Psorilin: a pikkelysömör győzelme az első alkalmazással és örökre

Psorilin: a pikkelysömör győzelme az első alkalmazással és örökre

Az egészséges bőr tervezője kiküszöböli a plakkokat, a hámlást és a viszketést 1 kúra alatt

 • Szabaduljon meg a viszketéstől, a fájdalomtól, a hámlasztástól 1 kúra alatt
 • Szabaduljon meg a plakkoktól a térdén, arcán, könyökén, kezén, lábán és hátán
 • Felejtsd el a szorongást és a bizonytalanságot
 • Élvezze szép, sima bőrét, hosszú ideig
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A tudósok fejlesztése kiküszöböli a pikkelysöműt

A Derma Center kutatóinak megnyitása 2012-ben áttörést jelentett a pikkelysömör kezelésében. A képletet a laboratóriumi módszerrel végeztük, amely károsodott bőrsejteket észlel, gyengéden lágyítja és helyreállítja a dermis és az epidermisz szövetek működését.

A PSORILIN komplex kezelése megakadályozza a gyulladást, megvédi a bőrt belülről, elősegíti a plakkok gyógyulását, megelőzi a pikkelysömör kialakulását.

A PSORILIN kiküszöböli a pszoriázis 5 fő megnyilvánulását

 1. PIKKELYSÖMÖRÖS PLAKKOK. Visszaállítja a sérült bőrt, meggyógyítja a plakkokat, csökkenti azok számát, megakadályozza a terjedést.
 2. VISZKETÉS ÉS A HÁMLÁS. Természetes antibiotikum, megakadályozza a fertőző folyamatokat, enyhíti a fájdalmat, duzzanatot, vérzést, hámlást és viszketést.
 3. SZÁRAZSÁG, BŐR ÉRZÉKENYSÉG. Puhítja a száraz, érdes bőrt, normalizálja a PH-t. Elősegíti a sérült epidermis gyógyulását. Feszesíti a bőrt, védi a külső agresszív hatástól.
 4. A BŐR CELLSÁGI MŰKÖDÉSI TEVÉKENYSÉGE. Természetes aminosavakból, vitaminokból, ásványi anyagokból, poliszacharidokból álló komplexumot tartalmaz, megakadályozza a mutációkat és a sejt DNS-változásait, visszaállítja a bőr lipidrétegének immunitását és integritását.
 5. IDEGESSÉG. Megnyugtatja, megszünteti a viszketést, eltávolítja a bőrpírt.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Psorilin: a pikkelysömör győzelme az első alkalmazással és örökre

Miért jobb mint más analógok?

PSORILIN – a psoriasis hatékony és modern gyógymódja. Letette a klinikai vizsgálatokat és megkapta a minőségi tanúsítványt. Más gyógyszerektől eltérően a PSORILIN komplexumban működik: kiküszöböli a viszketést és a hámlasztást, gyorsítja a bőr regenerálódását, normalizálja a pH-t, táplálja és hidratálja. A PSORILIN 1 kúra után feloldja a pikkelysömört.

Szakértői vélemény

Gyakran, a betegek hozzám fordulnak más orvosoktól, és biztosítják, hogy a pikkelysömör nem kezelhető. Jönnek hogy kiírjam nekik valami kenőcsöt rühességеöl, hogy beszéljunk, mert keskeny kommunikációs körük van. Rögtön mondom – a kommunikációért, egy pszichológushoz. Kenőcsért – gyógyszertárba. És ha teljesen meg kívánja gyógyítani a pikkelysömört, egyszer és mindenkorra, akkor bízzon és kövesse az utasításokat. Láttam a PSORILIN képletet, és láttam munkában. Ne bízz azokban, akik azt állítják, hogy nem kezelik a betegségét. A pszoriázist kezelik. Amikor elkezdtem felírni a betegeimnek a PSORILIN-t, a psoriasis visszanyerésének dinamikája meredeken emelkedett. Úgy vélem, ez a legjobb bizonyíték az eszköz hatékonyságára.

Pol Miller, Orvostudomány kandidátusa, 30 éves tapasztalat

PSORILIN előnyei

 • Nem csak pikkelysömört, hanem szövődményeit, valamint egyéb bőrbetegségeket is kezel
 • Hatékonyan eltávolítja a pikkelysömöreket és teljesen helyreállítja a bőrt
 • Gél megszünteti a viszketést és a hámlást
 • A géllel való kezelés nem sértheti a bőr integritását, ellentétben az injekciókkal
 • Továbbra is dolgozik a kúra befejezése után

Psorilin: a pikkelysömör győzelme az első alkalmazással és örökre

Alkalmazás módja:

 • Kétszer nyomja meg az adagolót, tárcsa a gélt a tenyerében
 • A gélt az érintett bőrfelületekre, valamint a száraz területekre is fel kell használni
 • A gél maradjon a testén legalább 15 percig

Visszajelzés emberektől, akik használták PSORILIN-t

Annyira elhasználódtam ezzel a pikkelysömörrel, minden kezem nagyon könyörtelen volt. És amikor az orvoshoz fordultam, PSORILIN-t felírt. A krém nagyon gyorsan működik, a plakkot jól eltávolítják, a bőr a kezelés után szép, szelíd. Lassan, de biztosan megszabadultam ettől a bajtól. Most, hála Istennek, tiszta a kezem.

Kiss Kata, Budapest, 45 éves

Nekem a pikkelysömör elkezdődött a könyökön és a térdén, majd később megjelent a fejemen. Érdekes módon a téli szezonban és nyáron a tenger és a nap segített. Az elmúlt években, a pikkelysömör a testen elterjedt, kis foltok maradtak a fejemen. Elkezdtem használni a PSORILIN-t. Kényelmes, használat szempontjából és nagyon hatásos, próbáltam magamon. A kúrát 1,5 hónap alatt végeztem. A hideg ellenére nincs súlyosbodás. Éppen ellenkezőleg, meglepődtem, hogy milyen gyorsan és simán minden gyógyul meg! ”

Papp Ibolya, Győr, 36 éves

Egy kicsit ideges lettem, és elkezdett a kiütés. Előszór a kiütések borítják a könyököt, de mivel most azonnal kezdenek alkalmazni a PSORILIN-t, majd könyökel mindent és véget ér. Őszintén szólva, amikor elkezdődött ez a probléma, még munkahelyeket is megváltoztattam. De az újon mintha minden nyugodt, de előfordul, hogy idegesvagy, különösen, ha van valamilyen ellenőrzés. Nem tudom, nincs elég kitartás a kezeléshez. A barátomnak több türelme van, már nem szenved psoriasisban. És arra kényszerítem magam, hogy teljes mértékben végig menjek a kúrán, és ne foglalkozzak magammal csak akkor, ha a kakas harap.

Király Olga, Nyiregyhaza, 31 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: