Varius plus visszerek: egyedi szépségápoló és egészségmegőrző formula a visszérmentes lábakért!

Varius plus visszerek: egyedi szépségápoló és egészségmegőrző formula a visszérmentes lábakért!

 • Garantált hatás
 • Természetes összetevők
 • Egyedi technológia
Megrendelés kedvezménnyel

Könnyű és egészséges lábak a Varius plus gel segítségével!

 • Kiváló módszer a visszerek megelőzésére
 • Serkenti a vérkeringést
 • Gyorsan megszünteti a láb fáradtságérzetét
 • Hidratálja és táplálja a bőrt

A “Varius plus” gel ereje annak egyedi összetételében rejlik, amely minden szükséges alkotóelemet tartalmaz a lábak szépségéhez és egészségéhez!

Varius plus visszerek: egyedi szépségápoló és egészségmegőrző formula a visszérmentes lábakért!

 1. Alga kivonat növeli a bőr rugalmasságát és tónusát Elősegíti a szövetek regenerálódását
 2. Propilénglikol A “könnyűség” garantált a lábakban, kiküszöböli a fáradtságot és feszültséget.
 3. Ricinusolaj olyan tápanyagokkal rendelkezik, amelyek mélyen behatolnak az epidermiszbe, felgyorsítják a bőr táplálásának folyamatát, fiatalító hatást biztosítva
 4. A koffein Skedvező hatást gyakorol a vérerekre, hozzászoktatva őket a nyomáshoz. Erősitik a sejtek afoszfolipidus membránjait
Megrendelés kedvezménnyel

A Varius plus hatékonyságáról nagyon könnyű meggyőződni!

A termék rendszeres használatával, már 1,5 hét alatt megtapasztalhatók a visszerek javulásának első látható eredményei. A gel táplálja és megerősíti a lábbőrt, valamint korrigálja és megszünteti a bőr apró sérüléseit és repedéseit.

A gel tartós használata a legjobb módszer a visszerek megelőzésére! A gel kizárólag természetes és biztonságos összetevőket tartalmaz. Az eredményeket a világ minden tájáról beérkezett több ezer pozitív visszajelzés garantálja!

A lábaid szépségét és egészségét a gel természetes összetevői védik meg.

Szakértői vélemény

A férfiaknak és a nőknek egyaránt ismerős érzés a lábaik fáradtsága. Sajnos azonban, a legtöbben csak akkor fordulnak szakértőhöz, ha a betegség már jelentősen előrehaladott állapotban van. Ha arra figyelsz fel, hogy a lábaid nehéznek, duzzadtnak tűnnek, fontold meg a visszerek kialakulásának esetleges lehetőségét. Más orvosokhoz hasonlóan, szerintem is a megelőzés a betegség legjobb kezelési módszere. Ezért is ajánlom a Varius plus gel minden páciensemnek. A Varius plus gyorsan és hatékonyan szünteti meg a lábak fáradtságát és nehézségét, így azok még a nap végén is frissek és könnyűek lehetnek.

Szilágyi Zalán lábápolási szakorvos 

A termék átment a klinikai vizsgálatok és a tanúsítás hazánkban. Javítások kézzelfogható, csak egy és fél hét használat után! Meg akarja próbálni?

Pár hete használom ezt a gel, de a lábaim nehézségérzete meg az állandó duzzanatok már most teljesen elmúltak – sokkal fiatalabbnak érzem magam..

Mária, 35 éves

Egyszer használtam a gélt naponta háromszor. A termék nem csupán a fáradtságot szünteti meg, de még a duzzanatokat is lehúzza. Ráadásul, már nem is izzadok annyira, mint régen.

Márk, 36 éves

Háromszor használom Varius plus, és mivel igen, a lábaim nem fáradnak el a nap végén. Manapság, sokkal könnyebben mozgok és nem érzem kellemetlenül magam közben.

Júlia, 54 éves

Megrendelés kedvezménnyel

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: