USLIM a fogyás: megadja az álmaid alakját!

USLIM a fogyás: megadja az álmaid alakját!

 • 75%-a a napi étkezésednek:
  ZSÍROK
 • 20%-a a napi étkezésednek:
  FEHÉRJÉK
 • 20%-a a napi étkezésednek:
  SZÉNHIDRÁTOK
 • + USlim A fogyás elengedhetetlen alkotóeleme
  A KETÓZIS ELLENTMOND A FOGYÓKÚRÁS SZTEREOTÍPIÁKNAK
Megrendelés kedvezménnyel

A USlim megnöveli a ketonok számát és segít a zsírégetésben

USLIM a fogyás: megadja az álmaid alakját!

 1. Csökkent szénhidrátbevitel
 2. Alacsony vércukorszint
 3. Inzulintermelés szükségének csökkenése
 4. Kevesebb inzulin – mérsékelt éhségérzet

A USlim MŰKÖDÉSI ELVE

A ketózis eléréséhez, szervezetednek 7-10 napra van szüksége. Egy USlim 20 kapszula mellett, 40-50 percre csökkenthető ez a folyamat. Ennyi idő kell a megfelelő mennyiségű ketontestek előállításához és a lerakódott zsírsejtek energiává történő átalakításához. Vegyen be 1 kapszulát naponta 2 alkalommal.

Megrendelés kedvezménnyel

KARCSÚSÍTS! TEDD FÉLTÉKENNYÉ AZ ÖSSZES BARÁTNŐD ÉS VONZD MÁGNESKÉNT A PASIKAT…

USLIM a fogyás: megadja az álmaid alakját!

 • Egész életemben rád vártam!
 • Elképesztően gyönyörű vagy…
 • Anyám! Hogy tudsz ennyit enni hízás nélkül???
 • Szia! Cuki a fotód! :) Van kedved chatelni?
 • Mi a titkod?
 • Hűha, mesésen nézel ki! Meg tudnád adni a számod?
 • Szép munka! Rengeteget fogytál! Én bármit is csinálok, nem sikerül lefogynom…
 • Egy istennő vagy! Szerelmes vagyok…
 • Bárcsak nekem is ilyen testem lenne…

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY A USlim

Kovács Helga, táplálkozási szakértő; az Étel, Egészség és Szépség Klinikai Központ dolgozója

A ketózis során, a zsírok először zsírsavakká és glicerinné, majd ketontestekké alakulnak át. A ketózis folyamata csak akkor alakulhat ki, ha a máj és az izomszövetek kifogytak a glikogénből. Ez az állapot körülbelül 7-10 nap alatt alakul ki.

 

A folyamat felgyorsításához és a zsírégetés serkentéséhez, én a USlim nevű termék használatát szoktam ajánlani a pácienseimnek. Ez a termék a ketogén diéta alatt vitaminokkal látja el a szervezetet, csökkenti az éhségérzetet, valamint csillapítja a fáradtságot és a szorongást. A USlim legfőbb előnye, hogy képes megállítani a véráramba bejutó, elhízásért felelős szénhidrátok cukorrá való átalakulását.

A USlim HATÁSÁT MÁR TAPASZTALÓ NŐK VÉLEMÉNYE:

Gabriella

A ketogén diéta tökéletes számomra. Igazából, mostanában fedeztem fel ezt a fogyókúrás lehetőséget. Azt ehetsz, amit csak szeretnél úgy, hogy mellette végig csak fogysz. Korábban túl sok szénhidrátot és zsírt fogyasztottam, melynek köszönhetően túlsúlyos lettem. 29 évesen, 95 kg voltam. A bevitt szénhidrátmennyiség csökkentése után, bár sült krumplit továbbra is ettem, végre csökkeni kezdett a súlyom. Aztán rátaláltam a USlim. Miután elkezdtem használni a készítményt, még gyorsabban fogyni kezdtem. Összesen, 4 hónap alatt, 30 kg-tól sikerült megszabadulnom. Ja, és közben ugyanúgy sült krumplit is ettem.

Viktória

Mióta az eszemet tudom, diétázom. A koplalás, az alvászavar és a bőrproblémák az állandó társaim voltak. Ha néha sikerült is fogynom egy keveset, túlevéssel kompenzáltam, és még több felesleget szedtem magamra. Ez egy igazi ördögi kör volt. Egy táplálkozási szakértőtől hallottam először a USlim . A ketonszintem eredetileg 0.9 mól volt, a USlim mellett ez majdnem 10 mólra növekedett. Lecsökkentettem a szénhidrátbevitelem, és szinte azonnal fogyni kezdtem. A súlyom minden héttel, 4-5 kg-mal kevesebb lett. Egy igazi csoda. Nagyszerűen éreztem magam, nem voltam éhes és minden este 7 órát aludtam.

Laura

Borzasztó keveset tudunk a saját szervezetünkről. Fogalmam sem volt, hogy ilyen bonyolult folyamatok mennék végbe a testemben, amíg meg nem látogattam a táplálkozási szakértőm. Ő mesélt nekem a ketózisról. Én egy nagyon lusta ember vagyok… Ha nincs kedvem kondiba menni, inkább a kaját vonom meg magamtól. Ha túlzásba viszem az evést, a következő nap nem eszek semmit. A testsúlyom +/- 3 kg között ingadozott. Mit is mondhatnék a USlim ? Erre a termékre mindenkinek szüksége lenne! A készítmény ketogén diétával való kiegészítése mellett, 15 kg-tól sikerült megszabadulnom, a testem pedig azóta is pompás formában van. A vizeletmintámból kiderült, hogy 6-szor több keton található a szervezetemben. Bár ez nem túl sok, én mégis elégedett vagyok az elért eredményeimmel.

Megrendelés kedvezménnyel

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: