Sovecto Optis fejfájás ellen: pontosan ennyire van szükség ahhoz, hogy búcsút vegyél a fejfájástól

Sovecto Optis fejfájás ellen: pontosan ennyire van szükség ahhoz, hogy búcsút vegyél a fejfájástól

Amennyiben tehát olyan ember vagy, aki:

 • gyakran fejfájással küzd
 • a szemfáradtságtól és -fájdalomtól szenved
 • orrmelléküreg-gyulladással szembesül
 • idegzsábának és álmatlanságnak van kitéve

Ez az az üzenet, amely megmentheti a saját, és a hozzád közelállók életét is. És minden bizonnyal jelentősen növeli a kényelmét.

És ami a legfontosabb, az az, hogy mindezt…

 1. az orvosnál tett látogatások nélkül, sőt, anélkül, hogy kilépnél otthonról!
 2. kellemetlen vizsgálatok nélkül
 3. az egészségre veszélyes fájdalomcsillapító tabletták nélkül.

Sovecto Optis fejfájás ellen: pontosan ennyire van szükség ahhoz, hogy búcsút vegyél a fejfájástól

Ez valódi áttörés a fejfájások elleni küzdelemben

Az 1260 fájdalomcsillapító termikus pántot viselő emberből álló csoport 10 perccel a felhelyezés után megszabadult az összes fejfájástól, 21 napos használat után pedig véglegesen kiküszöbölte azt.

Mindenki észrevette a közérzetének jelentős javulását, nem kellett többé panaszkodnia a szemfájdalom és – fáradtság miatt, sem a halántéktájéki szúrás miatt. A migrénes rohamokban szenvedő embereknél megfigyelték, hogy a fejfájás mellett olyan tünetek is megszűntek, mint a fotofóbia, sötét foltok látása és a hányás.

 • 976 ember szabadult meg a krónikus orrmelléküreg-gyulladással kapcsolatos problémáktól
 • 295 ember küzdötte le a progresszív migrént és az azt kísérő, egyre súlyosabb tüneteket
 • Mind az 1271 személy egyszer és mindenkorra abbahagyta a fájdalomcsillapító tabletták szedését

Most te is 10 perc alatt megszabadulhatsz a fájdalomtól: nem számít, hogy milyen típusú!

 1. Gyerekjáték. A fájdalomcsillapító termikus pántot elég 10 percre felvenni. Minden következő percben érezzük, ahogy a fájdalom intenzitása gyengül, 21 nap után pedig rengeteg energiának és remek hangulatnak örvendhetünk.
 2. Nem invazív és teljesen biztonságos az egészségre. Természetes módon gyógyítja az orrmelléküreg-gyulladást és a fejfájást.
 3. Semmit nem kockáztatsz azzal, ha kipróbálod.

Sovecto Optis fejfájás ellen: pontosan ennyire van szükség ahhoz, hogy búcsút vegyél a fejfájástól

Szakértői vélemény

A teszt során elért eredményeket egy független kutatóközpont megerősítette Atlantában (USA). Ezidáig a módszerem 23000 embernek segített világszerte. Mindegyikük megszabadult a migréntől, a fej és a halánték tartós fájdalmától, valamint az orrmelléküreg- és még a fülgyulladástól is. Ezáltal a találmányom lett az első – és egyetlen! – módszer, amely hatékonysága a minden típusú fejfájás elleni küzdelemben 100%-os. Specialisták látogatása, fájdalomcsillapító tabletták és botox-kezelések nélkül.

Óvári Dávid

Vélemények

Korábban akár 5 fájdalomcsillapító tabletta után sem tudtam normálisan élni az életemet. Az évek alatt, amikor ezekkel a vegyszerekkel mérgeztem magam, ellenállóvá váltam a gyógyszerekkel szemben, még egy lóadag sem hatott rám. Tudtam, hogy az ilyen tabletták szedése rosszul végződhet, de mit kellett volna tennem? Szerencsére ezen módszer révén a lüktető fájdalom véglegesen megszűnt, én meg olyan kipihentnek érzem magam, mint korábban soha.

Novák Jenő, 79 éves

Több éves küzdelem után a krónikus orrmelléküreg-gyulladással, végül megjött a megkönnyebbülés. Boldog vagyok, hogy többé nem kell kényelmetlen vizsgálatokra járnom, és vagyonokat elköltenem fölöslegesen. Ennek a módszernek köszönhetően teljesen megszabadultam a visszatérő orrmelléküreg-gyulladástól. És elég volt csak a pántot felvenni éjszakára. Ez valami csoda.

Podhora Levente, 38 éves

Soha nem volt problémám a fejfájással. Kifejezetten dicsekedtem azzal, hogy 50-es férfi létemre törhetetlen vagyok… Amíg egyszer csak bumm: tulajdonképpen egyik napról a másikra az egészségem annyira romlani kezdett, hogy el sem hittem, hogy ez ilyen gyorsan haladhat. Egyre kevesebb erőm volt, munka után egyre gyakrabban a fáradtságtól nem bírtam a lábamon állni… Olyan szorongás kerített hatalmába, hogy folyamatosan szaladgáltam a gyógyszertárakba újabb erős fájdalomcsillapítókért. Jó, hogy a feleségem időben rátalált erre a módszerre. Ma ismét nagyszerűen érzem magam, és a fiamat is rábeszéltem, hogy használja – csak úgy mindenesetre. Nehogy valaha hasonló visszaesést kelljen tapasztalnia, mint az öregnek!

Gazda János, 56 éves

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: