Profolan a haj növekedéséhez: kielégítő eredmények már 3 hónap rendszeres alkalmazás elteltével!

Profolan a haj növekedéséhez: kielégítő eredmények már 3 hónap rendszeres alkalmazás elteltével!

MI IS A PROFOLAN?

 

A Profolan étrend-kiegészítő összetételében megtalálható az innovatív Grow3 formula, mely kivételes keveréke a mezei zsurló, a csalán, és az L-cisztein kivonatának keveréke. A Profolan készítmény a kimagaslóan hatékony Grow3 formulából áll, mely serkenti a haj növekedését és megerősíti annak természetes színét.

 

A Profolan újdonság a lengyel piacon, egyenesen az Egyesült Államokból, ahol a termék nagy elismerésnek örvend. A termék azon férfiak számára ajánlott, akik a kopaszság problémájával, valamint a haj hullásával, vagy gyenge növekedésével küzdenek. A Grow3 formula haj kondíciójára kifejtett jótékony hatása klinikai vizsgálatokban került igazolásra.

 

A Profolan az egészségünk számára természetes, tehát teljes egészében biztonságos anyagok alapján készült. Napi adagolása nagyon egyszerű – elegendő beszedni naponta 2 kapszulát étkezés közben és ráinni egy pohár vizet. Kielégítő eredmények már 3 hónap rendszeres alkalmazás elteltével!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

HOGYAN MŰKÖDIK A PROFOLAN?

A Profolan hatékony működését a Grow3 formula innovatív természetes keveréknek köszönheti, mely elsősorban a haj növekedésének serketénséért, valamint azok természetes hajszínéért felelős. Ezen túlmenően a Profolan összetételében megtalálhatók vitaminok és ásványi anyagok, melyek blokkolják a DHT hormont, segítik a fejbőr vérellátását és megerősítik a hajtüszőket.

Számos klinikai vizsgálat igazolja a Profolan étrend-kiegészítő pozitív hatását a férfiak hajának kondíciójára. Tízből kilenc ügyfél igazolta komoly mértékű elégedettségét az elvégzett kúra elért eredményeivel, már három hónappal a készítmény rendszeres használata után. Elegendő naponta 2 kapszula a hatákony harc megkezdéséhez a hajhullás ellen!

A Profolan termék hatékonysága a természetes összetevők alkalmazásából ered, melyek – ami a legfontosabb – nem váltanak ki mellékhatást. Ez a kopaszodás elleni természetes kúra a szervezettel szemben teljesen biztonságos.

Profolan a haj növekedéséhez: kielégítő eredmények már 3 hónap rendszeres alkalmazás elteltével!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

MIÉRT VÁSÁROLJÁK AZ ÜGYFELEK A PROFOLAN-T?

  1. Kivételes Grow3 formula, melynek hatékonyságát számos klinikai vizsgálat igazolja.
  2. Kimagaslóan hatékony – 10 férfi közül 9 elégedett a kúra eredményeivel.
  3. A termék a megvásárlás és az egész ügylet kifizetése után haladéktalanul elküldésre kerül az ügyfélhez.

KI SZÁMÁRA RENDELTETETT A PROFOLAN?

A Grow3 innovatív formulát tartalmazó Profolan étrend-kiegészítő minden 18 éven felüli, hajhullással küzdő férfi számára ajánlott. Nincs jelentősége, hogy a hajhullás tizennéhány évvel ezelőtt történt, vagy csak nem régen kezdte észlelni ezt a kényes problémát. A Profolan tabletták hatékonyan kezeli az összes típusú kopaszodást, mert a piacon kapható egyéb készítményekkel ellentétben a szervezetben belül működik és a hajhullás fő okának gyógyítására összpontosít. Függetlenül attól, hogy a haja a stressz, a kor, a genetika, vagy a nem megfelelő életstílus miatt hullik, a Profolan kapszulák alkalmazása lehetővé teszi az Ön életének bármelyik pillanatában természetes és biztonságos módon lefékezni a hajhullási folyamatot. Mi több, a Profolan a kivételes keverékű összetételének köszönhetően nem csupán blokkolja a DHT hormon és serkenti a haj növekedéséért felelős folyamatokat, hanem ezzel egyidejűleg visszaszerzi és megőrzi a haj természetes színét, tehát az őszülési folyamat ellen is küzd. A Profolan ideális megoldás minden férfi számára, aki egyszer és mindenkorra szeretne megszabadulni a hajhullás problémájától!

Profolan a haj növekedéséhez: kielégítő eredmények már 3 hónap rendszeres alkalmazás elteltével!

GYÍK

MIKORRA VÁRHATÓK A PROFOLAN HATÁSÁNAK ELSŐ EREDMÉNYEI?
Figyelembe véve azt a tényt, hogy a haj átlagosan 1,3 centimétert nő havonta, ajánlott a Profolan készítményt legalább 3 hónapon keresztül alkalmazni. Egyes férfiak már az első 6 hét során észlelték a haj gyors növekedését, míg másoknál a kielégítő hatás az étrend-kiegészítő pár hónapos használata után jelentkezett. Az elvégzett klinikai vizsgálatok eredményei szerint a legjobb eredmények a kúra 6 hónapja után jelentkeztek, de alá kell húzni, hogy már korábban jóval javul a haj sűrűsége és csökken a hajhullás.

 

A PROFOLAN MINDEN FAJTA KOPASZODÁSRA HAT?
A Profolan a piacon kapható egyéb készítményektől eltérően a szervezetben belül működik és az összes fajta kopaszodás eredeti okának gyógyítására összpontosít. Az étrend-kiegészítő hatékonyan és teljesn természetes módon küzd a hajhullással függetlenül attól, hogy a kopaszodás oka a kor, genetika, stressz, stb.

 

MI IS A GROW3 ÉS MILYEN TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZIK?
Az innovatív Grow3 komplexum a csalán, a mezei zsurló és az L-cisztein kivonatának keveréke. Az összetevők aktívan részt vesznek a kopaszodásért felelős DHT hormon működésének fékezésében, valamint intenzíven serkentik az új hajszálak növekedését. A Profolan ezen túlmenően tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek pozitívan hatnak a haj növekedésére és kondíciójára, beleértve a természetes színe megőrzését is.

 

MI IS A DHT?
A DHT, teljes nevén dihidrotesztoszteron egy nem kívánatos hormon, melynek szintje magasabb a hajhullással küzdő férfiak esetében. A DHT okozza a hajszín elvesztését, a hajszálak törékenységét és azok korábbi kihullását. A nemzetközi vizsgálatokból az derül ki, hogy a DHT szintjének csökkentése, valamint a hormon hajtüszővel való érintkezésének blokkolása hatékony módja a férfiak hajhullásának megakadályozására. A Profolan készítményben található szerek aktívan fékezik a DHT hormon nem kívánatos működését és egyidejűleg serkentik az új haj növekedését.

 

HOGYAN KELL TABLETTÁKAT SZEDNI?
A Profolan étrend-kiegészítő adagolása nagyon egyszerű. Elegendő naponta 2 kapszulát étkezés közben egy nagy pohár vízzel (minimum 300ml) beszedni.

 

KI NEM SZEDHETI A PROFOLAN TABLETTÁKAT?
A készítményt nem használhatják 18 év alatti férfiak. Kétségek esetén az alkalmazás elkezdése előtt konzultáljon a készítmény gyártójával, vagy közvetlenül az orvossal, különösen, ha gyógyszert szed, vagy valamilyen betegségben szenved. A Profolan készítmény teljes egészében természetes és biztonságos az egészségre, ezért is nagyon ritkán fordul elő mellékhatás.

ÖSSZETEVŐK

Profolan a haj növekedéséhez: kielégítő eredmények már 3 hónap rendszeres alkalmazás elteltével!

  1. CSALÁN. A nagy csalán (Urtica dioica) és az apró csalán (Urtica urens) a csalánfélék (Urticaceae) családjába tartozó növények. Mind a két növényfajra jellemző, hogy terebélyes, karéjos-fogas szélű, szívre emlékeztető alakú levelekkel rendelkeznek. A csalán virágát, levelét, magvait és gyökerét különböző terápiákhoz használják, mivel azok sokféle vegyianyagot tartalmaznak. Többek között a kimagasló tápértékére való tekintettel ez az összetevő remekül kihat a hajhullási folyamat csökkentésére, az elvégzett vizsgálatok bizonyítanak.
  2. MEZEI ZSURLÓ. A mezei zsurló (Equisetum arvense) főleg Európában előforduló gyógynövény. Az összetevő zseniális táplálék forrással rendelkezik, mely számos módon kihasználható. Ezt számos vizsgálat is alátámasztja, köztük a MaryLand Tudományegyetem Orvostudományi Központjának szakemberei által elvégzett vizsgálatok is. A készítmény ezen összetevője garantálja a haj belülről történő megerősítését, vitaminokat és a haj általános kondíciójának javításához szükséges egyéb nyomelemeket bevíve a hajhagymába.
  3. L-CISZTEIN. A L-cisztein az endogén aminosavak csoportjába tartozó fő aminosav egyike. A L-cisztein jellegzetes tulajdonsága, hogy kivételes tápanyagokat tartalmaz. Többek között részt vesz a sejtek táplálási és regenerációs folyamataiban. Ezért is annak hiánya gyakran vezet hajhulláshoz. A készítmény megfelelő L-cisztein tartalma szavatolja, hogy a készítménnyel lefolytatott kúra kielégítő eredménnyel fog zárulni.
  4. VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK. A készítmény összetevői között megtalálhatók az E és B6 vitaminok, melyek a MaryLand Tudományegyetem Orvostudományi Központja szerint óriási mértékben kihatnak a haj növekedésére. Ezen túlmenően a tudósok már a kilencvenes évek óta megfogalmazták azt a hipotézist, mely szerint a cink és a réz megelőzhetik a hajhullást. Az elvégzett kutatások előzetesen bebizonyították, hogy a cink és a réz fékezi a hajtüszők zsugorodását, valamint felgyorsítja azok regenerálódását.

MIT MONDANAK A SZAKEMBEREK?

„Véleményem szerint a Profolan egy innovatív készítmény, mely lehetővé teszi a hajhullás hatékony megelőzését. Rendszeres alkalmazása megelőzi a hajtüszők zsugorodását, lehetővé teszi az androgén típusú hajhullással küzdő férfiak számára a haj visszaszerzését és megőrzését. A készítmény a piacon az egyedüliként tartalmaz taurint, amelyik a számos elvégzett vizsgálat szerint kulcs szerepet játszik a kopaszodás megelőzésében. Ezért is ajánlom a Profolant minden férfinak a költséges haj átüttetés zseniális alternatívájaként. “

Eugene Perez – USA

ÜGYFELEK VÉLEMÉNYEI

Először is szeretnék köszönetet mondani a Profolan gyártóinak, mert végre olyan készítményre bukkantam, amelyik segített megállítani a hajhullást, pedig higgyétek el, már rengeteg piacon elérhető készítmény kipróbáltam. Jelenleg 25 éves vagyok, a hajhullás ebben a korban nem túl kellemes dolog. Viszont a Profolan alkalmazásakor az első eredményeket már 3 hét után észrevettem, többek között megállt a hajam hullása és a gyakorlatilag teljesen kopasz helyeken új hajszálak jelentek meg! Ezért is megerősíthetem, hogy a Profolan jelenleg a legjobb hajhullás elleni készítmény!

Greg

Eleinte, amikor elkezdett hullani a hajam, nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. De amikor a munkahelyen az ismerősök szóvá tették, hogy milyen nagy a halántékom, lépnem kellett valamit! Keresni kezdtem a hatékony készítményt, mely sikeres alternatívája lehetne a költséges haj átültetésnek és így bukkantam rá a Profolan-ra. Annak ellenére, hogy az első két hétben nem volt eredménye, végül is a 2 hónapos kúra után valóban kielégítő eredményeket értem el. Minden férfinak ajánlom ezt a kivételesen hatékony készítményt!

William

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: