W-loss a fogyásért: forradalmi forradalom a ketózisban!

W-loss a fogyásért: forradalmi forradalom a ketózisban!

Ketózis során nem glükózból, hanem zsírokból nyerünk energiát, amit a szervezetünkbe szénhidrátok formájában viszünk be. Ha a szénhidrátokból nem jut elég energiához, akkor 7-14 napon belül ketózis állapota lép fel. Ennek eredményeként megkezdődik a zsírok nagy ütemben történő energiává alakítása.

 

Az emberi szervezet azonban nehezen képes elviselni olyan étrendeket, amelyek a szénhidrátok teljes kizárását írják elő.

A W-loss segítségével önsanyargatás nélkül indíthatja el a ketózis folyamatát.A komplexum biztosítja a ketontestek kívülről történő bejutását a szervezetbe, ennek révén megszabadulhat a felesleges zsírtól.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

IDEÁLIS KOMBINÁCIÓ KETÓZIS+ W-loss

W-loss a fogyásért: forradalmi forradalom a ketózisban!

 • 1. szakasz
  A ketózis lehetővé teszi a nehezen elérhető zsírok égetését, miközben nem építi le az izomtömeget. A csökkent szénhidrátbevitel garantálja az optimális súly elérését és nem kell attól félnie, hogy újra visszaszedi a leadott kilókat.
 • 2. szakasz
  A W-loss beindítja a ketózis folyamatát: felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti az étvágyat és támadást indít a zsírfelesleg ellen!

NAGY HATÉKONYSÁGÚ ÖSSZETEVŐK W-loss

W-loss a fogyásért: forradalmi forradalom a ketózisban!

Málna keton Hatásában hasonló az emberi test által termelt ketontestekhez és rendkívüli aktivitással bír.

 • A zsírokat energiává alakítja
 • Felgyorsítja az anyagcserét
 • Elnyomja az éhségérzetet

Beta sitosterol Enyhíti a helytelen táplálkozás okozta következményeket

 • Helyreállítja a lipid anyagcserét
 • Megtisztítja az érrendszert az egészségre káros koleszterintől
 • Formálja az alakot, küzd a cellulitisz ellen

Koenzim Q10 Az elhízást az esetek 78%-ában a koenzim Q10 hiánya okozza

 • A koenzim Q10 normalizálja az anyagcserét
 • Csökkenti a koleszterinszintet
 • Megakadályozza a túlevést

L-karnitin A B-vitaminok csoportjába tartozó anyag szintetizálódik az emberi testben

 • A zsírokat energiává alakítja át
 • Csökkenti az ingerlékenységet, javítja a hangulatot
 • Segít leküzdeni a depressziót

Bromelain Fehérje és zsírok lebontásáért felelős enzim, amelyet az ananász gyümölcséből és szárából nyernek ki

 • Aktívan égeti a vaszkuláris zsírt
 • Eltávolítja a duzzanatot
 • Megelőzi a belső szervek elhízását
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY W-loss

Dorothy Goodall , amerikai dietológus, táplálkozási szakértő, 30 éves szakmai tapasztalat.

Ketózis során a szervezet a felhalmozott zsírokat zsírsavakká és glicerinné bontja, amelyek később ketontestekké alakulnak át. A folyamat azonban csak akkor indul be, amikor a májban és az izomszövetben felhalmozott glikogén teljesen kiürül, ehhez a szervezetnek általában 7-14 napra van szüksége.

 

Ahhoz, hogy felgyorsítsuk a folyamatot, és ennek megfelelően hamarabb megkezdődhessen a zsírégetés, a betegeimnek a W-loss táplálék-kiegészítőt szoktam ajánlani. A W-loss erősíti a szervezetet ketogén diéta közben: tápanyagokkal látja el, elnyomja az éhségérzetet, megszünteti a fáradtságot és a szorongást. A W-loss biztosítja az egészséges és természetes fogyást. Nem elhanyagolandó tény, hogy mindezt anélkül teszi, hogy fogyás után a bőr megnyúljon, ezáltal jótékony hatással van a testre.

Visszajelzések

”Amióta az eszemet tudom, mindig is diétáztam. Éhezés, alvászavarok és a bőröm sem éppen ideális – nos, ez mind rám jellemző. Néha le tudtam adni pár kilót, de nem kellett hozzá sok, hogy újra visszaszedjem. A W-loss-et egy dietológus ajánlotta. Szinte azonnal éreztem az eredményt. A mérleg minden héten 3 kilóval kevesebbet mutatott. Számomra ez valódi csoda volt. Nagyon jó lett a közérzetem, azóta nem éhezem, és legalább 7 órát alszom”.

K. Nóra, 27 éves

”Számomra a W-loss valódi megmentés volt. Korábban álmodni se mertem arról, hogy bármit megehessek és emellett fogyjak is. Az igazság az, hogy mindig is szénhidrátban gazdag ételeket ettem. Ez odáig vezetett, hogy 29 éves koromra nagyon elhíztam, 100 fölött voltam. Szóval jó, hogy egy kicsit lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt, mert a súly így kezdett lemenni. De sajnos nagyon szeretem a gyorséttermi kaját, nem tudtam meglenni nélküle. Aztán hallottam a W-loss-ről. Elkezdtem szedni, és azóta sokkal gyorsabban égetem a fölöst, ráadásul nem kell lemondanom azokról az ételekről, amiket szeretek. 4 hónap alatt körülbelül 25 kilót leadtam. A W-loss baromi jó! Mindenkinek ajánlom!”

F. Dóra, 49 éves

Milyen keveset tudunk a saját testünkről. Nem is gondoltam, mennyire bonyolult folyamatok játszódnak le bennünk, amíg el nem mentem egy táplálkozási szakértőhöz, aki beszélt nekem a ketózisról. Nem szeretem a diétát, és ami azt illeti, sportolni sem igazán szeretek, mivel lusta vagyok rá. Ezért olyat kerestem, ami könnyen és gyorsan megy. A W-loss-ről annyit mondhatok: meg kell venni! Ezzel a szerrel rekordot döntöttem: 15 kilót sikerült leadnom és ezzel elértem a tökéletes alakot.

R. Anna, 34 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: