Pectin a fogyáshoz: elősegíti a zsírszövetek elégését

Pectin a fogyáshoz: elősegíti a zsírszövetek elégését

  • Meggyógyítja a szervezetet
  • Kiüríti a nehézfémek sóit
  • Kiüríti a zsírt
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

MIBEN KÜLÖNLEGES A LIVES?

A specialisták a lives a szervezetünk természetes «szanitécjének» nevezik, mert az adott anyag olyan képességekkel rendelkezik amely kiüríti a káros anyagokat: a peszticideket, a nehézfémek sóit, radionuklidokat, úgy hogy közben nem borítja fel a szervezet természetes bakteriológiai egyensúlyát.

 

A liveselőnye, hogy olyan képességgel rendelkezik, mely javítja a bélflórát, és mérsékelt gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásokat nyújt a gyomor nyálkahártyájának fekélyes károsodásánál.

Pectin a fogyáshoz: elősegíti a zsírszövetek elégését

Ez az enzim megduplázza a gyomornedv termelését, azt követően az étel emésztése teljesebb lesz, ez azt jelenti, hogy a szervezetnek elég lesz kisebb mennyiségű élelmiszer. Ez a tulajdonság, nagyon értékes azok számára, akik fogyni szeretnének. A legjobb hatás elérése érdekében javasoljuk, hogy 2-4 hetes kúra keretében fogyassza a Lives Pectin italt.

MIT AD A LIVES SZISZTEMATIKUS FOGYASZTÁSA

  1. Bejut a szervezetbe
  2. Lebontja a zsírsejteket
  3. Csökkenti az étvágyát
  4. Csökkenti a súlyt

Pectin a fogyáshoz: elősegíti a zsírszövetek elégését

A livesitalunk eltávolítja a szervezetből a nehézfémeket, azok sóit, valamint radionuklidokat, mivel képes ezekkel oldhatatlan vegyületeket képezni. Ezen tulajdonságai okán ökológiailag szennyezett területeken történő felhasználását az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is ajánlja.

A szervezetbe kerülve a livesmegváltoztatja a gyomor- és bélrendszer tartalmának víztartalmát, növeli annak viszkozitását, ezért mind székrekedés és hasmenés kezelésére kiválóan alkalmazható.

 

Bevonó és védő hatása miatt képes gélt képezni a gyomor és nyálkahártya felszínén, így védelmet biztosít agresszív tényezők irritáló hatása ellen.

 

Vérzés csillapító, hemosztatikus tulajdonságai okán alkalmas a nyelőcső, gyomor és belek vérzésének kezelésére, már meglévő gyomor, gyomorfekély és bélrendszer betegségeinek kezelésére.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: