlen készítmény, amely hosszú távon használt, az OptiVision. Már 5 hónapja semmi bajom. Nem szúr a szemem. A lányom is jól van. Amikor legutoljára szemészeten voltunk azt mondták, hogy jobb lett a látása. Az tetszik benne, hogy a termék természetes alapú, nincs benne mesterséges anyag.

Kovács Ildikó, 31 éves

A szülés után kezdődtek a problémák. Szerintem a magas vérnyomás miatt gyengült sokat a látásom. Azt mondták, hogy ilyen előfordul és később elmúlik. Csakhogy egy év elteltével csak rosszabb lett. Fájt a szemem, néha kipirosodott, és a szárazság is gyötört. A mínusz 0,5 dioptriából nagyon hamar 2 lett! Elmentem szemészetre, de továbbra is azt mondták, hogy elmúlik, használjak olcsó szemcseppet. Egy orvos az OptiVision-t ajánlotta és egy hónapon belül érezhető volt a javulás. Fokozatosan visszatért a látásom, most már nem -2, csak -1, vagyis 100%-al jobb lett! A fájdalom és a szárazság is elmúlt!

Kelemen Viktória, 55 éves

Ez már bizony az öreg kort jelzi… A távollátás nem egy kellemes dolog. Igazából borzasztó nehéz vele élni. Ezenkívül felmerült a szürkehályog veszélye is. Nagyon félek a műtéttől, mert hallottam olyan esetekről, amikor elég súlyosak voltak a szövődmények. Amióta megvettem az Optivision-t, jobban érzem magam. Egy hónappal később az orvos megnyugtatott, hogy nem fenyeget többé a szürkehályog. Továbbra is használom. Eddig minden oké.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: