VitaHairMax hajnövesztéshez: gyönyörű haj stylist és stílus nélkül!

VitaHairMax hajnövesztéshez: gyönyörű haj stylist és stílus nélkül!

 • JAVÍTSD MEG A SÉRÜLT HAJAT
 • CSÖKKENTSD A HAJHULLÁST
 • ERŐSÍTSD & SŰRÍTSD
 • VASTAGÍTSD MEG A HAJSZÁLAIDAT
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

VitaHair Max Tudományos alapja

VitaHairMax hajnövesztéshez: gyönyörű haj stylist és stílus nélkül!

Nincs benne varázslat. A titok a tudomány által felfedezett természet erejében rejlik.

 1. Procapil Az anyagcsere serkentésével és a szőrtüsző szerkezet javításával segíti a haj dúsabbá válását. Megerősíti és megfiatalítja a szőrtüszőket, hogy megakadályozza a nők hajhullását. Biotinil-GHK, apigenin és oleinsav kombinációjából áll.
 2. Keratin Természetes fehérje, ami a haj természetes felépítő egysége és az emberi bőr felső rétegét képezi. Különleges tulajdonságával óvja a hámsejteket a sérüléstől és nyomástól, miközben vitalizálja a szőrtüszőket.
 3. Magnézium Megakadályozza a kalcium felhalmozódását a fejbőrben és a tüszők eltömődését, valamint csökkenti a kalcium által okozott fejbőrgyulladást. Stimulálja a vérkeringést. Javítja a fehérjeszintézist és a normál hajnövekedést.
 4. Koffein Behatol a gyökerekbe és stimulálja a haj növekedését. Megakadályozza a dihidrotesztoszteron (DHT) férfi hormon hatását (amit kis mennyiségben a női szervezet is tartalmaz! – ami zavarja a tüszőket és hajritkulást okoz a nőknél. A haj újra puhává és fényessé válik.

Minden, amire szükségünk van, a természetben rejlik. A VitaHair Max titka a természetes összetevőkben, fehérjékben és serkentő anyagokban rejlik. Az aktív összetevők megkötődnek a hajszálak felszínén, hogy kezeljék és újjáépítsék a szőrtüszőket, amivel az új hajszálak növekedését serkentik.

Mit várhatsz el a VitaHair Max-tól

VitaHairMax hajnövesztéshez: gyönyörű haj stylist és stílus nélkül!

Fontos tudni, hogy a haj elvesztése nem egy nap alatt történik, ez egy hosszabb folyamat része. Ugyanez vonatkozik a hajszerkezet újjáépítésére is. A VitaHair Max hatását nem pillanatok alatt fejti ki, így akár 2 hónapba is beletelhet az első eredmények megtapasztalása. De ezek után is fontos folytatni a VitaHair Max használatát, hogy maradandó és még nagyobb eredményeket érhessen el. Íme, egy gyors pillantás, mit várhatsz el a VitaHair Max használatának első 2 hónapjától.

 • A használat első néhány hetében előfordulhat, hogy átmenetileg erősödik a hajhullás. Ez jó jel, mert azt jelenti, hogy a növekedési ciklus megkezdődött.
 • A régi hajszálak helyébe új, egészséges hajszálak nőnek. Általában 1 hónapos napi használat után a régi hajszerkezet jelzésen kicserélődik, új haj nő ki.
 • A korai hajnövekedés gyakran 1 hónappal korábban is bekövetkezik.
 • A korai hajnövekedés puha és színtelen (baba)hajat eredményez.
 • A folyamatos használat során az új hajszálak felveszik az eredeti hajszínt, sűrű és egészséges hajjá válik. Folytasd a VitaHair Max használatát, hogy maximalizáld és fenntartsd az eredményeket.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Orvosi visszajelzés

Az egyik legijesztőbb tény a hajhullásról, hogy a haj 50%-nak elvesztése után lehet csak észrevenni a haj ritkulását.

Dr. J. Halász Hajhullás Szakértő

Igazi Emberek Igazi Eredményekkel

Már minden reményem odaveszett. Azt vettem észre, hogy napról napra egyre jobban ritkul a hajam. Kis csomók maradtak a fésűmben és a hajam gyorsabban hullott, mint amennyire nőtt. Attól tartottam, hogy teljesen kihullik. Köszönöm VitaHair Max, teljesen megváltoztattad az életem!

Enikő Sz., 37

Ez szinte hihetetlen!” A családomban nincsen örökletes hajhullás, de egy évvel ezelőtt észrevettem, hogy hullik a hajam. Különböző termékeket próbáltam ki, a samponomat is lecseréltem, de semmi sem működött. Nem tudtam mitévő legyek, míg egy barátom nem ajánlotta a VitaHair Max-ot. Miután elkezdtem használni, drasztikus változást tapasztaltam már az első hónap után.

Katalin F., 41

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: