Visimin: megszünteti a szem betegség minden tüneteit és helyreállítja látását!

Visimin: megszünteti a szem betegség minden tüneteit és helyreállítja látását!

SZEREZZE VISSZA TISZTÁNLÁTÁSÁT

 • Védöszerként hat a szem belső nyomás kialakulására és garantálja a retina sejtek biztonságát.
 • Visszaálltítja a természetes folyamatot hogy szemét nedvesen tartsa, védi a nyálkahártyát a száradástól, az irritációtól és a pirosságtól.
 • Kiküszöböli a szembetegség bármilyen tünetét és helyreállítja látását!
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

EZ A HATÉKONY TERMÉSZETES TERMÉK VÉDI ZA EMBEREK EGÉSZSÉGÉT!

 1. KELLEMETLEN ILLATÚ OLAJOK NÉLKÜL
 2. GYÓGYSZERES KEZELÉSEK NÉLKÜL
 3. ORVOSI BEAVATKOZÁSOK NÉLKÜL
 4. RÉGI MÓDI JOGORVOSLATOK NÉLKÜL

Visimin: megszünteti a szem betegség minden tüneteit és helyreállítja látását!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A VISIMIN LEGFŐBB ELŐNYEI

Erősíti a szem izomzatot.
A VISIMIN felelös a szemizmok erősítéséért, elegendö feladatot szolgál a mikroszálaknak.

 

Retina helyreállítása
A VISIMIN meglehetősen magas vitamin- és karotinoid-koncentrációt tartalmaz a retina hatékony visszanyeréséhez.

 

A hajszálerek keringésének normalizálása
A VISIMIN normalizálja az ereket és megvédi őket a vérnyomás káros hatásaitól.

HASZNÁLATI LEIRÁS
Oldjon fel 10 cseppet egy pohár vízben, naponta háromszor. Azonnal étkezés után fogyasztandó

VISIMIN 100%-ban terrmészetes összetételü

 1. Lutein a Bársonyvirág virágkivonatból. A fitoterápiás készítményeket azoknak ajánlják, akik zöldhályog, szürkületi gyengelátás(hemeranópia) és éjszakai vakságban (nyctalópia) szenvednek, és azoknak akik sokat dolgoznak a számítógép elött, vagy akik a szakmájuk természeténél fogva (gépkocsivezetők, mozdonyvezetők, radiológusok, számítógép-üzemeltetők, pilóták, légiforgalmi irányítók) karban kell tartaniuk az éleslátást, a retina festék képzödését és feljavítsák a gyengelátást.
 2. Ginkgo Biloba levél tinktúra. A Gingko biloba egy gyógynövény, amely rövid ágakkal, legyező alakú levelekkel, élelmezési célra nem alkalmas gyümölcsökkel rendelkezik, és nagyon erős illatot termel. A Gingko Biloba gyümölcsök terápiás hatásai: köptetö; tébécé, asztma és hörghurut kezelö; nyugtató; giliszta hajtó valamint emésztés segítő.
 3. Fekete áfonya levél tinktúra (gyógykivonat). Az áfonya gyümölcs összetételében vannak mikroorganizmusok és fertötlenítö anyagok és ami nagyon fontos, az inzulinnal egyenértékü növényi összetételü kivonat. A kálcium, kálium, nátrium és magnézium sók , valamint a vitaminok, mint az A, C, B1, B2 és az ízletes tözegáfonya gyümölcsében lévő fehérjék (a gyümölcs szárított állapotában is) egy csodálatos természetes gyógyírrá alakítják át ezt a félig cserje növényt.
 4. Angelica virággyökér tinktúra. A gyökerek illóolaj összetételében elsödlegesen megtalálhatóak a kumarin – véralvadásgátló (heterociklikus vegyület-szénaillatú), angelikafü (orvosi angyalgyökér), xantotoxin (fehérvirágú medvetalp kivonat), imperatorin (angyalgyökér kivonat) és bergapten (bergamottolaj). Savakat is tartalmaz, mint: klorogén, koffeinsav, angyali sav, fumársav, oxálsav, zsírsav, tannin, és szénhidrát. Az illó olajat étvágytalanság, emésztési zavar, puffadás esetében ajánlott. Az éterolajat a reumatikus terápiában is használják.

Visimin: megszünteti a szem betegség minden tüneteit és helyreállítja látását!

A SZAKÉRTŐK VÉLEMÉNYE

Mindamellett hogy a hagyományos gyógymódokat támogatom, a kutatóknak sikerült a leghatékonyabb gyógyszert előállítani a látás helyreállítása és védelme érdekében. Véleményem szerint ezek előnyei a fekete áfonya antocián (kék festék) és karotinoid (jellegzetes sárga és barna szín) pontos kombinációjának köszönhető.
Ennek köszöhetően, a VISIMIN megszüntetheti a látásromlás okát és nem rejti el az igazi problémát, mint ahogyan a gyógyszerek teszik. Ami a hétköznapi helyzetet illeti, a betegek ezrei számára ajánlottam ezt a kezelési módot. Sokan már befejezték a kezelést, és rendkívül elégedettek az elért eredménnyel. Fontolja csak meg: a látásélesség feljavítása bármely dioptriáról a normál látásra, szemüveg, kontaktlencse és mütét nélkül.

Dr. Swen Baader, szemorvos szakértő, 38 éves szakmai gyakorlat

AZOKNAK A TAPASZTALATAIKBÓL AKIK MÁR HASZNÁLTÁK A TERMÉKET

6 hónap alatt a látomásom 1-ről 0,2-re javult. Az orvosok megdöbbentek, így én is. Azt mondták, hogy szürkehályogom van. Nem akartam szemüveget viselni, és inkább az USA-ban gyártott gyógyszert választottam. A VISIMIN-t kezdtem venni, és hetente meglátogattam a szemészet. Egy hónap múlva ennek köszönhetően képes voltam visszaállítani a normális látásomat. És nehezen hiszem el, de ez az igazság

László T.

A férjemet hirtelen hiperópiával diagnosztizálták. Nem gyanítottuk volna, hogy ilyen problémája van! Hazánkban általában nincs értelme orvosokhoz menni. Csak magunkra kell támaszkodnunk. A VISIMIN cseppeket 2 hónapig vettük, és most a látásélessége 1.3. A strabismus kialakulásának kockázata teljesen megszűnt (teljes körű vizsgálatot végeztünk a kórházban). Nagyon elégedettek vagyunk a VISIMIN-nel.

Gitta S.

Az utóbbi időben észrevettem a látásom fokozatos romlását. Régebben láttam a jelzéseket az autóból, most hunyorognom kellett, hogy kitaláljam őket. Megrendeltem a VISIMIN-t, mivel nincs időm szemészhez járni. Két hete használom, és a látásom egyre csak javul! Erőfeszítés nélkül látok, ahogy láttam néhány évvel ezelőtt is

Balázs I.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: