Serenity a depresszió ellen: üdvösség a depresszió idején

Serenity a depresszió ellen: üdvösség a depresszió idején

SEGÍTSÉG A DEPRESSZIÓ ELLENI KÜZDELEMBEN

 • A súly és az étvágy stabilizálódik
 • Helyreállítja az agyi tevékenységet
 • Megszünteti a fejfájást és a fáradtságot
 • Csökkenti a szorongást
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

ISMERŐSÖK A KÖVETKEZŐ TÜNETEK?

 1. TEHETETLENSÉG ÉRZÉSE
 2. MEMÓRIAROMLÁS
 3. ÖNUTÁLAT
 4. ALVÁSHIÁNY
 5. KONCENTRÁCIÓVESZTÉS
 6. KRÓNIKUS FÁRADTSÁG

Nyomottnak érzi magát? Nem kap több örömet az élettől?

Serenity a depresszió ellen: üdvösség a depresszió idején

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

DEPRESSZIÓ

A depresszió egy gyakori betegség a világon, amely több mint 264 millió embert érint. A depresszió eltér a szokásos hangulatváltozásoktól és a mindennapi élet problémáiból adódó rövidtávú érzelmi reakcióktól.

 

A depresszió súlyos egészségügyi rendellenesség okává is válhat, különösen, ha sokáig elhúzódik, vagy mérsékelt, súlyos formát ölt. Jelentős szenvedést okozhat az embernek mind a munkahelyen, mind az iskolában, mind pedig a családban. A legrosszabb esetben akár öngyilkossághoz is vezethet. Évente mintegy 800 000 ember hal meg az öngyilkosság miatt, ami a második vezető halálok a 15-29 évesek körében.

A SERENITY EGYEDI FORMULÁJAMEGNYUGTATJA ÉS NORMALIZÁLJA AZ IDEGRENDSZERT

 1. Magnézium-szulfát. Nyugtató hatással van a központi idegrendszerre
 2. Ashwagandha (álombogyó) gyökér kivonat. Serkenti a szerotonin termelést
 3. Kukoricakeményítő. Szabályozza a glükóz szintjét a vérben, amely nélkülözhetetlen a normál anyagcseréhez
 4. Egyszerű levelű Griffonia mag kivonata. Serkenti a szerotonin termelést
 5. B 6 vitamin. Serkenti a szerotonin termelést

Használata: naponta 2-szer 1 kapszula

A SZAKÉRTŐK IS A SERENITY-T JAVASOLJÁK

Serenity a depresszió ellen: üdvösség a depresszió idején

A depresszió társadalmi, pszichológiai és biológiai tényezők összetett kölcsönhatásainak eredményeként alakul ki. Ezt a pszichofizikai állapotot a fokozott stresszel, a normális élet zavaraival, a tőle szenvedő személy élethelyzetének romlásával jellemezhető. A depresszió és a fizikai állapot között szoros kapcsolat van. Ilyen például az, hogy a depresszió a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához vezethet. Szerencsére léteznek már hatékony kezelési módszerek a mérsékelt és a súlyos depresszióra is. Ezek közé tartozik az idegrendszer «SERENITY» étrend-kiegészítőn keresztül való stimulálása is, amelyet minden betegemnek ajánlani szoktam.

Dr. Kardos Tamás, pszichiáter, magasan kvalifikált orvos. 35 év tapasztalat.

VÁSÁRLÓI VISSZAJELZÉSEK

Amikor szakítottam a barátnőmmel, hihetetlenül rosszul éreztem magam. Egy eltaposott féregnek éreztem magam. A jelentéktelenség és a tehetetlenség érzése nem csak hogy nem múlt el, de még nőtt is. Eljutottam arra a pontra, hogy teljesen elvesztettem az étvágyamat és már egyáltalán nem aludtam. Nem volt erőm harcolni. Még jó, hogy a szüleim gondoskodtak rólam, és elvittek egy orvoshoz. Az orvos a SERENITY étrend-kiegészítőt ajánlotta. Napi két kapszulát szedtem. Egy héten belül javulást vettem észre, és egy hónappal később már újra teljes életet élhettem.

Kelemen, 27 éves

Öt hónappal ezelőtt ledöntött valami megmagyarázhatatlan melankólia. Minden olyan volt mint máskor, nem történt semmi kellemetlenség vagy tragédia az életemben, úgy tűnt, minden rendben van. De aztán bumm! Mintha valami elpattant volna a fejemben. Minden pozitív érzelem elszállt. Minden nap azzal a reménnyel aludtam el, hogy nem ébredek fel újra. De sajnos, mindig felébredtem. A férjem elvitt az orvoshoz. Az orvos endogén depressziót diagnosztizált nálam. Most már két hete iszom a SERENITY-t. Úgy érzem, az élet kezd visszatérni belém. Tegnap, hosszú idő óta először boldogan ébredtem.

Enikő, 43 éves

Az állandó munkahelyi stressz miatt hihetetlen fáradtságot éreztem. Hazajöttem, levetkőztem, milyen szörnyű volt, széthánytam a ruhákat és azonnal feküdtem is le. Egy idő után abszolút elvesztettem az életkedvemet is, hogy elhagyjam a házat. Kirúgtak a munkahelyemről. Egész nap otthon feküdtem a pizzás dobozok és a sörös üvegek között. Szerencsére egy jó barátom nem hagyott magamra. Ő hozta nekem a SERENITY-t. És egy héten belül visszanyertem az erőm, és kikeltem az ágyból, hogy kitakarítsak. Két héttel később neki álltam új munkát keresni. Köszönöm egy barátnőmnek és a SERENITY-nek.

Edit, 32 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: