Prostatin: dupla ütés a prosztata gyulladásra

Prostatin: dupla ütés a prosztata gyulladásra

Egy kurzus alatt javítja a keringési rendszer működését, normalizálja a vizeletelvezetést, erősiti az immunrendszert, növeli a libidót.

 • Szabaduljon meg az alhasi, a végbél és a herezacskóban való fájdalomtól
 • 1 kurzus alatt újítsa fel a vizeletelvezetését
 • Gyógyítsa meg a prosztatáját a gyulladástól
 • Erősítse meg a férfiúi és szexuális egészségét
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Tudósok fejlesztései a prosztata kezelésére

Növényi kivonatok, amelyek a készitményben fellelhetőek:

 • stabilan tartják a prosztata egészségét és a reproduktív funkciót,
 • csökkentik a prosztata méreteit és a súlyát,
 • segítik a normál vizelési funció fenntartását.

1 tabletta összetétele:

 1. TÁPIAFA KÉRGE (100MG) ÉS ORCHIDEAFA KIVONATA (30MG)
 2. KÚSZÓ KIRÁLYDINNYE GYÜMÖLCS KIVONATA (100MG)
 3. SPÁRGA GYÖKÉR KIVONATA (100 MG) ÉS A BOERHAVIA DIFFUSÁNAK A KIVONATA (100MG)
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A szakértői vélemény

Prostatin: dupla ütés a prosztata gyulladásra

Krónikus prosztata gyulladás lassan fejlődik ki és az esetek többségében tünetmentesen. De ettöl függetlenül, a hatásai veszélyesek lehetnek. A szövődmények elkerülése céljábol javaslom a Prosztatint. Saját orvosi praxisom során meggyőződtem arról, hogy csak ez a készítmény eredményez lényeges javítást. Tökéletesen veszi le a fájdalmat és nap mint nap rendbe teszi a prosztatát. Prosztatin nem okoz allergiát mint más gyógyszer vagy kenőcs. Tökéletesen hat, teljesen veszélytelen, egy komplexumban működik, gyógyítja a prosztatát és erősíti a férfi egészséget.

Dr.Kozma János Ph.D, Egyetemi Docens, Urólógus orvos, andrológus

A termék hatása klinikai vizsgálatokkal van bizonyítva

 • Fájdalomérzések csökkenése vizelés közben – 100%
 • Vizelés normalizálása – 97%
 • Vizelésingereknek a csökkenése – 98%
 • Prosztata méreteinek normalizálása – 89%

Prostatin előnyei

 1. MENTŐ. A kezeltetés elejétől fogva a fájdalmi tünetek csökkennek
 2. HATÁSOS KÉSZÍTMÉNY MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL. Kimondottan eredeti összetétel
 3. HIPOALLERGÉN TERMÉK. Az antibiotikumok többségével és más prosztata gyulladás elleni készítményekkel ellentétben
 4. CSÖKKENTI A PROSZTATA NÖVEKEDÉSÉNEK A TÜNETEIT A PROSZTATA SÚLYÁNAK CSÖKKENÉSE KÖZBEN. Prostatin jobbá teszi a vizelet elvezetését, tisztítja a hugyutakat.

Prostatin: dupla ütés a prosztata gyulladásra

Az alkalmazás módja:

 1. FELNŐTTEKNEK 1 TABLETTA NAPONTA
 2. ILLETVE A SZAKORVOS UTASÍTÁSA SZERINT

Prostatin hátását értékelő emberek hozzászólásai.

A férjemnél krónikus prosztata gyulladást állapítottak meg, ő még csak 27 éves, nem tudja miért, a potenciájával minden rendben van, nem panaszkodik. Azt mondták, hogy ha most kezelni kezdi, minden rendben lesz, de ha krónikus… Megijedtünk, nem tudtuk mitévők legyünk. Attól féltünk hogy a betegség a meddőséghez vezethet, mi meg szűlők szeretnénk lenni. Az orvos azt mondta, hogy ne izguljunk, ha most kezeljük, és felírta a Prostatint. Most, 3 hónap elteltével, a férjem tökéletesen érzi magát!

Zsuzsanna, Budapest

A férfi betegség a legrosszabbkor ért utól engem, 32 éves koromban. Kész voltam a házassághoz, a gyerekekhez, itt meg ez a meglepetés. A fájdalmak olyanok voltak, hogy semmilyen szexről szó sem lehetett, a gyerekfogantatásról meg pláne. Jó, hogy időben tudtam meg a prostatinról, néhány hét múlva már látható javulás volt észlelhető. Most folytatom a kezelést. A fájdalom elmúlt, ritkábban járok vécézni. Szexuális is érdeklődésem megnőtt. Szárnyalok az örömtől!

Leó, Miskolc

Rögtön kimondottan orvosi felügyelet alatt döntöttem kezeltetni magam. Semmilyem nagymamák tanácsa, öngyógyítás. Állandó kellemetlen érzés,az alhasi és a herezacskóban való fájdalmak nem hagytak nyugton. Már műtétre is hajlandó voltam. Nem lett rá szükség, aminek nagyon örültem. Leadtam az összes szükséges leletet. Az orvos Prostatint írt fel. Körülbelül 2 hónapig kezeltettem magam. Most egészséges embernek érzem magam. Prosztata gyulladás nincs. Ezt mutatják a vizsgálataim eredményei és a közérzetem is. Az életemben újra előkerült a szex és a nyugodt fájdalom- és megaláztatás nélküli éjszakák.

Viktor, Szentendre

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Comments: 4
 1. LUСA

  Annak idején a majdnem mindegуik tünetet szüntette meg, addig az ideig amíg fоgуasztоttam. A betegségem sоrán semmi sem оkоzоtt ilуen klassz hatást + 0 mellékhatás.

 2. GУULA

  Sоk visszajelzés közben senkisem panaszkоdоtt mellékhatásоkra. Amikоr egуedül vásárоltam meg a terméket, nem vоlt reklamáсióm. Ismétlem önmagam, a hatás hihetetlen vоlt, már az első naptól fоgva abbamaradt a fájdalоm, 3 nap múlva viszоnt a tünetek 95% elmúlt. 20 nap alatt meggуógуítоttam a prоsztata gуulladást.

 3. ANDREA

  Én is ahоgу megéreztem a prоblémát elkezdtem keresni a szert, hоgу ne hanуagоljam el a krónikus vagу erős esetig. Többnуire vizsgálatоkkal, leletek eredménуeivel való visszajelzést találоk. Éppen a hatásával kapсsоlatоsan. Megvettem. ITT a hivatalоs webоldalоn. 20 nap után semmire sem panaszkоdоm.

 4. JÓNÁS

  Jó оrvоsnő jutоtt nekem, előírta nekem ezt a készítménуt. Az alhasi fájdalmaim elmúltak. Néha a vastagbél tálуékán érzek valami ilуesmit, de ez közel sem az, ami azelőtt vоlt. A véсébe való szaladgálásоm elmúlt. A pоtenсiám оlуan, hоgу falra lehet mászni tőlem.

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: