Pro-Relifeet: 28 nap múlva el is felejted, hogy lúdtalpad volt

Pro-Relifeet: 28 nap múlva el is felejted, hogy lúdtalpad volt

 • megszüntetni a lúdtalp okozta fájdalmat szinte azonnal – azaz a lábfejben, vádliban, térdekben, derékban és gerincben jelentkező fájdalmat;
 • megszabadulni a lúdtalp bármely típusától (legyen az rigid vagy flexibilis lúdtalp) mindössze 28 nap alatt – és örökre visszaszerezni lábfejed valamint egész tested megfelelő formáját és szerkezetét;
 • bármilyen cipőben újra járni tudni – olyan cipőket is felvehetsz, ami mos még kikezdi a lábadt, vagy rád se megy, esetleg magassarkút is felvehetsz;
 • megszüntetni a bütyköket – és visszaszerezni lábad szépségét veszélyes operáció nélkül;
 • megszüntetni a gyulladást és a deformációt – az ízületekben, térdedben, derekadban és a gerincedben;
 • megszabadulni a tyúkszemektől, a lábad kikezdésétől, horzsolásoktól és vízhólyagoktól
 • ezáltal bármit megtenni, amit csak szeretnél!
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Háromszoros fegyver a lúdtalp ellen

Ismerd meg a Pro-Relifeet legfontosabb korrekciós elemeit.

 1. S-neoprén-hab – megtámasztja a talp ívét, azonnal leveszi a nyomást az izmokról és az ínszalagokról, normalizálja az ízületek munkáját és arra kényszeríti őket, hogy megfelelő, egészséges helyzetben maradjanak.
 2. Strukturált szilikon párnázat – a lábfej elülső részét támasztja meg, melynek köszönhetően a testtömeg nyomása egyenetes lesz, és leállítja az inak megterhelését, ily módon minimálisra csökkenti a bütykök kialakulásának kockázatát, és a láb felső részét megfelelő helyzetbe állítja.
 3. A legmagasabb minőségű báránybőr – a sebek, a tyúkszemek és a sérülések hatékonyabban tűnnek el általa. Garantálja a szabad levegőáramlást, melynek köszönhetően a bőr nem izzad, és a láb nem fárad.

A fájdalomcsillapító háromdimenziós korrigáló betétek megakadályozzák a bőrkeményedés kialakulását, így a megfelelő betegségmegelőzésnek köszönhetően felveszi a harcot a bütykökkel. Minden típusú és méretű lábbelihez használható. A speciális szellőzőnyílásoknak köszönhetően a levegő szabadon kering a lábfej körül, ezért szárazak és oxigéndúsak maradnak.

Pro-Relifeet: 28 nap múlva el is felejted, hogy lúdtalpad volt

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

100%-BAN BIZTONSÁGOS, HASZNÁLATA KÖNNYŰ

Mindössze annyit kell tenned, hogy a fájdalomcsillapító háromdimenziós talpbetétet belehelyezed a cipődbe, és a fájdalom eltűnik. Fáradtság nélkül, fájdalomcsillapítók és drága valamint hatástalan ortopéd cipők használata nélkül. A lábad alakja napról napra javulni fog, és 28 nap után sima és szép lesz fájdalom, bütyök és ízületi elváltozások nélkül.

Váratlanul gyors eredmények

 • A LÚDTALP ELTÜNTTÉSE 28 NAP ALATT
 • A BÜTYKÖK, GYULLADÁS ÉS DEFORMITÁSOK ELTÜNTETÉSE
 • TÖBB SZÁZEZER FORINT MEGTAKARÍTÁS
 • AZONNAL MEGSZÜNTETI A FÁJDALMAT
 • VÉGE A BŐRKEMÉNYEDÉSNEK, HORZSOLÁSNAK ÉS TYÚKSZEMEKNEK
 • KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Háromszoros elégedettségi garancia

 1. Eredetiségi garancia – a fájdalomcsillapító háromdimenziós betéteket a legújabb 3D-s képalkotási technológia segítségével hozták létre. Hatékonyságát a lábak helyes alakjának és pozíciójának helyreállításában klinikai vizsgálatok igazolják. Ez az egyetlen ilyen innovatív módszer a lúdtalp megszüntetésére. Ezért biztos lehetsz benne, hogy eredeti terméket kapsz, amely csak ezen a webhelyen érhető el.
 2. Minőséggarancia – a fájdalomcsillapító háromdimenziós korrigáló betétek előrehaladott gyártási folyamata miatt a Pro-Relifeet megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak. A lehető legnagyobb gondossággal készültek, modern anyagok legjobb minőségével. A betétek használata teljesen biztonságos. Mindezt úgy, hogy működésük hatása 100%-ban megfeleljen elvárásainak.
 3. Elégedettségi garancia – Számos klinikai és fogyasztói teszt igazolja a Pro-Relifeet maximális hatékonyságát. Ezen eredmények alapján a módszert a szakemberek világszerik, akik azt ajánlják a betegeknek is. Meggyőződésük, hogy 28 nap alatt megszabadulhatsz a lúdtalptól és az összes vele járó betegségtől.

Pro-Relifeet: 28 nap múlva el is felejted, hogy lúdtalpad volt

VÉLEMÉNYEK

A lábfejem és a vádlim krónikus fájdalma elviselhetetlen volt. Nem tudtam semmit csinálni, ami örömet okozott volna nekem: hegyet mászni, biciklizni, vagy gondozni a kertet. Minden egyes lépés olyan volt, mint a kínzás. Próbáltam masszázst, sós fürdőt, de csak egyetlen dolog könnyebbült meg általuk… a pénztárcám! Nem tudtam, mit tehetnék, hogy visszanyerjem az egészségem. Ma úgy érzem, mintha új életet kaptam volna. A professzor talpbetétének köszönhetően, most olyan dolgokat is csinálhatok, amiket eddig a fájdalom miat nem tehettem meg. Most még félmaratonra is készülök. Nagy megkönnyebbülés!

Kerekesné Anna, 44 éves, Székesfehérvár

Fodrász vagyok, ezért az időm nagy részét álló helyzetben töltem. A lúdtalpam miatt szörnyű fájdalmak voltak a lábamban, a vádlimban és a gerincemben. Mivel elkezdtem a Pro-Relifeet betéteket viselve járni, a fájdalom elmúlt, én pedig visszanyertem a fodrászat iránti szenvedélyem!

Gaál Renáta, 32 éves, Mohács

A lúdtalpam és a fájdalom miatt elig éltem. Néhány száz méter után már erős szúrást éreztem, elviselhetetlen volt, olyan mintha tűkön vagy üvegen sétálnék. Rémálom. Szerencsére anyukám időben adta ezeket a háromdimenziós korrekciós betéteket. sosem gondoltam volna, hogy segítenek nekem. De működött! Végül úgy érzem, hogy megszabadultam a fájdalomtól, és nem kell idegeskednem. Mt mondjak, mindig az anyukák tudják leginkább mi a legjobb.

Holtz Katalin, 27 éves, Orosháza

A feleségem folyamatosan feladatokat talált ki nekem. Menj vásárolni, vágd le a füvet, vidd vissza Ildinek a vasalót, amit kölcsönkértem. Mindig talál valamit. De hogy rohangáljak ide-oda egész nap, ha fáj a lábam, a térdem és a hátam? Tény, hogy túlsúlyos is vagyok. A bátyám ajánlotta a fájdalomcsillapító talpbetéteket, mert neki segített a lúdtalpán. És bevált. Nem csak, hogy a a lábfejem már nem fáj, most minden knnyebb, a gerincem sem fáj, mert hisz’ mindez a lábunktól indul! És több energiám van, hiperaktív lettem. Nos ami a legfontosabb: végre a feleségem számíthat rám.

Malák Zoltán, 64 éves, Baja

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: