Somasnelle Sleeve a vékony, feszes és erős karok titka!

Somasnelle Sleeve a vékony, feszes és erős karok titka!

 • VISSZAADJA A KAR 100%-OS FESZESSÉGÉT
 • ELTÜNTETI A NARANCSBŐRT A KARRÓL VÉGLEG.
 • KISIMÍTJA A BŐRT ÉS VISSZAADJA FIATALSÁGÁT
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Miért veszti el a karon a bőr természetes feszességét?

Somasnelle Sleeve a vékony, feszes és erős karok titka!

Nem vagy egyedül! A Dermatológiai Egészségügyi Intézet kutatása szerint a 40 évnél idősebb nők 70%-a küzd a bőr megereszkedésével a karján. Ennek eredményeképpen nap mint nap meg kell küzdeniük a zavaró “lepkeszárnyakkal”, melyek eldeformálják a karjukat, és elszívják az önbizalmukat. Ez lehet az étrend, az életkor, és az edzéshiány hatása is? Épp ellenkezőleg, ez egy áros TÉVHIT!

A vékony, feszes, sima, teljesen zsírmentes kar titka a helyes sejttáplálás. Ehhez egy erős fegyverre van szükséged, ami felgyorsítja a szervezetedben található minden egyes sejt anyagcseréjét. Még ha az edzőteremben gyötröd magadat a gyakorlatokkal, minden édességet megvonsz magadtól, és kizárod az étrendedből az egészségtelen dolgokat, az sem segít az anyagcseréden. Csak így lehet újra feszes, sima és vékony karod, és szabadulhatsz meg a “lepkeszárnyaktól”.

Mi az a Somasnelle Sleeve és hogyan működik?

A Somasnelle Sleeve egy innovatív vállformáló szalag , melyet minden olyan ember számára ajánlunk, akik a megereszkedett, laza és narancsbőrös kar problémájával küzdenek. A legújabb generációs mikroszálak jelenlétének köszönhetően a Somasnelle Sleeve mikromasszázzsal stimulálja a bőrt, és serkenti annak vérkeringését.

Az ilyen módon felmelegített területen átlagosan 10-szeresége növekedik a sejtközi anyagcsere sebessége . Ennek hatására a zsírszövetek minden egyes sejtben természetesen kerülnek elégetésre, a bőr feszesedik, és megfiatalodik, a narancsbőr pedig feledésbe merül. Ennek köszönhetően 100%-ban feszes, karcsú, sima és szép karjaid lesznek. Egyetlen apró narancsbőr, vagy lógó bőrrész nélkül

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Kinek ajánlott a Somasnelle Sleeve pánt?

Somasnelle Sleeve a vékony, feszes és erős karok titka!

 1. A karod laza, megereszkedett, tartás nélküli
 2. Problémád van az extra kilókkal
 3. A karodon fölösleges bőr maradt egy nagyobb fogyás után
 4. A karod elveszíti feszességét az idővel
 5. A karod elvesztette feszességét a terhesség után
 6. Problémád van az izmok pihentetésével
 7. Sok hormonális változást tapasztalsz (például a menopauza következtében)
 8. Észrevetted, hogy a karodos narancsbőr jelent meg

Specialisták által ajánlva

“A kar sajnos egyike azoknak a területeknek, ahol a bőr megereszkedése a leginkább látható. A közhiedelemmel ellentétben a karon lévő bőr megereszkedése nem csak a középkorú nők problémája. Számos oka lehet, úgy, mint a hormonális változások, a hirtelen súlyvesztés, vagy a menopauza okozta változások. A hölgyek, akik hozzám fordulnak segítségért, gyakran a helyes étrend, az intenzív edzések, és a stimulánsok elkerülése ellenére problémákkal küzdenek a karjuk feszességének visszaszerzésével, és a narancsbőr eltüntetésével kapcsolatban.

 

Mindig a Somasnelle Sleeve-et ajánlom nekik. Ez az egyetlen módszer, amely nem csak eltünteti a megereszkedett bőrt, de megszünteti annak kiváltó okait is. A használatának köszönhetően a legeslegmodernebb mikroszálaknak köszönhetően a Somasnelle Sleeve serkenti a bőr sejtjeinek anyagcseréjét. Ez olyan hatást ér el, mintha folyamatosan edzenél, és a legjobb ránctalanító krémet használnád egyidejűleg. Nem csoda, hogy a Somasnelle Sleeve ilyen látványos eredményeket hoz! Ez a legjobb módszer a megereszkedett bőrre, amit ismerek.

Somoskői Beáta, dermatológus specialista, 23 éves praxissal

Ők már kipróbálták

Krausz Johanna
Budapestről, 48 éves

A Somasnelle Sleeve alakformáló bandázsnak köszönhetően sikerült megszelidíteni a gravitációt! Azt hittem, hogy már semmi sem állíthatja vissza a bőröm feszességét a karomon. Még súlyzózni is megpróbáltam a TV előtt. De mi értelme annak, hogy nőnek az izmaim, ha a bőröm ugyanúgy megereszkedett marad? Amikor megkaptam a Somasnelle Sleeve-et a húgomtól, úgy gondoltam, hogy van még számomra remény – így nap, mint nap használni kezdtem a karszalagot. Kevesebb, mint egy hónap után észrevettem, hogy a bőröm megint szép és puha a karomon , narancsbőr, és bőrmegereszkedés nélkül. Boldog vagyok, és ajánlom mindenkinek!

Malkovics Alíz
, Nagykutasról, 56 éves

Végre azt hordhatok, amit csak akarok! A visszataszító lepkeszárnyak miatt, melyek a karomon voltak, mindig hosszú ujjú ruhákban kellett járnom. Mindig szerettem a ruhákat, és a rövid ujjú blúzokat, és mégis. Annál is inkább, mert nyáron azok a legkényelmesebb megoldások. 28 napon keresztül viseltem a Somasnelle Sleeve-et, gyakorlatilag mindenhol. A karszalag olyan vékony anyagból készült, hogy senki nem vette észre a ruhám alatt, és egyáltalán nem izzadtam meg alatta. És most olyan karjaim vannak, mint egy modellnek. Nincs semmi lógó bőr, csak elegáns feszesség. És a legfontosabb, hogy ismét hordhatok blúzokat!

Hodák Márta
, Kecskemétről, 23 éves

Somasnelle Sleeve A karomon lógó bőr a végzetem volt! 15 kilót fogytam az elmúlt években, és nagyon büszke voltam magamra. De a karomon a bőr meglazult, mintha nem tudott volna alkalmazkodni az új súlyomhoz. Nagyon idegesített, mert hiába a jó alak, ilyen karokra hogy vegyek fel fürdőruhát, vagy rövid ujjú pólót? Szerencsére rátaláltam a Somasnelle Sleeve-re az interneten, és ez telitalálat volt! Most szép, és puha karom van, nyoma sincs a lógó bőrnek. Nem tudom, hogyan működik ez a karszalag, de velem csodát tett!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: