ProFlexen ízületekhez: segítsen az ízületeknek jó formában lenni!

ProFlexen ízületekhez: segítsen az ízületeknek jó formában lenni!

 • Garantálja az ízületek korlátozásmentes és komfortos mozgását.
 • Segít megőrizni azok rugalmasságát és megfelelő egészségét.
 • Erősíti a csontokat és támogatja a kollagén termelését.
 • Megelőzi az ízületek reggeli lemerevedését.
 • Óvja az ízületeket az intenzív erőfeszítés során.

A ProFlexen ideális termék mindazok számára, akik megfelelően gondoskodni kívánnak az ízületeikről. Az étrend-kiegészítő komplex összetétele (ebben a szabadalmaztatott UC-II®, denaturált II típusú kollagén, melynek hatékonyságát két klinikai vizsgálat támasztja alá) hatékonyan támogatja az ízületi porcogó egészségét és lehetővé teszi az örömteli életet! Rendelje meg a ProFlexen és mozogjon korlátoktól mentesen!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A leggyakoribb ízületi problémák

Az ízületi fájdalom, az un. artralgia a leggyakrabban az ízületi porcok és a környező szövetek túlzott terhelésére vezethető vissza, mely kortól és általános fizikai aktivitástól függetlenül jelenhet meg. Az ízületi bántalmakban szenvedő személyek a leggyakrabban a térd és a csukló fájdalmára panaszkodnak, ritkábban jelentkezik a környező részek, pl. inak, szalagok vagy a nyáktömlő gyulladása. Az ízületek környéki fájdalom tünetek jelentkezésének leggyakrabb okai többek között:

 1. Ülő életmód.
 2. Helytelen étrend vagy elhízás.
 3. Folyamatos állást igénylő munkavégzés.
 4. Az ízületeket terhelő sport, pl. erősport vagy futás.

ProFlexen ízületekhez: segítsen az ízületeknek jó formában lenni!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Összetevők

A ProFlexen erőssége, hogy természetes és hatékony az ízületek optimális egészségéért és a csontok összetételéért folytatott harcban. Ismerje meg a ProFlexen fenomenális működéséért felelős összetevők tulajdonságait.

 • A UC-II® denaturált II típusú kollagén, mely két klinikai vizsgálat kereténe került tesztelésre embereken. Hatékonysága mind az egészséges személyeken profilaktikai kezelés során, mind a degeneratív ízületi gyulladásban szenvedőknél kimutatásra került. Mind a két esetben a UC-II® alkalmazása hatékonyabbnak bizonyult, mint a glükozamin és a kondroitin egyszerű összeadása.
 • A tömjénfa gyanta kivonat – boswellia serrata, a szappanfavirágúak rendjébe tartozó indiai növény, mely támogatja az ízületek komfortos és akadálymentes működését. Kivételes hatását az ötciklusos tripertén szerkezetű boswellia savnak köszönheti. A növény kivonatainak rendszeres használata javítja az ízületek rugalmasságát és hatékonyan ápolja azok általános egészségét. A hagyományos indiai orvostudományban használják az ízületek és a gerinc gyulladásos vagy fájdalmas állapotának, valamint a felső légúti hurut kezelésére.
 • A kurkuma gyökér kivonat – a növényt Indiában és a trópusi országokban termesztik, sárga gyömbérnek vagy indiai sáfránynak is hívják. A gyógynövényt nagyra tartják kurkumin tartama révén, mely támogatja a csontok és az ízületek megfelelő állapotának megőrzését.
 • A gyömbér gyökér kivonat – a gyömbérfélék családjába tartozó, a hagyományos és a modern orvostudományban évszázadok óta ismert növényfaj. Hatékonyan segíti az ízületek mozgását és megelőzi azok reggeli lemerevedését.
 • C vitamin – a porcogó megfelelő működésének biztosítása érdekében segíti a kollagén normál képződését. A szervezetben a prolil és lizil hidroxiláz enzimek kofaktora, melyek a kollagén szövetek stabilizálásáért és keresztkötéséért felelnek. Közvetlenül serkentheti a kollagén szintézisét a transzkripciója aktivizálásával és a prokollagén mRNS stabilizálásával.
 • Mangán – támogatja a kötőszövet megfelelő kialakulásának folyamatát. Számos enzim reakciójában részt vesz, ami által az élet számára elengedhetetlen nyomelem. A cinkkel együtt segíti az erős és egészséges csontok megőrzését.

Gyakran ismételt kérdések – FAQ

Milyen hatást vált ki a ProFlexen használata?

A ProFlexen támogatja a csontok és ízületek egészségét, valamint azok mozgását és megfelelő működését.

 

Lehet a ProFlexen profilaktikára használni?

Természetesen igen. Ajánljuk a túlzott ízületi megterhelésnek kitett személyek számára, azok védelmére. Ezáltal elkerülhetik a kellemetlen tüneteket és a fájdalmat.

 

Milyen sokáig kell használni a ProFlexen?

Használatának első eredményeit már a használat első heteiben észre lehet venni, de a legjobb a több hónapos használat után hat.

 

Ki számára rendeltetett a ProFlexen?

A ProFlexen használhatja mindenki, kortól és fizikai aktivitás szintjétől függetlenül. A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy az egészséges személyeknél és a degeneratív ízületi gyulladásban szenvedőknél egyaránt hatékony.

 

A ProFlexen alkalmazása okoz mellékhatást?

Nem. Az étrend-kiegészítő teljes mértékben biztonságosan alkalmazható.

 

Hogyan kell a ProFlexen használni?

Ajánlott fogyasztási mennyisége naponta 2 kapszula, a legjobb étkezés előtt 30 perccel. A készítményt vegye be körülbelül 300 ml vízzel. Egy csomagolás 60 kapszulát tartalmaz – elegendő egy hónapra.

Hogyan ápolja a ProFlexen az Ön ízületeit?

ProFlexen ízületekhez: segítsen az ízületeknek jó formában lenni!

A ProFlexen működése a megfelelően összeállított, természetes összetevőkre épül, melyek komplex módon támogatják az Ön ízületeinek egészségét. Különös figyelmet érdemel az UC-II®, a szabadalmaztatott denaturált II típusú kollagén – összetevő, mely fergetegesen tört be az amerikai piacra és Európában is egyre népszerűbb. Működése két embereken elvégzett klinikai vizsgálatban is kimutatásra került, kettős vak vizsgálati módszerrel (a módszer lényege, hogy a kulcsinformációk mind a páciensek, mind a vizsgálatot végző személyek számára ismeretlenek – a koordinátoron kívül senki sem tudja, hogy placebo vagy aktív hatóanyag kerül adagolásra). Ez garantálja a legmagasabb hatékonyságot és a biztonságos alkalmazást.

Ezen túlmenően a ProFlexen összetevői között megtalálható még: glükózamin, kondroitin, MSM, tömjénfa, kurkuma, gyömbér, papain, bromelain, C vitamin, cink, mangán és szelén. Hatásuk kölcsönösen kiegészítődik és lehetővé teszi a gyors és tartós eredményt!

A ProFlexen immár több száz elégedett ügyfél értékeli

A ProFlexen segített visszaszerezni az önbizalmamat a teljes mozgásomat. Azért kezdtem el alkalmazni, mert sokéves eladói munkám következményeként a lépcsőjárásnál a térdeim kezdtek lemerevedni. Most végre igazi életet élhetek!

Angela, 25 éves

A futás a hétköznapjaim része. Imádok futni és nagy örömet lelek benne. A ProFlexen támogatja a térdeimet még a leghosszabb távolságokon is. Az az érzésem, hogy amióta használom, kevesebb sérülés ér , mint korábban. Határozottan ajánlom minden aktív személynek.

Roland, 29 éves

Nincs még egy ilyen étrend-kiegészítő ízületekre. Sokfélét kipróbáltam, de csak ez érte el, hogy végre érzem a különbséget! A munkahelyemen rengeteg időt töltök a számítógép előtt és eddig panaszkodtam a gerinc, térd és csukló fájdalmaimra. A ProFlexen 3 hónapos használat után fantasztikusan érzem magam, nem fáj semmim!

Agnes, 55 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: