Purechimp természetes arckrém: lepje meg mások a fiatalok és a szépség!

Purechimp természetes arckrém: lepje meg mások a fiatalok és a szépség!

Ez a lehető legtermészetesebb, ahogyan a természet szánta. 100% -ban természetes arckrémünk megnyugtatja és ápolja érzékeny bőrét. Most súlyosbodás nélkül hidratálhat, táplálhat és fényt adhat a bőrének.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A MI TÖRTÉNETÜNK

Purechimp természetes arckrém: lepje meg mások a fiatalok és a szépség!

 1. Hogyan indultunk?
  A matcha teával találkoztam egy tanfolyamon, hogy javítsam a munkahelyi energiaszintet. Beleszerettem a termékbe, de drágának találtam, ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálom ezt megváltoztatni. Japán beszállítónknak mi most a legnagyobb európai vevője vagyunk, ami lehetővé teszi számunkra a megtakarítások átadását a vásárlóink.
 2. Mi teszi egyedivé termékét?
  Úgy gondoljuk, hogy ár-érték arányunk nem verhető meg. Folyamatosan vannak olyan ügyfeleink, akik megemlítik, hogy szeretik a matcha ízét, és hogy nincs keserű él. Sokan, akik nem élvezik a rendszeres zöld teát, valóban élvezik a PureChimp Matchát. Bőrápolási kínálatunk a lehető legtermészetesebb!
 3. Miért szeretjük, amit csinálunk?
  4 kulcsfontosságú erkölcsünk van, amelyek alapján megpróbálunk élni a PureChimpnél. Ez segít abban, hogy mindannyian jól megalapozottak legyünk és élvezzük, amit csinálunk. Ez a 4 erkölcs; Legyen hasznos, természetes, legyen környezetbarát és érezd jól magad.

TERMÉKLEÍRÁS

 • Természetes arckrém, amely magas E-vitamin tartalommal rendelkezik
 • Gondosan kiválasztott természetes összetevők, amelyek gazdagak és erősen hidratálók
 • 100% természetes, vegán, tiszta és alkoholmentes – nyereségünk 5% -át jótékonysági célokra fordítják
 • Hidratálja a bőrt és gyengéden csökkenti a gyulladást
 • Érzékeny bőr számára is kiváló – Újrahasznosítható üvegbe csomagolva
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

HOGYAN KELL HASZNÁLNI

Purechimp természetes arckrém: lepje meg mások a fiatalok és a szépség!

 1. Útmutatások
  A legjobb eredmény elérése érdekében használjon hidratáló krémet a Natural Cleanser után. Érzékeny bőrre is kiváló. Alkalmas vegánoknak. Természetes arckrémünk 27 ismert bőrallergénből 0-t tartalmaz, amelyek gyakran megtalálhatók az illatokban és az illóolajokban.
 2. Természetes hozzávalók
  Sáfrányolaj, napraforgóolaj, jojoba viasz, shea vaj, kenderolaj, banán aroma, homoktövis olaj, E vitamin olaj. Gondosan kiválasztott természetes összetevők, amelyek gazdagak és erősen hidratálók.
 3. Magas az E-vitamin tartalma
  Természetes, magas E-vitamin-tartalmú arckrém Óvatosan csökkentse a gyulladást és hidratálja a bőrt. 100% természetes, vegán, tiszta és alkoholmentes. Ez a lehető legtisztább!
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: