PeniSizeXL a pénisz bővítés: operáció, pumpa és hosszabbító nélkül!

PeniSizeXL a pénisz bővítés: operáció, pumpa és hosszabbító nélkül!

 • Akár 7,7 centiméterrel hosszabb pénisz
 • Erősebb erekció
 • Az ejakuláció feletti megnövekedett irányítás
 • Megnövekedett libidó
 • RENDELJE MEG, és érje el álmai méretét
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A férfiasság és az erő szimbóluma

PeniSizeXL a pénisz bővítés: operáció, pumpa és hosszabbító nélkül!

Régi idők óta minden civilizáció különleges tisztelettel vette körül a férfi hímtagot. A péniszt rendszerint mindig természetellenesen nagy méretben ábrázolták, ami arra enged következtetni, hogy a mérete az erőről tanúskodik. Napjainkban a hölgyek olyan méretet várnak el, amely megismételhetetlen élvezeteket okoz, a férfiak pedig megpróbálnak megfelelni ennek.

A szexnek egészségügyi értékei vannak, serkenti az ellenállóképességet, a hormonháztartást, jó hatással van a mentális egészségre, illetve mindenek előtt kielégíti a közelségre való vágyunkat, és táplálja a kapcsolatot. A kielégülés hiánya, a szex kerülése, a vágy elfojtása általában idegességhez, agresszióhoz vezet. Gyakran pszichoszomatikus vagy pszichés betegségek kiváltó oka. Emellett sokszor a kapcsolat széteséséhez vezet.

Kinek ajánljuk a PeniSizeXLt?

 • Azoknak a férfiaknak, akik számára nem kielégítő a péniszük mérete
 • Azoknak a férfiaknak, akik tartós kapcsolatukat akarják felpezsdíteni
 • Azoknak a bátor férfiaknak, akik tudni szeretnék, hogy hogyan elégítsék ki partnerüket
 • Azoknak a férfiaknak, akiknek a szex kaland, és különleges élvezetekre vágynak!
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Ezeknek az összetevőknek köszönhetően növelheted meg a péniszed és biztosíthatod a szexuális teljesítményedet

PeniSizeXL a pénisz bővítés: operáció, pumpa és hosszabbító nélkül!

 1. Tribulus Terrestris – segíti a nitrogén-monoxid felszbadulását a makk körüli barlangos testek idegvégződéseiben, így megnyújtja és meghosszabbítja őket Emellett serkenti a spermatogenezist a férfiaknál, és növeli a szabad tesztoszteron értékét a vérben. Növeli a szexuális teljesítőképességet.
 2. Muira Puama – A férfiaknál fellépő szexuális zavar megelőzésére használt anyag. Megelőzi a korai magömlést, erősíti a szexuális funkciókat, elősegíti az erős és tartós erekciót.
 3. Ginzeng – Növeli a libidót, segít megelőzni az erekciós zavart. A ginzengben lévő ginsenozida növeli a nitrogén-monoxid felszabadulását a testben, ami elősegíti a vérerek ellazulását, így a péniszben növeli a véráramlást.
 4. Maca gyökér – növeli a férfiak libidóját és megkönnyíti az erekciót Serkenti a spermium termelődését és a hímivarsejtek mozgását. Gazdag fehérjeforrás, illetve ellátja a szervezetet a szükséges aminosavakkal, többek között argininnel, ami a férfi nemi szervekbe történő véráramlásért felelős.
 5. Damiana levél – Javítja a szexuális teljesítőképességet, növeli a libidót, meghosszabbítja és erősíti az erekciót.
 6. Sabala tenyér – támogatja a libidót. Támogatja a szexuális funkciókat, és megvédi a tesztoszteront a nemkívánatos dihidrotesztoszteronoktól való átalakuláshoz. Ellenáll a prosztata problémáival.

Hosszbítsd meg és tedd még intenzívebbé az együttléteket!

Dr John Martinov

„A szexuális alkalmasság és a péniszméret a férfiak számára a nőkkel való sikeres kapcsolat meghatározó tényezőjévé vált. A nagy pénisz a partner elégedettségének olyan garanciája, amelynek köszönhetően az átlag feletti mérettel rendelkező férfiak magabiztosabb szeretők. A PeniSizeXL formulája az elvégzett kutatások szerint 7,7 cm-el tudja megnövelni a péniszt, meghosszabbítja és erõsíti az erekciót, és hatással van a nemi élet általános minõségére. Ezenkívül, a műtétektől, a pumpáktól vagy az extenderektől eltérően, ez egy nem invazív péniszhosszabbítási módszer.”

Elégedett vásárlók

Egyesek számára a probléma teljesen triviálisnak tűnhet, de mindig azt mondtam, hogy a 170 cm-es ember sohasem fogja megérteni a 150 cm magasság emberek problémáit. Nem tudtam leküzdeni a félelmemet, hogy nem felelnék meg a partnerem elvárásainak, ami gyakran megakadályozta, hogy a nőkkel való kapcsolatom elérjen egy bizonyos stádiumot. Nem akartam, hogy kinevessenek. Mert bár sok nő azt mondja, hogy a méret nem számít, az elvárásaik a megismert srácok felé teljesen másak. Megpróbáltam a PeniSizeXL-t, és úgy gondoltam, hogy tökéletes választás volt. Soha többé nem fogom magam középszerűnek tekinteni. Nem csak az új partnerem, hanem a magabiztosságom is élvezi a hatásait, ami a péniszem méretével együtt nőtt meg.

Janek, 25 éves

Az én koromban, miután olyan sok évet töltöttem egy nővel, nem igazán gondoltam a pénisz növelésére. De amikor a szexuális teljesítményem lassan elkezdett romlani, és kiderült, hogy nem minden aktus sikerül, úgy éreztem, hogy csalódást okozok. A feleségem nem hagyta hogy érezzem ezt, de nem engedhettem, hogy az erotikus életünk lassan megszűnjön az én hibámból. Elolvastam, hogy a PeniSizeXL lehetővé teszi, hogy megszabaduljak a merevedési zavaroktól. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom. 5 hetes kezelés után vagyok. A szexuális életünk sikeresebb, mint 20 évvel ezelőtt. Hogyan lehetséges ez? Ismerjük a testünket, és szavak nélkül is tudunk kommunikálni. Tudjuk, hogy hogyan tudjuk kielégíteni egymást és magunkat. A PeniSizeXL olyan energiákat adott, mint egy húszévesé. És a méret? Nos, a feleségem is elkezdett úgy viselkedni, mint egy húszéves. Talán ez a legjobb bizonyítéka a kezlés hatékonyságának.

Péter, 51 éves

A legutóbbi nyaralásunk során a barátnőmmel megláttam egy életmentőt, és viccesen megkérdeztem: Nézd csak milyen izmos, megtapogatnád, ugye? Erre ő a legnagyobb meglepetésemre ezt válaszolta: Nézd meg inkább, hogy hogy dudorodik a fürdőgatyája, és elnevette magát. Habár csak viccelődtünk, elgondolkoztam. Mert nem gondoltam volna, hogy a barátnőmet is foglalkoztatja a méret. Az én hímvesszőm leginkább a normál kategóriába tartozik, de úgy gondoltam, hogy teszek egy kísérletet, és a PeniSizeXL mellett döntöttem. Nem sokat kellett várnom Ági reakciójára. Már 3 hét után észrevette a különbséget. Nem csodálkozom, hiszen nehéz lett volna nem észrevenni. Teljesen megőrült az új méretemért.

Tomi, 29 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: