Pain Relief érzéstelenítő gyógynövény tapasz: Kínai bölcsesség, modern technológia!

Pain Relief érzéstelenítő gyógynövény tapasz: Kínai bölcsesség, modern technológia!

 • Hagyományos formula
 • Aktiválja a mikrovaszkuláris perfúziót
 • Közvetlen hatás
 • Nem kell mindennap új
 • Gyors fájdalomcsillapítás
 • 100 % hatékonyság és biztonság
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Tény, hogy az emberek 80 %-a hátfájdalmakkal küzd.

A váz izomrendszer rendellenességei elsődleges problémák az idős emberek számára, mivel jelentős hatással vannak az életminőségre.

 

Nem telik el olyan év, hogy ne szembesülnének a fiatalok is gerincproblémákkal, amelyek ellehetetlenítik a fizikai munkát.

 

Ugyanilyen gerincproblémák fenyegetik a 25-49 éves embereket, akik kemények dolgoznak, sokat vezetnek, fizikai munkát végeznek vagy profi sportolók.

A “PAIN RELIEF” tapasz alkalmazásai

Pain Relief érzéstelenítő gyógynövény tapasz: Kínai bölcsesség, modern technológia!

 1. Reumatológia
 2. Limfológia
 3. Neurológia
 4. Ortopédia és traumatológia
 5. Sokkterápia
 6. Neurológiai rehabilitáció, geriátria
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A tapasz gyógyító hatásai

 • A mikrovaszkuláris perfúzió aktiválása a bőrben és a bőr alatti szövetben
 • A gyógyítás modern módszere a gyulladt területen.
 • A fájdalom csökkentése.
 • Izmok újraaktiválása.
 • Az ízületek működésének visszaállítása.
 • A belső szervekre gyakorolt reflexiós hatás.

“PAIN RELIEF” formula

Pain Relief érzéstelenítő gyógynövény tapasz: Kínai bölcsesség, modern technológia!

 1. Homalomena
 2. Notopterygium incisum
 3. Kaukázusi medvetalp
 4. Sáfrányos szeklice
 5. Millettia reticulata
 6. Kereklevelű kapotnyak
 7. Panax pseudoginseng
 8. Cistanche
 9. Koponyatető gyökér

ÍGY VÉLEKEDNEK AZ ORVOSOK A “PAIN RELIEF” ÉRZÉSTELENÍTŐ GYÓGYNÖVÉNY TAPASZRÓL

A kezelés fő része a fájdalom és a gyulladás megszüntetése. Régen az orvosok több gyógyszert írtak fel egyszerre, egyet a fájdalomcsillapításra és egyet a betegségre. Ez pedig rossz hatással volt a betegek bélrendszerére és májára. Manapság már a tabletták szedése gyakran nem is szükséges.

A PAIN RELIEF tapasz könnyedén csökkenti a fájdalmat és gyógyít, a természetes összetevők helyi hatásának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben, kapillárisokban és sérült szövetekben. Ezért a profi sportolók is használhatják a tapaszt érzéstelenítéses gyógyításra.

 

Miután elkezdtem betegeimnek ajánlani a tapaszt, sokkal kevesebben jöttek hozzám vissza. A tapaszok használhatósága és magas fokú hatékonysága a gerinccel és ízületekkel összefüggő betegségek legjobb gyógymódjává teszik.

Hankiss József
Ortopédorvos

Vásárlóink véleménye

Niki, 49

Üdv! Édesanyám 79 éves és nagyon szenved a hátfájdalomtól és gerincpanaszoktól. 6 gyógynövény tapaszt vettem és működtek! A tapasz könnyen használható, csak fel kell tenni a problémás területre. Nem csak a fájdalmat szüntetik meg, hanem gyógyítanak is. Rendeltem még párat a weboldalon. Köszönet ezért a csodás termékért!

Gergely, 53

Kiemelném, hogy milyen sokféleképp használható a tapasz és mennyire jó áron kínálják. Nyaki degeneratív gerincbetegségem van, ami ősszel és tavasszal rosszabbodik, ezért sokat szenvedek. Több különféle módszer kipróbálása után hallottam a PAIN RELIEF-ről. Kipróbáltam, mivel csak természetes gyógynövényeket tartalmaz. Már az első kezelés után éreztem az eredményét. Végre fájdalommentes az életem, még tavasszal és ősszel is! Ezentúl mindig lesz ilyen tapasz a gyógyszeres fiókomban.

Anna, 34

Mióta kipróbáltam a tapaszt, fájdalommentesen élek. Edzésen sérült meg még régebben a gerincem, és azóta számos érzéstelenítő tablettát használtam, amik miatt gyomorproblémáim keletkeztek. A fájdalom már az életem része volt, de tablettákat nem tudtam szedni. Aztán rátaláltam erre a tapaszra. Mivel már sok mindent kipróbáltam, rájöttem, hogy ennél a tapasznál nincs jobb gyógymód. Végre fájdalom és tabletták nélkül élek!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: