Smoke Quit Therapy a dohányzásról: egyszer és mindenkorra abbahagyja a dohányzást!

Smoke Quit Therapy a dohányzásról: egyszer és mindenkorra abbahagyja a dohányzást!

 • a nikotin iránti vágy azonnali blokkolása
 • a köhögés, fulladás és légszomj 98%-os megszűnése
 • a tüdőkapacitás 4-szeres javulása
 • a nikotinmegvonási tünetek teljes hiánya
 • a dohányzásról való leszokás hosszú távú hatása
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

NÉZZ MAGADRA ALAPOSAN, ÉS BIZONYOSODJ MEG ARRÓL, HOGY TE IS A NIKOTINFÜGGŐSÉG ÁLDOZATÁVÁ VÁLTÁL-E!

Smoke Quit Therapy a dohányzásról: egyszer és mindenkorra abbahagyja a dohányzást!

Ez azt jelenti, hogy te is, mint számos más dohányos, nikotinmegvonási tünetektől szenvedsz, mint például:

 1. MIGRÉN ÉS SZÉDÜLÉS
 2. FELGYORSÍTOTT SZÍVVERÉS
 3. INGERLÉKENYSÉG
 4. CSÖKKENT KONCENTRÁCIÓ
 5. FÁRADTSÁG
 6. ÁLMATLANSÁG
 7. AZ ÉTVÁGY INGADOZÁSA
 8. SÚLYGYARAPODÁS

ÍME, HOGYAN A SZAPONINOK BIOSTIMULÁLÓ HATÁSÁN ALAPULÓ, ULTRAHATÉKONY SMOKEQUIT THERAPY KEZELÉS A PROBLÉMA GYÖKERÉRE HAT ÉS 30 NAP ALATT MEGSZABADÍT A DOHÁNYZÁSTÓL

A szaponinok könnyen behatolnak a sejtmembránok lipidrétegébe és az egész szervezetbe kerülnek bejuttatásra, gyökellenes és immunmoduláló tulajdonságokat mutatva. Ez tartósan a nikotin iránti vágy elleni blokádot eredményezi, valamint megszünteti a szükségletet, hogy cigaretta után nyúljunk.

A szaponinok fokozzák a dohányzásból fakadóan felhalmozódott mérgező anyagok eltávolítását. Lehetővé teszik, hogy a mérgező nikotinvegyületek fokozatosan leváljanak a lipidrétegről és hatékonyan kiürüljenek a szervezetből.

A szaponinok tisztító hatásának következtében a lipidréteg alaposan megtisztul a nikotintól. A torok, a hörgők és a tüdő innentől kezdve már tiszta és védett a szennyeződésekkel szemben. A szaponinok ugyanis gyulladáscsökkentő, antibakteriális és vírusellenes hatásúak, erősítik a szervezet általános immunitását.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A KUTATÁSOK MINDEN KÉTSÉGET KIZÁRÓAN BEBIZONYÍTOTTÁK, HOGY A SMOKEQUIT THERAPY VITATHATATLANUL A NIKOTINFÜGGŐSÉG ELLENI KÜZDELEMRE VALÓ MÓDSZEREK KÖZÜL A GYŐZTES

Smoke Quit Therapy a dohányzásról: egyszer és mindenkorra abbahagyja a dohányzást!

 • 1. szakasz (1-7 nap):
  Az alanyok 93,7%-a úgy nyilatkozott, hogy már a formula 3 napos alkalmazását követően nem érzett késztetést arra, hogy cigaretta után nyúljon, 5 nap elteltével pedig megszűnt a köhögés és a légszomj.
 • 2. szakasz (7-14 nap):
  Az önkéntesek 95,9%-a elismerte, hogy nem érzett szédülést, álmosságot, nem érezte a folyamatos nassolási vágyat, a bőrük pedig természetes tónust vett fel.
 • 3. szakasz (14-21 nap):
  Az emberek 97,7%-a megjegyezte, hogy a kezelés energialöketet adott nekik, stresszoldó hatású volt és lehetővé tette, hogy megszabaduljanak a migréntől és a szédüléstől.
 • 4. szakasz (21-30 nap):
  Az alanyok kb. 98%-a számolt be arról, hogy javult a tüdőkapacitása, nincsenek légzési problémái, a szervezete megtisztult a méreganyagoktól és még hónapokkal a kezelés befejezése után sem vágyik többé cigarettára

A NIKOTINFÜGGŐSÉG KEZELÉSÉNEK KIVÁLÓ SZAKÉRTŐINEK NINCSEN KÉTSÉGÜK AFELŐL – A FORMULA MITOKONDRIÁLIS SZINTEN HAT ÉS TARTÓSAN LEKÜZDI A NIKOTIN IRÁNTI VÁGYAT

Eddig számos hatástalan termék létezett a piacon (mint például rágógumi, tapaszok, sprék), amelyek gyártói könnyű leszokást ígértek. Ezekkel a hatástalan módszerekkel szemben a SmokeQuit Therapy 98,7%-os szintű hatékonyságot mutat. Ez az innovatív, nanointelligens formula a mitokondriumok szintjén gyakorol hatást és tartósan blokkolja a cigarettából felszabaduló nikotin által az agyba küldött kóros információkat. Ez a módszer villámgyorsan és tartósan hozzájárul a nikotin utáni vágy megszüntetéséhez. Ugyanakkor a SmokeQuit Therapy 99,9%-ban megszünteti a dohányzásról való leszokást kísérő tünetek, például az éhségrohamok, a hangulatromlás, a formavesztés, az álmatlanság valószínűségét. Optimális védőgátat képez a hörgők és a tüdő számára, megtisztítja azokat a méreganyagoktól és támogatja megfelelő működésüket.

Prof. James Pitt, a londoni Institute of Narcology and Nicotine Addiction igazgatója

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: