OxySlim a fogyás: akkor lesz karcsú a lehető legrövidebb idő alatt!

OxySlim a fogyás: akkor lesz karcsú a lehető legrövidebb idő alatt!

Segítség a fogyásban a zöld tea és a guarana katekinek alapján

 • Stimulálja a zsírégetést
 • Csökkenti az étvágyat
 • Nem hagyja a hízást evés közben
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A katekin tulajdonságai a fogyás szempontjából:

 • Az éhségérzet csökkenése
 • A zsírlerakódások elégetése
 • Megfiatalító hatás
 • A szív- és érrendszer

De lefogyni az átlagos zöld teával nehéz, hiszen ehhez szükség van:

OxySlim a fogyás: akkor lesz karcsú a lehető legrövidebb idő alatt!

 • Meginni körül-belül 9 csészével naponta A fogyáshoz naponta 270 mg katekinre van szükség. Egy csésze teában 25 mg van. Azonban, nehéz elfogyasztani 9 csésze teát naponta, és emellett a zöld tea nem mindig jó minőségű és nem minden esetben tartalmaz ennyi katekint.
 • Sportolni A könnyű fizikai megterhelés – az amire szükség van, hogy a szervezet elkezdje a katekin felszívását és a fölös zsír égetését. Azonban, nem mindenkinek van ideje, ereje és lehetősége a portolásra.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

OXYSLIM — nyerd vissza a természetes súlyodat

OxySlim a fogyás: akkor lesz karcsú a lehető legrövidebb idő alatt!

 1. hatékony fogyás a zöld tea és a guarana természetes koncetrátumának köszönhetően0000000 Zöldtea koncentrátum 1 fogasztás = 9 csésze zöld tea Mobilizálja a zsírt a sejtekből és megszabadít a zsírlerakódásoktól Felbontja a zsigeri zsírt, amely felhalmozódik Csökkenti a fölös étvágyat és normalizálja a mérsékelt táplálkozást
 2. Guarana kivonat 1 fogyasztás hatékonyságát tekintve hasonlít a sporthoz Felgyorsítja a zsír- és szénhidrátok feldolgozását energiává, megakadályozza, hogy lerakódjanak Növeli az izmok és a belek izomtónusát, támogatva a szervezet általános tónusát a testsúlycsökkenés során Növeli a mentális és fizikai teljesítményt

Szakértők a zöld tea hatékonyságáról

A zöld tea katekineket tartalmaz, amelyek valóban segítenek a fogyás során. A bogyókban, az árpában és a rebarbárban is megtalálhatók, de a zöld tea a katekinok leggazdagabb forrása.

 

A zöld tea katekinjei elősegítik az anyagcsere folyamatok erősítését és felgyorsítják a zsír távozását a szervezetből.

 

A tea szabályozza a noradrenalin szintjét, amely jelentős szerepet játszik a zsírképződésben. Így Ön megszabadul a zsírrétegtől a csípő, a derék és a fenék táján.

 

Igaz ahhoz, hogy jelentős eredményeket érjünk el naponta több liter teát kell meginni – ezért a fogyáshoz olyan készítmények fogyasztását ajánlom, amelyek tartalmazzák ezt a kivonatot.

Ügyfeleink dicsekszenek a fogyásukkal

Amália, 35 éves

Eltűnt a hasam, a csípőm karcsúbb lett. Már több éve próbálok lefogyni. Csak mit ki nem próbáltam. Diétáztam is, edzőterembe is jártam. Próbálkozásaim ellenére – nem láttam eredményeket. Keresgéltem az Interneten a lehetséges alternatívák után, társalogtam a fórumokon olyan lányokkal, mint én. Ott szereztem tudomást a zöld teáról, de nem tetszett meg nekem, hogy annyi sokat kell inni belőle. A kivonatok pedig nem segítettek. Ekkor az egyik lány, aki feliratkozott a blogomra az Oxyslim ajánlotta nekem. Eltelt egy hónap, több, mint 10 kiló egyszerűen eltűnt rólam. Szinte már nincs is hasam, és többé nem szégyenkezem a combjaim miatt. És örülök, hogy a cicim a helyén maradt)))

Viktor, 49 éves

Megszabadultam a hasamtól, az alakom karcsúbb lett Akkor kezdtem el hízni, amikor megházasodtam. A feleségem állandóan főz, mindig meglep valami finomsággal, és a hűtő is állandóan telis tele van házi ételekkel. Ezért gyorsan megnőtt a hasam. A munkatársaim elkezdtek viccelődni, hogy a feleségem hízlal. És eldöntöttem, hogy ideje lefogyni. De nagyon nehéz volt diétázni, nagyon szeretek finomat enni. Még jó, hogy a kolléganőm az Oxyslim ajánlotta nekem. Ezzel a készítménnyel eltűnt az állandó vad éhségérzetem. Gyorsan elkezdtem fogyni.

Anna, 47 éves

Karcsúbb lettem, megszabadultam a zsírtól. Hogy ismét elégedett legyek a testemmel elég volt számomra egy hónap, pont érkeztem a strand szezonra. A készítmény nagyon megtetszett nekem, az összetétel növényi, nincs kockázat az egészség szempotjából. A barátnőim nem hiszik el, hogy ennyit fogytam diéták nélkül, azt gondolják, hogy viccelek. De valójában nyugodtan fogyasztottam egész hónapban zsömléket és sütiket) Amikor az első hét után észrevettem a tükörben, hogy egyre kisebb vagyok, féltem, hogy a melleim is kisebbek lesznek – de nem, a helyén maradtak, hála Istennek)

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: