Thyrolin a védőmirigy helyreállítása: legjobb a Pajzsmirigy Egészsége számára!

Thyrolin a védőmirigy helyreállítása: legjobb a Pajzsmirigy Egészsége számára!

 • Segíti a pajzsmirigy megfelelő működését
 • Segíti a pajzsmirigy hormonok megfelelő termelését
 • Hatékonyan csökkenti a fáradtság és kimerültség érzetet
 • Megkönnyíti a testsúly csökkenését, segít növelni a jóllakottság érzést
 • Közreműködik a hormon aktivitás szabályzásában

A Thyrolin kiváló választás azok számára, akik megfelelő támogatást keresnek a pajzsmirigy egészségének támogatására. Hatékony, természetes és biztonságos összetevőket tartalmaz. Rendelje meg már most és élvezze a jobb közérzetét és a kisebb testsúlyát!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Miért olyan fontos az egészséges pajzsmirigy?

Thyrolin a védőmirigy helyreállítása: legjobb a Pajzsmirigy Egészsége számára!

A pajzsmirigy a gégében található belső elválasztású mirigy, mely különösen fontos a funkcióit tekintve. A szervezet megfelelő működéséhez szükséges hormonokat termeli, rendellenes működése kiválthat többek között:

 • testsúly ingadozást,
 • közérzet változást,
 • álmosságot,
 • lehangoltságot,
 • fizikai és szellemi lelassulást.

A Thyrolin fejlett összetételének köszönhetően hatékonyan gondoskodik a pajzsmirigy megfelelő működéséről és a pajzsmirigy hormonok megfelelő termeléséről. Ezen túlmenően a hólyagmoszat tartalomnak köszönhetően megkönnyíti a testsúly csökkenést, aminek köszönhetően Ön még jobban tud ügyelni az egészségére és alakjára. Az étrend-kiegészítő tartalmaz még számos egyéb összetevőt, melyek komplex módon hatnak a pajzsmirigy rendellenességekben szenvedő személyeknél felmerülő leggyakoribb tünetekre.

Hogyan hat a Thyrolin a pajzsmirigyre

 • Hólyagmoszat kivonat
  a barna alga családhoz tartozó moszat. Segíti a pajzsmirigy megfelelő működését és a pajzsmirigy hormonjainak megfelelő működését. Ezen túlmenően felgyorsítja az anyagcserét, támogatja az energetikai metabolizmust és kihat a bélen való áthaladás javítására. Rendszeres alkalmazása segít növelni a jóllakottság érzést és megkönnyíti a testsúly csökkenését.
 • Szelén – Selenium SeLECT®
  a szelén biológiailag kimagaslóan hasznosuló formája, mely biztosítja az alkalmazás kimagasló biztonságát és az optimális felszívódást. Segíti a pajzsmirigy megfelelő működését Alkalmazása biztonságosabb, mint az szelén egyéb formái esetében.
 • Cink
  segíti a megfelelő érzékelési funkciók és az immunrendszer megfelelő működésének megőrzését.
 • Biotin
  támogatja az immunrendszer megfelelő működését.
 • Takarmánylucerna levél kivonat
  Észak-Afrikából származó növény, mely segíti a vér megfelelő koleszterin és cukor szintjének megőrzését.
 • Álombogyó gyökér kivonat
  farkascseresznyének, vagy indiai ginzengnek is hívják, adaptogén hatású, támogatja a szervezetet a pszichikai feszültség és nyugtalanság idején.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

GYÍK

Thyrolin a védőmirigy helyreállítása: legjobb a Pajzsmirigy Egészsége számára!

 1. Hogyan kell használni a Thyrolin-t?
  Ajánlott naponta 2 kapszulát enni az étkezések között. Vegye be körülbelül 300 ml vízzel.
 2. Milyen eredményekre számíthatok a Thyrolin alkalmazásával?
  A Thyrolin étrend-kiegészítő összetevői kihatnak a pajzsmirigy, az idegrendszer egészségére és a testsúly csökkenésére.
 3. Ki alkalmazhatja a Thyrolin-t?
  A terméket mind nők és mind férfiak alkalmazhatják. Pajzsmirigy betegség esetén ajánlott az orvost az étrend-kiegészítő alkalmazásáról tájékoztatni.
 4. Mikorra várhatók a Thyrolin hatásának eredményei?
  A Thyrolin lehetővé teszi az első eredményeket elérni már héhány hét alkalmazás után.
 5. A Thyrolin alkalmazása teljesen biztonságos az egészségre?
  Igen, a Thyrolin alkalmazása teljes egészében biztonságos A formula úgy került összeállításra, hogy az igen nagy érzékenységgel rendelkező személyek is jól tolerálják. A termék Selenium Select® szelént tartalmaz, mely nagy biztonsággal fogyasztható.
 6. Lehet a Thyrolin-t profilaktikára használni?
  Természetesen igen. Teljes egészében biztonságos és hatékonyan alkalmazható az egészséges személyeknél, akik pl. a családi múltjukra való tekintettel szeretnék óvni a pajzsmirigyüket.

A szakértő véleménye

Az szakértők egyetértenek abban, hogy a megfelelően kiválasztott gyógyítás, diéta és étrend kiegészítés garantálják a sikert a pajzsmirigy betegség hatékony gyógyításában. A Thyrolin garantálja a megfelelően összeválogatott természetes összetevők adagját, melyek hatékonyan támogatják a pajzsmirigy működését és ezzel az egész szervezet egészségét. A Selenium Select® szelén alkalmazásának köszönhetően kiiktatásra került a túl nagy szelén adaggal való mérgezés lehetősége, ami a szelén egyéb formában történő alkalmazásakor előfordulhat. A Selenium Select® a szelén biológiailag kimagaslóan hasznosuló formája, mely biztosítja a jobb felszívódást és a biztonságos alkalmazást, amit klinikai vizsgálatok igazolnak5.

 

Az étrend-kiegészítő működését számos természetes kivonat egészíti ki, mint a hólyagmoszat, takarmánylucerna, álombogyó gyökér, gyömbér vagy BioPerine®.

 

Adaptogén hatású, támogatja a pajzsmirigy és az idegrendszer funkcióit, segíti a megfelelő koleszterin és cukor szint megőrzését, valamint segít megőrizni a megfelelő anyagcserét és testsúlyt. Az étrend-kiegészítőhöz hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok hatékonyan csökkenti a fáradtság érzetet, támogatja az érzékelési funkciókat és az immunrendszert. A Thyrolin ideálisan támogatja az Ön pajzsmirigyét. Rendelje meg most!

Terméktapasztalatok

Mónika
41 éves

Amióta használom a Thyrolin-t, az életem könnyebbé vált. Most örömmel kelek fel reggel az ágyból, magabiztos vagyok és van erőm cselekedni! Ezen túlmenően az az érzésem, hogy ledobtam néhány kilót. Ajánlom mindenkinek!

Anna
49 éves

Hosszabb ideig küzdöttem a pajzsmirigy alulműködésből eredő testsúly ingadozással. A Thyrolin segített lefogynom 4 kilót már az alkalmazása első hónapjaiban! Nem talál semmi jobbat, válassza a Thyrolin-t!

Mária
54 éves

A pajzsmirigy alulműködés állandó fáradtságot és rossz közérzetet okozott nálam. Amióta használom a Thyrolin-t, a probléma engem már nem érint. Végre van elég energiám tevékenykedni, most készen állok szembenézni a legkeményebb kihívásokkal is!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: