Slimer a fogyás: a legfinomabb fogyókúrád!

Slimer a fogyás: a legfinomabb fogyókúrád!

Slimer – zselés ital, melynek összetevői a természetes tulajdonságainak köszönhetően csökkentik az étvágyat.

 

Senki sem szeret lemondani a kedvenc ételeiről, és emellett nem szeret túlsúlyt sem szedni fel. Slimer – egy ideális megoldás erre! A Slimer fogyasztása megengedi, hogy csökkentse az ételadagja mennyiségét, és emellett jóllakottnak érezze magát.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Próbálni a Slimer zselés italt?

Slimer a fogyás: a legfinomabb fogyókúrád!

A Slimer ital úgy van összeállítva, hogy mindenképpen biztosítsa a jóllakottság érzetét. A készítmény összetevői megnagyobbodnak a gyomorban, ez csökkenti az étvágyat és nyugtató hatással bír. A Slimer továbbááltalános egészségmegőrző tulajdonságokkal bír mind az emésztési rendszer vonatkozásában, úgy a szervezet egészével kapcsolatosan is, elősegítve ezzel az immunrendszer megerősödését. A zselés ital megtölti a gyomrot, így egyszerűen nem jelennek meg az éhséggel járó kellemetlen tünetek.

Felhasználási feltételek Slimer

A bevitt táplálék mennyiségének csökkentéséhez, a nap folyamán: 2 evőkanálnyi port összekeverni 2,5-3 deci vízzel. Várni 15 percet, majd fogyasztani az étkezés előtt 15-20 perccel. 1 adagnyi étkezés helyettesítésére: 4 evőkanálnyi port összekeverni 4,5-5 deci vízzel. Várni 15 percet, majd 2 részletben elfogyasztani

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Szakértők véleménye

dietetikus véleménye

Slimer – összetevői és állaga szempontjából egy egyedülálló zselés ital: 1. Puhán rátapad a gyomorfalakra, csökkentve ezzel a gyomorhurut és a gyomorfekély fájdalmas érzeteit. 2. Normalizálja a bélműködést, és segít küzdeni a bél dysbiosisszal. 3. Segít elkerülni a túlevést és a gyomornehézség érzetét. 4. Rendkívül jó energiaforrás, mely serkenti a munkabíró képességet. 5. Javítja a veseműködést, elősegítve a szervezet felesleges folyadékának eltávozását.

sportedző véleménye

A szálkásítás időszakában mindig enni akar az ember. Slimer zselés ital pont az, ami kell nekem.Én csökkentem az adagokat és majd iszok rá egy pohárnyi Slimert. Kevesebbet eszek így, de 4-5 órán keresztül nem is érzem az éhséget. Mindenkinek ajánlom.

kozmetikus véleménye

A zselés ital tisztító hatással bír: eltávolítja az emberi szervezetből a kártékony méreg- és salak anyagokat, és dúsítja azt vitaminokkal és aminosavakkal. A zselés ital segít az emésztési rendszernek gyorsan elsajátítani a bevitt ételt. Reggeli vagy vacsora ideje alatt a gyomorban kialakuló nehézség esetében pont a Slimer zselés ital fogyasztása hozhat hasznot. Ön magától veszi majd észre, mennyire tisztább lesz a bőre és körme, és a haja sokkalta erősebbé válik. Nem csak fogy emellett, hanem megszépül is.

Visszajelzések

Nagy Liza, 25 év

“Ez valami elképesztő! Majdnem 18 kg-t fogytam az első három hétben. Ezután újabb 7 kiló következett a következő két hét alatt. A legfontosabb dolog az instrukciók követése: igyál SLIMER rendszeresen, az üveg felét reggel, majd a másik felét este. Ne hagyd ki sosem. És persze, ami nyilvánvaló – ne egyél pitét és fánkokat. Ha én képes voltam erre, te is képes leszel!”

Geller Barbara, 32 év

“Annyira jó, hogy a SLIMER végre elérhető Magyarországon is. Nagyon sok jót olvastam róla a fórumokon, végre magam is kipróbálhatom. Képzeljétek csak el! Csak két hete iszom a LiVes, de már beleférek a régi farmerembe, amibe 4 éve nem sikerült!”

Vilmos Maria , 20 év

“A feleségem vette meg a SLIMER-et nekem, miután több fogyási kísérletem is a különböző teákkal és főzetekkel, kudarcba fulladt. Fél hónap alatt, már 12 kilót adtam le és nem fogom abbahagyni! Nagyon köszönöm!”

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: