Thermotherapy Socks ízületekhez: serkentsd a vérkeringést és visszanyerd a 100%-os mozgásképességed

Thermotherapy Socks ízületekhez: serkentsd a vérkeringést és visszanyerd a 100%-os mozgásképességed

Amennyiben tehát olyan ember vagy, aki:

 • nehezen mozog a fájó ízületek miatt
 • észlelte magán a lábduzzadás problémáját sokáig tartó székben ülés vagy utazás után
 • vándorló izom- és ízületi fájdalmaktól szenved
 • hajlamos fertőzésekre, megfázásra és vírusokra
 • keringési elégtelenség tünetei vannak, például hideg láb (még akkor is, ha nem fázol), visszerek és pókvénák
 • gyakran migrénben, koncentrációhiányban vagy álmatlanságban szenved
 • olyan idősebb emberek vannak a családjában, akik súlyos ízületi betegségekben szenvednek vagy a keringési rendszer zavaraival küzdenek…

Ez az az üzenet, amely megmentheti a saját, és a hozzád közelállók életét is. És minden bizonnyal jelentősen növeli a kényelmét az ízületi fájdalom teljes megszüntetésének és a megfelelő keringés helyreállításának köszönhetően.

Megrendelés kedvezménnyel

És ami a legfontosabb, az az, hogy mindezt…

 • a rendelők látogatása NÉLKÜL
 • hatástalan tabletták és kenőcsök NÉLKÜL
 • fárasztó és drága rehabilitáció NÉLKÜL
 • érzéstelenítést igénylő, veszélyes beavatkozások NÉLKÜL

Thermotherapy Socks ízületekhez: serkentsd a vérkeringést és visszanyerd a 100%-os mozgásképességed

Megrendelés kedvezménnyel

„Ez valódi áttörés a fájdalom elleni küzdelem kutatásaiban”

Az 1260 emberből álló tesztcsoport, amely tagjai 3 héten keresztül napi 2-3 óráig viselték a turmalinnal ellátott terápiás termozoknit, 100%-ban megszabadult az ízületi fájdalomtól. És az első terápiás hatások már 15 perccel a felhelyezése után érzékelhetőek. De ez nem minden!

Nem csak a fizikai erőnlétet nyerték vissza – fájdalom nélkül guggolhattak, hajolhattak, sétálhattak, biciklizhettek. Azok az emberek, akik a tesztek előtt panaszkodtak az elégtelen keringésre a lábakban, észrevették, hogy ez a panasz is megszűnt. Véget ért a láb állandó duzzadása, a lábuk már nem fázott, eltűntek a visszerek és a pókvénák a vádlin és a combon.

 1. ELŐTTE ízületi és izomfájdalom, fáradtság, stressz
 2. UTÁNA 100%-ban visszaállított mozgásképesség

A specialistáknál tett vizitek nélkül, rehabilitáció nélkül, szike nélkül, több tonna por nélkül és hatástalan készítmények nélkül.

 • 100%-BAN BIZTONSÁGOS
 • GARANTÁLT EREDMÉNEK
 • MINDEN TÍPUSÚ FÁJDALOMRA
 • CSAK NAPI 2 ÓRÁT VISELED
 • 100%-OS MOZGÁSKÉPESSÉG 23 NAP UTÁN
 • NINCS SZÜKSÉGED MŰTÉTRE

A következő összegzést vezettük le a kutatócsoporttal a teszteket követően:

 • 1200 ember szabadult meg olyan problémáktól, mint az ízületi és reumás fájdalmak (a probléma minimális súlyosságától egészen az előrehaladottig, valamint a túlterhelésből vagy a túlzott mennyiségű edzésből eredő izomfájdalomtól)
 • 596 ember leküzdte a visszereket, a pókvénákat, a lábduzzanatot és -zsibbadást
 • 1050 ember egyéb fájdalmakat szüntetett meg, például migrént, hát- és nyaki fájdalmat, isiászt
 • Mind az 1260 ember észrevette, hogy a fizikai kondíciója, általános kipihentségi szintje és a szervezetének energiaszintje jelentősen javult

Thermotherapy Socks ízületekhez: serkentsd a vérkeringést és visszanyerd a 100%-os mozgásképességed

Szakértői vélemény

Megfigyeltük, hogy a laboratóriumunk által szabadalmaztatott bambuszrost szövése antibakteriális, hipoallergén és nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik. A rostszálak között mikroterek alakulnak ki, amelyek a szövet fokozott abszorpciójáért felelősek. A terápiás termozokni légáteresztő, ami megakadályozza a túlzott izzadást. A rugalmas anyag puha tapintású, és még hosszú nap után sem nyomja meg a fáradt lábfejet.

A turmalinnal ellátott termozokni tökéletesen illeszkedik minden lábfej formájához és méretéhez. Az univerzális méretnek köszönhetően nők és férfiak egyaránt viselhetik. Legalább napi 2-3 órát ajánlom viselni, de a terápiás hatás már 15 perc után jelentkezik. Ennek köszönhetően könnyedén elérhetőek a hosszú távú gyógyító hatások anélkül, hogy több százezer forintot pazarolni kellene káros tablettákra, fájdalmas injekciókra és veszélyes kezelésekre. Este is felveheted a zoknit, hogy gyorsan felmelegítsd a talpad és nyugodtan át tudd aludni az éjszakát.

Raskó Márk

Előnyök

 1. Gyerekjáték. A turmalinnal ellátott terápiás termozoknit elegendő csak napi 2-3 óráig viselni, hogy 23 nap után teljesen megszabadulj a fájdalomtól és visszanyerd a mozgásképességet (azonban az első hatások már 15 perc után érezhetőek!).
 2. Nem invazív és teljesen biztonságos. Természetes módon kiküszöböli a fájdalmat kiváltó okokat, ösztönzi a szervezetet az önregenerálódásra, és megvéd az állapotod jövőbeli romlásától.
 3. Semmit nem kockáztatsz azzal, ha kipróbálod. Világraszóló eredményként a turmalinnal ellátott terápiás termozokni megkapta a Háromszoros Elégedettségi Garanciát: eredetiségi, minőségi és elégedettségi garanciát. Ennek a garanciának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy ezen az oldalon keresztül az eredeti terméket kapod meg, amely 100%-ban beváltja a vele kapcsolatos elvárásaidat.

Vélemények

A diákösztöndíj mellé pénzt kell keresnem egy boltban. Egész napokat állóhelyzetben vagyok, néha akár 12 óráig is. Ilyen hosszú nap után a talpam lüktet a fájdalomtól, néha nincs is erőm felállni és vacsorát készíteni magamnak. A turmalinnal ellátott termozokni megváltoztatta az életemet! Mindig amint hazaérek, azonnal felveszem. Pillanatokon belül érzem, hogy ahogy a kellemes melegség elönti a testemet. 15-30 perccel később a fájdalomnak nyoma sincs. Azt is észrevettem, hogy gyorsabban elalszom, és sokkal könnyebben tudok koncentrálni tanulás közben. Fogalmam sincs, hogyan működik, de ez zseniális!

Margit, 22 éves

Mit mondhatnék, az évek telnek… Egy éve csak úgy a semmiből kezdődtek a térdfájdalmaim. Az orvos csak annyit mondott: „az anyag elhasználódása”. Elkezdtem terápiára járni, de az összes sugárzás és áram semmire sem volt jó. Az ízületek nem hagytak élni, egyre gyakrabban nehezemre esett a járás. Végre a terapeuta megemlítette ezt a módszert. Úgy vélte, hogy állandó stimulálásra van szükségem. Úgy működött, mint valami csoda! Az ízületek teljesen megnyugodtak, újra kerékpározhatok és kertészkedhetek. Időnként a fiamat is ráveszem, hogy használja – biztos, ami biztos. Mert minek szenvedjen majd hasonló fájdalomtól, mint az öreg apja?

Endre, 76 éves

„Tanár vagyok, és a munkahelyemen sok stressz ér, főleg a tanév végén. Emiatt az utóbbi időben egyáltalán nem tudtam aludni. Teljesen ki voltam idegileg, és az ágyban csak forgolódtam egyik oldalról a másikra. A feleségem lefekvés előtt elkezdett nekem különféle gyógynövényes teákat főzni. Undorítóak voltak… és ráadásul nem működtek. Elkezdtem tehát tablettákat szedni. Egyre többet és többet. Végül rájöttem, hogy hiszen ez tragédiához vezethet! A turmalinnal ellátott termozoknit egy kolléganő ajánlotta nekem, amikor meséltem neki a problémáimról. Most én magam is ajánlom mindenkinek. Amióta használom, nyugodt és kipihent vagyok, ráadásul könnyen szenderülök álomba”.

Tamás, 49 éves

Megrendelés kedvezménnyel

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: