Tonuplex KOMPLEX MEGOLDÁS A MAGAS VÉRNYOMÁS ELLEN!

Tonuplex KOMPLEX MEGOLDÁS A MAGAS VÉRNYOMÁS ELLEN!

A magas vérnyomás — különösen veszélyes ellenség, amelyet időben fel kell tudni ismerni!

A következmények visszafordíthatatlanok lehetnek. Ha magas a vérnyomása, nem szabad késlekednie!

Megrendelés kedvezménnyel

Hogyan jelent meg a Tonuplex?

A tudósok azt a feladatot tűzték ki maguk elé, hogy olyan természetes alapú készítményt fejlesszenek ki, amely hatékony, de nem jár mellékhatásokkal (mint sok gyógyszertári szintetikus készítmény). Kutatásaik során figyelmüket az KRÓM felé irányították. A kivonat olyan hatóanyagokat, különösen oleuropeint tartalmaz, amelyek antioxidáns és immunmoduláló tulajdonságokkal rendelkeznek.

A kivonat erős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, és segít megelőzni az alacsony tartalmú lipoprotein-koleszterin oxidációját. Ezenkívül a polifenolos vegyületek segítenek megelőzni az artériás plakkok kialakulását, és csökkentik a szívroham és a stroke kockázatát. Az KRÓM csökkenti a stroke-hoz vezető vérrögök kialakulásának kockázatát.

Tonuplex természetes összetevőkön alapul:

Tonuplex KOMPLEX MEGOLDÁS A MAGAS VÉRNYOMÁS ELLEN!

A C-vitamin – növeli a szervezet ellenálló képességét a fertőzésekkel szemben, javítja az erek szilárdságát, normalizálja a koleszterin anyagcserét, és pozitív hatással van az endokrin és az idegrendszerre.

Az olajfalevél kivonat – erős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, és segít megelőzni az LDL-koleszterin oxidációját. Az oxidáció kockázata külső tényezők, például a magas zsírtartalmú étrend és a dohányzás hatására megnő.

Chromium (króm) – tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy jelentős szerepet játszik a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésében. A króm segít a vércukor szintjét a normális tartományon belül tartani, valamint biztosítja a testszövetek egészséges összetételét.

Megrendelés kedvezménnyel

Tonuplex számos előnnyel rendelkezik:

  • Támogatja az egészséges agy- és idegrendszeri aktivitást
  • Segít blokkolni a gyulladásos folyamatok kialakulását
  • Segít csökkenteni az érelmeszesedés kockázatát
  • Erősíti a kardiovaszkuláris rendszert
  • Elősegíti az általános vitalitás és az energiapotenciál növelését
  • Segít kitágítani az ereket és javítani a vérkeringést

Szakértői vélemény

Christophe Robert, a szívsebészet területén a legmagasabb kategóriába tartozó szakember

A magas vérnyomást “csendes gyilkosnak” nevezik. A legtöbb beteg nem is tud a problémáról, mert gyakran a betegség nem ad aggasztó jeleket, tünetmentes. Ezért olyan fontos, hogy rendszeresen mérjük a vérnyomást.

A magas vérnyomással kapcsolatos gyakorlatomban a Tonuplex igazi áttörés volt. Ez egy olyan készítmény, amely egyedülálló összetevők koncentrációja révén tisztítja és helyreállítja az érrendszer és a vér egészségét. Célja, hogy megvédje a belső szerveket és szöveteket a magas vérnyomással kapcsolatos károsodástól.

A vérnyomás normalizálása, az érrendszeri egészség, a koleszterinszint csökkentése, az anyagcsere szabályozása mellett:

 • Segít erősíteni az immunrendszert, csökkenti a gyulladás erejét és segít a méreganyagok eltávolításában
 • Segít megerősíteni az ereket, normalizálja a falak áteresztőképességét és csökkenti az érelmeszesedés kockázatát
 • Antioxidáns hatású, ami a szabad gyökök elleni küzdelemben nyilvánul meg
 • Jótékonyan hat az energiafolyamatokra, növeli az állóképességet.

Hogyan kell szedni a Tonuplexet?

 1. Vegyen be naponta 2 kapszulát
 2. Vegye be kellő mennyiségű vízzel
 3. Kúra időtartama — minimum 30 nap

 

VÉLEMÉNYEK A TONUPLEX TERMÉKRŐL

Kovács Mária

Hálás köszönet önöknek azért, hogy ilyen kiváló lehetőséget ajánlanak fel a nyugdíjasoknak! Én használtam a Tonuplex-ot. Azelőtt borzasztóan felszökött a vérnyomásom, most már egyáltalán nem szökik fel. Folyamatosan fájt a térdem, most már nem fáj. Elmúlt a fejfájás! Elmúlt a rossz szájíz is. És sok más változás is bekövetkezett. Mintha megfiatalodtam volna!

Balogh Natália

Meg tudom erősíteni! A készítmény páratlan!!! Megkaptam a Tonuplex-ot, kedvezményesen, ahogy írták! Vérnyomással voltak gondjaim, szinte minden este fájt a fejem, a falra tudtam volna mászni, még a fájdalomcsillapítók sem hatottak. Később tudtam meg, hogy a fejem a vérnyomásom miatt fáj. De nem ez a lényeg. Egyik osztálytársam ajánlotta nekem a Tonuplex-ot, időben megrendeltem a kedvezményprogramon keresztül, nagyon elégedett voltam. 2 hónap alatt más ember lettem! Rájöttem, hogy mielőtt elvégeztem volna az erek tisztítását, nem is éltem igazán! A fejem már nem fáj, a visszér elmúlt, és AMI A LEGFONTOSABB: 20 KILÓT FOGYTAM! 94 kilóról 74-re! Ennyit számít, amikor rendbe jön a vérkeringés!!

Horváth Csilla

Micsoda készítmény! Mindenem fájt. A hátam, a bal oldalam, nem mozogtak az ízületeim. Veszettül ingadozott a vérnyomásom. Reggel alig bírtam kinyitni a szemeimet. Pokol volt az életem. Egy halom vegyszert szedtem. Aztán tudomást szereztem a Tonuplex-ról és az értisztításról. 3 héttel később sokkal jobban lettem. Most már jobban törődöm az egészségemmel. Talán még élhetek egy kicsit! Nagyon köszönöm!

Megrendelés kedvezménnyel

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: