Vagiline gél szűkítése a hüvely: gondoskodik az Ön egészségéről!

Vagiline gél szűkítése a hüvely: gondoskodik az Ön egészségéről!

Használatát javasoljuk a következő esetekben:

 1. Fenntartani a női jó közérzetet a korral járó hüvelyváltozások következtében
 2. Helyreállítani a szülés utáni szexuális életet
 3. Megelőzni és megerősíteni a női egészséget
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Nézzük meg milyen változások történnek a női nemiszervekkel az évek múlásával

Vagiline gél szűkítése a hüvely: gondoskodik az Ön egészségéről!

 • Kialakul a hüvelyszárazság Az ösztrogén hormon szintje csökken, ami a hüvelyi atrófiához vezet. A hüvelyfal hámrétege vékonyodik, barázdsága csökken, kisimul, megjelenik szárazságérzés. Hüvelyi atrófia a receptorok működés rendelleneséggel jár.
 • Az izmok rugalmassága is csökken Idővel, illetve helytelen fizikai terhelésre a nemi szervekért felelős izmok és ínszalagok legyengülnek. Csökken a hüvely természetes védelme
 • Klimax idején a kismedence szervek változékony vérkerengése (hőhullámok) a vagina laktóbacilusok pusztulását idéz elő, ami tönkre teszi a hüvely sajátos mikroflórájából adodó védelmi mechanizmusát. Ennek következtében a hüvelyi nyálkahártyán különböző bactériumfajok szaporodnak

A menopauza haladtával különböző változások mehetnek végbe

 • 3-4 év során A hüvelyi nyálkahártya színe világos sárgára változik, vagina pHja nő, viszkető érzés egyre gyakrabban és erősebben jelenik meg.
 • 5-6 év múlva Kezdődnek problémák a húgyúti rendszer nyálkahártyával, nehézségek lépnek fel pisilés közben
 • 6-10 év múltan Hüvelyi izmok rugalmatlansága erőteljesebb, fájdalmasan érzékennyé válik a vagina, sok apró vérző repedések alakulnak ki a nyálkahártyán.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Vagiline gondoskodik az ön egészségéről

Vagiline gél szűkítése a hüvely: gondoskodik az Ön egészségéről!

 1. Visszahozza az intim zóna érzékenységét
 2. Helyreállítja a vagina mikroflóráját, ezáltal megakadályozza a gombás betegségek kialakulását
 3. Újra beindítja a hüvely öntisztító folyamatát
 4. Megszünteti a helyi gyulladásokat
 5. Puhítja és hidratálja

Alkalmazása

 • Kis mennyiségű gélt kenje fel a felületre
 • Óvatosan dörzsölje be
 • Naponta egyszer ismételje meg

Azok a véleménye, akik már gondoskodtak a sajt egészségéről

Katalin, 49 éves

Korral előre haladtával egyre gyakrabban kezdtem érezni kellemetlen érzéseket “ott lent”. Viszketett és fájdalmas is volt. Már sokszor kezeltem fehérfolyást, de viszketés rendszeresen előjött. A szexuális életről nem is beszélek. Végül kiderült, hogy legyengült immunrendszer volt az oka, a női oldalról. Kipróbáltam Vagiline-t, és tudjátok, mintha újra életre keltem volna. Gombás betegségemről többi nem is hallottam, eltűntek a kellemetlen érzések, és “ott lent” sokkal jobban, gyengéden kezdtem érezni magam. A férjemmel is visszatértünk az intim jellegű időtöltéshez.

Anci, 34 éves

A második szülés nehezen ment – annak ellenére hogy nagy volt a gyerek, az orvos nem írt elő császárt, természetes úton kínlódtam… Eredményül, annyira kitágultam, hogy semmi örömet nem leltünk szex közben, sem én, sem a párom. Véletlenül tudtam meg Vagiline gélről, amely a hüvelyi izmokat normál állapotba hozza – egy egész kurzust rendeltem meg. Az intim életem normalizálódott. De a lényeg – ismét nőként érzem magam!

Petra, 48 éves

Klimaxot nehezen éltem túl. Nagyon szörnyű érzés volt, hogy megöregedtem, pedig a lélekben még mindig fiatal vagyok. Na de mit tehetünk, hormonális változások elkerülhetetlenek. Éreztem, hogy valami nem stimmel, az ágyban is a férjemmel kellemetlen érzések lettek, szárazabb lettem, nem tudom hogy fejezzem ki. Mindenki javasolt, de nem akartam hormonális gyógyszereket szedni. Gondoltam, kipróbálom Vagiline-t. Meggyőző volt számomra, hogy indiai receptek alapján készítették. Voltam Indiában, és biztosra tudok mondani, hogy ott mások a nők, egyszerűen nem öregednek. Nos, most én is dicsekedhetek – én sem öregszem. A női oldalról most minden rendben lett és kellemes.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: