TestARX a tesztoszteronszint növelésére: a száraz izomtömeg a legtermészetesebb módon!

TestARX a tesztoszteronszint növelésére: a száraz izomtömeg a legtermészetesebb módon!

Természetes TESZTOSZTERONBOMBA

 • Növeld izomtömegedet több mint 80%-kal
 • Tegyél szert akár 65%-kal több energiára
 • Növeld erődet 6-szorosára
 • Add le a kilókat éhezés és kimerítő edzés nélkül
 • Pörgesd fel a libidódat
Megrendelés kedvezménnyel

Száraz izomszövet súlytól, kortól és életstílustól függetlenül

Még akkor is lassul az izomnövekedés az évek során, ha a lehető legszigorúbb étrendet követed, és minden nap keményen edzel. De nem azok esetében, akik TestARX-ot szednek! A TestARX-ot azért hozták létre, hogy a szervezetet a tesztoszterontermelés növelésére stimulálja. És amikor a tesztoszteron emelkedni kezd…

TÖBB energiád, NAGYOBB kitartásod és lenyűgöző eredményeid lehetnek az edzőteremben! Mindez a TestARX-ban található ZMA-nak köszönhető.

A ZMA cink (monometionin és aszparaginián), magnézium-aszparaginián és B6-vitamin kombinációja. Ezen összetevők mindegyike döntő fontosságú az izomnövekedéshez vezető fehérje-anyagcsere szempontjából.

TestARX a tesztoszteronszint növelésére: a száraz izomtömeg a legtermészetesebb módon!

Megrendelés kedvezménnyel

A TestARX használatának 6 előnye

Önkéntesek egy csoportján végzett laboratóriumi vizsgálatok és tesztek során amerikai tudósok 6 tagadhatatlan ok elkülönítésére összpontosítottak, amelyek miatt a TestARX jobbnak bizonyult a versenytársak termékeinél.

 1. A leghatékonyabb formula. Mélyreható kutatások és tesztek után az amerikai tudósoknak sikerült elkülöníteniük és ebbe a forradalmian új formulába belefoglalniuk olyan kétségtelenül hatékony összetevők keverékét, amelyek serkentik a tesztoszterontermelődést. Ennek eredményeként teljesen természetes módon építhetünk fel lenyűgöző izomtömeget.
 2. Tökéletesen válogatott, 100%-ban természetes összetevők. A TestARX egy gondosan kifejlesztett formula, amelyben az összetevők kiválasztása garantálja a maximális energiát, az izomszövetek növekedését és a szervezet akár 10-szeresére fokozott regenerálódását kimerítő edzést követően.
 3. Laboratóriumban tesztelt. A TestARX a legmagasabb minőségű összetevőkből készül, amelyeket szigorúan ellenőrzött laboratóriumi körülmények között nyertek ki a Boise-i Egyetemen. Független laboratóriumi teszteknek vetették alá, ennek köszönhetően számos tudományos díjat kapott, köztük a rangos, a Legmagasabb Minőség Európai Tanúsítványát.
 4. Hatékonyság kortól függetlenül.A TestARX-ot bárki használhatja, aki szeretne látványos izomzatot felépíteni. E népszerű, ártalmas taurin hozzáadása nélkül készült, orvosi beavatkozást nem igénylő, természetes összetételre épülő termék tökéletes megoldás. E készítményt a különböző testformájú 20, de 60 évesek egyaránt használhatják, miközben mindannyian ugyanazokat az eredményeket érhetik el mellékhatások nélkül.
 5. A ZMA mint az eredmények titka. A ZMA két ásványi anyag és egy vitamin kombinációja, amely képes volt esetenként 3-szorosára is emelni a HGH és a tesztoszteron szintjét azon férfiak esetében, akik részt vettek a korábban leírt laboratóriumi teszteken. A készítmény összetételét más, a tesztoszteront befolyásoló természetes összetevők is serkentik, amelyekről az alábbaikban olvashatsz.
 6. Könnyű a használata. A TestARX kényelmesen használható csomagolásában könnyen lenyelhető tablettákat tartalmaz – ezért olyan biztonságos ez a kezelés: nincsenek kellemetlen tűk vagy porok, amelyeket folyadékban kellene feloldani, ám az eredmény? 15 kg száraz izomtömeg!

TestARX a tesztoszteronszint növelésére: a száraz izomtömeg a legtermészetesebb módon!

Hogyan működik a TestARX?

A TestARX akár 80%-kal több izomtömeget is képes felépíteni, 8-szorosára növeli aerob edzés során teljesítőképességünket, megkönnyíti a fogyást és növeli a nemi vágyat.

Röviden: A TestARX képes akár 76%-kal több tesztoszteron termelésére is stimulálni a szervezetet. A tesztoszteron akár 6-szorosára is képes növelni a fehérjeszintézis sebességét, ami segít az izomtömeg építésében. Ezenkívül csökkenti a kortizolnak nevezett katabolikus hormon hatását, amely lebontja az izomszöveteket.

Az aminosavak olyan fehérjéket állítanak elő, amelyek elősegítik az izomnövekedést, de hogy a szervezet képes-e fokozott erőkifejtés mellett feldolgozni őket, az a biológiai hozzáférhetőségüktől függ.

A tesztoszteron segíti a fehérjeszintézist azáltal, hogy az izomsejtekben az androgén receptorokhoz kötődik. A szervezet ezt a fehérjét használhatja arra, hogy helyreállítsa a szövetekben előforduló apró mikrosérüléseket, például nehéz súlyok emelése után, ami végül izomépítést eredményez. Éppen ezért termékünkben olyan összetevőket is találsz, amelyek befolyásolják a fehérjetermelést.

Hogyan segíthet nekem a TestARX?

A TestARX növeli a tesztoszteronszintet, aminek eredményeként a mindennapok során több energiád és nagyobb izmaid lesznek, hatékonyabban regenerálódsz…

 

… izmaid még tovább bírják majd. Ez elképesztő eredményeket hozhat nemcsak az edzőteremben, hanem a hálószobában is. Tudományos bizonyított tény, hogy összetételének egyes összetevői, beleértve a cinket és a D-aszparaginsavat, növelik férfiasságunkat.

 

Azt is bebizonyították, hogy a TestARX ötszörösére növeli a növekedési hormon szintjét, ami több energiát és nagyobb izmokat eredményez. Még akkor is a legtöbb férfi 30 éves kora után minden évtizedben átlagosan 10%-ot veszít tesztoszteronszintjéből, ha helyesen étkezik és pihen. Más szóval: bármennyire keményen is edzel, előfordulhat, hogy az izmaid nem fognak nőni egy idő után.

A TestARX elemeire bontva

TestARX a tesztoszteronszint növelésére: a száraz izomtömeg a legtermészetesebb módon!

 • ZMA. A ZMA a fő izomnövelő, támogatja az immunrendszert és növeli az energiaszintet. Hatása többszintű, és az egész testet érinti, biztosítva annak hatékony regenerálódását.
 • GÖRÖGSZÉNAMAG-KIVONAT. A görögszéna segít a zsírégetésben. Ez egy indiai gyógynövény, amely 4-hidroxi-izoleucin nevű vegyületben gazdag. Csökkenti a zsírszövetek szintjét, növeli a tesztoszteronszintet és a biológiai hozzáférhetőséget. Ezenkívül hozzájárul a libidó növekedéséhez és csökkenti az erekciós problémákat.
 • AFRIKAIMANGÓ-MAG-KIVONAT. Teljesen természetes módon gyorsítja fel a zsírok elégetésének folyamatát a szervezetben, mivel nagy mennyiségban tartalmaz rostot; Az afrikaimangó-mag fehérjében gazdag, csökkenti a koleszterinszintet, valamint felgyorsítja az anyagcserét, ami segít megtisztítani a szervezetet a méreganyagoktól.
 • D3-VITAMIN. Egy 2013-as oxfordi tanulmány megállapította, hogy a D3-vitamin csaknem 30%-kal növelte a teljes bioaktív és szabad tesztoszteront, ha 3 hónapon keresztül naponta bejuttatták a szervezetbe. Ezenkívül számos alapvető funkciót támogat, a kalcium felszívódásától a tesztoszteronszint növeléséig, ez utóbbi nagyon fontos az izomfejlődés szempontjából.
 • K2-VITAMIN (MK4) A K-vitamin vegyületek egy csoportja, amelyek közül a K2 különösen fontos, mivel csökkenti a csonttömeg csökkenését, stabilizálja a tesztoszteronszintet és támogatja a szív- és érrendszer megfelelő működését – mindez hasznos edzés során.
 • B6-VITAMIN (piridoxin HCL) A B6-vitamin részt vesz a fehérje-anyagcsere folyamatában, és csökkenti, valamint lerövidíti a tesztoszteron retencióját a sejtmagban. Ezenkívül hatással van a vérnyomásra, az izomösszehúzódásokra és a szívműködésre. A B6-vitamin hatással lehet az ösztrogénszintre is, részt vesz a hormonok közötti összetett kapcsolatokban, és ennek következtében javítja közérzetünket.
 • MAGNÉZIUM. Ha legközelebb energiaitalt szeretnél, próbáld inkább ki a magnéziumot! E szervezetben második leggyakoribb elektrolit sok triatlonista előnyére vált már, csökkentve az egymást követő hosszú távú kihívások közötti pihenéshez szükséges időt. Már napi 1 gramm magnézium is ¼-ével képes emelni tesztoszteronszintünket!
 • CINK. A cink segít fenntartani a tesztoszteronszintet. Sok tanulmány megerősíti, hogy intenzív fizikai erőfeszítés során a cinkbevitel fenntartja a megfelelő tesztoszteronszintet, és ezáltal növeli a sportteljesítményt. Ezen kívül… pozitív hatással van a szexuális teljesítményre is!
 • D-ASZPARAGINSAV. A D-aszparaginsav (D-AA) hatékony tesztoszteronfokozó. Segíti a szintézisét a luteinizáló hormon (LH) és a növekedési hormon (HGH) stimulálásával, amelyek serkentik a herék további tesztoszterontermelését.

Mit mondanak az elégedett ügyfelek?

Évek óta edzek. Részt veszek strongman versenyeken, és szeretem egyre feljebb tolni a lécet. Egészen mostanáig azonban úgy tűnt számomra, hogy elértem a határt, hogy már túl öreg vagyok. Vagyis nem is én, hanem a testem. Az izmaim látszólag megálltak a fejlődésben. Azt hittem, az alakomból többet kihozni már nem tudok. Ezután az edzőm reményt adott. Ajánlott egy oldalt, ahonnan meg lehet rendelni a TestARX-ot. Azt mondta, hogy soha nem látott még ilyen hatékony eszközt a száraz izomtömeg felépítésében. Bíztam benne, és egy cseppet sem bántam meg. A kezelésnek még csak a felénél járok, és a hatás már szabad szemmel is látható. Jobb az anyagcserém és a közérzetem, és a barátnőm is le van nyűgözve, ha értitek miről beszélek…

Kristóf (36 éves)

Másoknak elég volt az edzőterembe járás, nálam meg semmi eredmény nem volt látható. Változtattam az edzésprogramokat, különböző kiegészítőket szedtem. Egyszer még kórházba is kerültem egy ilyen átkozott cucc miatt. Teljesen kimerített a dolog. A haverjaim nevettek rajtam, hogy örökké sovány leszek, és hogy egyetlen csaj sem akar majd engem. Igazuk volt. Amikor elkezdtem randizni, úgy tűnt, minden rendben van, de amikor oda került a sor, nem bírtam helyt állni az ágyban. Tudjátok, mit tesz egy ilyen helyzet egy férfi egójával. De aztán minden 180 fokos fordulatot vett. Egy hasonló problémákkal küzdő barátom felvetette a témát, miszerint létezik egy olyan készítmény, amely orvosi beavatkozás nélkül, 100 százalékban természetes módon segít felépíteni az ember izomzatát, és ezzel egyidejűleg növelni tesztoszteronszintünket. Megrendeltem. Naponta kétszer szedtem 3 hónapig, és valóra váltotta az álmaimat. Végre úgy nézek ki, ahogy akarok, álomcsajom van, igazán elégedett vagyok az életemmel.

Róbert (28 éves)

Vannak, akik szerint nem nőies, de én szeretek az izmaimmal dolgozni, építeni őket. Ennek köszönhetően nagyon szexi vagyok, a sötét sikátorok sem ijesztenek meg! De mielőtt komolyan elkezdtem volna konditerembe járni, elhízott, öngyűlölő nő voltam. 1,5 éve edzek, különféle szereket próbáltam ki, hogy növeljem a képességeimet és feszegessem a határaimat. Sajnos a legtöbb közülük csak vizes ital volt. Ráadásul jobban szeretem a természetes terméket. Szerencsére az edzőtermi dolgozók nagyon segítőkészek, és egy barátom a TestARX-ot ajánlotta. Mindent megváltoztatott! A párommal elkezdtük szedni, és elképesztő eredményeket értünk el: leadtuk a zsírt, gyönyörű izomzatot építettünk ki, életünk legjobb együttléteit éljük meg! Mi másra vágyhat még az ember?

Zsanett (25 éves)

Megrendelés kedvezménnyel

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: