Piperinox a fogyáshoz: cselekedjen most, és érje el az áhított álomalakját!

Piperinox a fogyáshoz: cselekedjen most, és érje el az áhított álomalakját!

Válassza a Piperinox terméket, és legyen gyönyörű alakja!

 • Aktiválja a fogyást, és annak megtartását
 • Azonnal javítja a zsírok és a szénhidrátok anyagcseréjét
 • Kiváló felszívódás a DRcaps® kapszuláknak köszönhetően
 • Kedvezően befolyásolja a tápanyagok felszívódását
 • A piperin szabadalmaztatott formáját, a BioPerine-t® használja
 • Napi egy kapszula elegendő a maximális hatás eléréséhez

A Piperinox a piperin erejét alkalmazó leghatékonyabb kapszula. A BioPerine® szabadalmaztatott formáját tartalmazza, amely jótékony hatással van a fogyásra, aktiválva az anyagcserét és javítva a tápanyagok felszívódását. Próbálja ki most!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A piperin hatása a súlyvesztésben

 1. A vázizmok glükózfelvételének elősegítése, aminek köszönhetően a glükóz energiatermelésre, és nem új zsírsejtek létrehozására (lipogenesis) használódik fel.
 2. Az emésztő enzimek kiválasztásának serkentése és a tápanyagok ételekből való felszívódásának fokozása.
 3. A leptin (telített hormon) és a ghrelin (éhséghormon) koncentrációjának szabályozása, ezzel csökkentve az étvágyat, különösen az egyszerű szénhidrátokban gazdag ételek iránt.
 4. Magas szintű energiafelhasználás fenntartása (anyagcsere).
 5. A sejtek laktátszintjének növelése, ami növeli az energiafelhasználást (még pihenés közben is!), hőfejlesztés és a zsírszövetek barnulása.
 6. Az edzés után sérült izmok regenerációjának felgyorsítása, ami az izomtömeg és -erő, valamint a fizikai hatékonyság növekedését eredményezi.
 7. Az adiponektin szintjének növelése és az inzulinszint csökkentése, ami elősegíti az energiaegyensúly elérését, és csökkenti a zsír felhalmozódását, különösen a hasi területen.
 8. Fokozott lipolysis, azaz zsiradékok bomlása.

Piperinox a fogyáshoz: cselekedjen most, és érje el az áhított álomalakját!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A BioPerine® és egy szokásos piperin közötti különbség

A BioPerine® a piperin egy olyan innovatív formája, amely nem tartalmaz a növénytermesztésben használt vegyi anyagokat, például: műtrágyát, koncentrátumokat, tápanyagokat, rovarirtókat vagy más növényvédő szereket. Használatának biztonságát az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) erősítette meg. A hagyományos formához viszonyított jobb felszívódásnak köszönhetően az új forma használata során megfigyelhető az étrend-kiegészítő egyéb értékes összetevőinek biológia hasznosíthatósága. Ez a hatások akár további 30-szoros növekedéséhez vezet. Ezenkívül a BioPerine® több piperint tartalmaz, mint a feketebors-kivonat, ami tovább fokozza a termék hatékonyságát.

A hatékonyságot a DRcaps® garantálja

A gyomor savas környezetében az aktív összetevők megfelelő felszívódása nehézségbe ütközhet. Ennek oka az ott uralkodó kedvezőtlen körülmények, a gyomorsav alacsony pH-szintje az összetevők lebomlását okozhatja, megsemmisítheti azok szerkezetét, ezáltal gyengítve az étrend-kiegészítő hatását. A Piperinox, a vegetáriánus DRcaps® kapszulák használatának köszönhetően bejut a belekbe, ahol az értékes összetevők szinte érintetlenül felszabadulnak. Mindez határozottan az első számú piperin alapú étrend-kiegészítővé teszi a Piperonixot. Nézze meg most a tulajdonságait!

 • Tartósság. A kapszula szinte teljes mértékben ellenáll a gyomorsavnak. Garantált a legjobb felszívódás.
 • Természetesség. A vegetáriánus kapszulát úgy fejlesztették ki, hogy az összetevőket az Ön számára legjobb módon szabadítsa fel.
 • Stabilitás. Az érzékeny és higroszkópos összetevőket fokozott védelemmel látták el a csökkentett pH-értékű környezetben, azaz a gyomorban.
 • Kényelem. Kiküszöböli a potenciálisan kellemetlen gyomorproblémákat (gyomorégés, puffadás), elfedi az ízt és a kellemetlen szagot.

Összetevők

Piperinox a fogyáshoz: cselekedjen most, és érje el az áhított álomalakját!

 1. BioPerine® fekete bors gyümölcskivonat. Segít a testsúly szabályozásában. Segíti a májtisztító funkciókat azáltal, hogy serkenti a vérkeringést az apró hajszálereken keresztül. Segíti az immunrendszer működését. Antioxidáns hatással rendelkezik. Elősegíti a tápanyagok felszívódását.
 2. Fahéjkéreg-kivonat. Segít fenntartani az egészséges vércukorszintet. Segít a testsúly szabályozásában. Elősegíti a problémamentes emésztést.
 3. Keserű narancs gyümölcskivonat. Segít a testsúly szabályozásában. Segíti a zsírok és szénhidrátok anyagcseréjét.
 4. Gyömbérgyökértörzs-kivonat. Segíti az immunrendszer működését. Antioxidáns hatással rendelkezik. Elősegíti a tápanyagok felszívódását. Csökkenti a vércukorszintet. Elősegíti a szénhidrát anyagcseréjét.
 5. Cayenni bors gyümölcskivonat. Pozitív hatással van a súlycsökkentésre. Megvédi a gyomrot a maró hatású anyagokkal való érintkezés esetén.
 6. Króm. Megvédi a gyomrot a maró hatású anyagokkal való érintkezés esetén. Segíti az emésztést.
 7. Guaranamag-kivonat. Serkentő hatása van. Segíti a lipid anyagcseréjét.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan használjam a Piperinoxot?
Az ajánlott adag napi 1 kapszula, amit étkezések között kell bevenni. Ezt az étrend-kiegészítőt kb. 300 ml vízzel kell bevenni.

 

Milyen hatásokra számíthatok a Piperinox használata során?
A Piperinox segít a karcsú alak biztonságos és hatékony módon történő elérésében. Továbbá pozitív hatással van a tápanyagok anyagcseréjére, valamint a felszívódásra és vércukorszint stabilizálódására.

 

Ki használhatja a Piperinoxot?
A Piperinox azoknak a nőknek és férfiaknak ajánlott, akik biztonságos módon szeretnék ellenőrzés alatt tartani a testsúlyukat.

 

Mennyi idő múlva kezdem tapasztalni a Piperinox használatának hatásait?
A Piperinox használatának első hatásai már néhány hét használat után észrevehetők.

 

Miben különbözik a Piperinox más termékektől?
A Piperinox a BioPerine®szabadalmaztatott formáját használja, amely a fekete bors gyümölcséből nyert kivonat. A Piperinox elkészítése során DRcaps® kapszulákat használtunk, amelyek elősegítik a hatóanyagok egyenes bejutását a bélbe.

 

A Piperinox használata teljesen biztonságos az egészségre?
Igen, a Piperinox használata teljesen biztonságos. A formula úgy készült el, hogy még a legérzékenyebb személyek is könnyedén tolerálják azt.

Szakértői vélemény

Piperinox a fogyáshoz: cselekedjen most, és érje el az áhított álomalakját!

A Piperinox egy ajánlott étrend-kiegészítő, amely segít a súlyvesztés folyamatában. A megfelelő testsúly és a karcsú alak elérése rengeteg munkát és áldozatot igényel. Gyakran azonban a diéta befejezése után a korábbi súlyfelesleg visszatér (ez az úgynevezett jojó hatás). Az elhízott emberek körében végzett kutatások megerősítik a piperin hatékonyságát az elért testsúly stabilizálásában a diéta befejezése után. Az átfogó fellépésnek köszönhetően nemcsak a testzsír tartalma és az étvágy csökkennek, hanem a test hatékonysága és egészségi állapota is javul. A Piperinoxnak köszönhetően a fogyás folyamata valamivel több időt vesz igénybe, de biztonságos, nem igényel sok áldozatot, és garantáltan hosszú ideig élvezheti a fogyás hatásait. A kiegyensúlyozott diéta, a testmozgás és a Piperinox jelentik a siker kulcsát az álomalak eléréséhez.

Vásárlói vélemények

Majdnem három hónapja használom a Piperinoxot, és még mindig nem győzöm csodálni ezt az étrend-kiegészítőt. Korábban számos problémám volt a túlzott súlycsökkentéssel, de a Piperinox használata után majdnem 4 kilogrammot fogytam!

Név: Annie. Kor: 21 éves

A párom unszolására kezdtem el először használni a Piperinoxot. Azonban nem gondoltam volna, hogy ilyen eredményeket érek el. Hála a terméknek megszabadultam a felesleges hasi zsírtól, és készen állok a nyárra!

Név: Marius. Kor: 33 éves

Egy dietetikus tanácsára fedeztem fel a piperin csodálatos tulajdonságait. Ez volt a második piperin alapú kiegészítő, amit használtam, és a Piperinox segített igazán a fogyásban. Összetevőinek hála határozottan piacvezető.

Név: Monica. Kor: 27 éves

Úgy tűnik, hogy ebben a termékben sokkal jobban működik a piperin, mint a versenytársak termékeiben. Emellett, a kapszulák nem okoznak olyan kellemetlen gyomorproblémákat, amelyeket, gondolom itt sokan ismernek, és ez valószínűleg a DR kapszuláknak köszönhető. A Piperinoxnak köszönhetően 8 kg-ot fogytam, és mindössze 3 hónapja használom ezt az étrend-kiegészítőt. Briliáns és biztonságos!

Név: Martha. Kor: 24 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: