Weicode: természetes zsírégetés melletti fogyás

Weicode: természetes zsírégetés melletti fogyás

7-10 nappal a szénhidrátok fogyasztásának megszüntetésével, a szervezetben ketózis alakul ki. A szénhidráthiánynak köszönhetően, a bőr alatti zsírok energiává változnak.

 

A ketózis ideje alatt, a májban képződő ketontestek kellő mennyiségű energiával látják el az agyat, táplálják az izomszöveteket és meggátolják a zsír lerakódását. Ennek eredményeképpen, a lerakódott zsírok eltűnnek, a szervezet mérete pedig csökkeni kezd.

Megrendelés kedvezménnyel

A WEICODE MEGNÖVELI A KETONOK SZÁMÁT ÉS SEGÍT A ZSÍRÉGETÉSBEN

  • Csökkent szénhidrátbevitel
  • Alacsony vércukorszint
  • Inzulintermelés szükségének csökkenése
  • Kevesebb inzulin – mérsékelt éhségérzet

Weicode: természetes zsírégetés melletti fogyás

FONTOS:
A Weicode NEM TALÁLHATÓK szintetikus, pszichotróp vagy hormonális anyagok

A WEICODE MŰKÖDÉSI ELVE

A ketózis eléréséhez, szervezetednek 7-10 napra van szüksége.

 

Egy Weicode 20 csepp mellett, 40-50 percre csökkenthető ez a folyamat. Ennyi idő kell a megfelelő mennyiségű ketontestek előállításához és a lerakódott zsírsejtek energiává történő átalakításához.

 

20 cseppet feloldunk 100 ml vízben naponta 1-2 alkalommal

Megrendelés kedvezménnyel

A WEICODE LEGENDÁS, AKTÍV ÖSSZETEVŐI

FELVESZIK A HARCOT A TÚLSÚLLYAL ÉS HOZZÁJÁRULNAK A KETÓZIS FOLYAMATÁHOZ (MINDEZT 40 PERC ALATT VISZIK VÉGHEZ).

  • Egy ananász felgyorsítja a fogyás folyamatát a magas bromelain tartalma miatt.
  • Tirozin egy nem esszenciális aminosav, amely csökkenti a tiroxin (pajzsmirigyhormon) szintjét, amely meghatározza a pajzsmirigy és a mellékvesék normális működését.
  • Kumquat héj kivonat segíti az immunrendszer erősítését, normalizálja az emésztőrendszer tevékenységét, eltávolítja a szervezetből a méreganyagokat és a radionuklidokat.
  • Papaya aktiválja az anyagcserét, segíti a fehérjék gyorsabb lebomlását, ugyanakkor nem alakulnak zsírokká.
  • Guarana mag kivonat erős stimuláns. Jelentősen javítja a vérkeringést a guranin (koffein) tonizáló hatásának köszönhetően.
  • Niacin részt vesz a redox folyamatokban.

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY A WEICODE:

Weicode: természetes zsírégetés melletti fogyás

A ketózis során, a zsírok először zsírsavakká és glicerinné, majd ketontestekké alakulnak át. A ketózis folyamata csak akkor alakulhat ki, ha a máj és az izomszövetek kifogytak a glikogénből. Ez az állapot körülbelül 7-10 nap alatt alakul ki.

 

A folyamat felgyorsításához és a zsírégetés serkentéséhez, én a Weicode nevű termék használatát szoktam ajánlani a pácienseimnek. Ez a termék a ketogén diéta alatt vitaminokkal látja el a szervezetet, csökkenti az éhségérzetet, valamint csillapítja a fáradtságot és a szorongást. A Weicode legfőbb előnye, hogy képes megállítani a véráramba bejutó, elhízásért felelős szénhidrátok cukorrá való átalakulását.

 

A Weicode mellett, a fogyás gyors, folyamatos és egyáltalán nem káros az egészségre.

Kovács Helga, táplálkozási szakértő; az Étel, Egészség és Szépség Klinikai Központ dolgozója

TOVÁBBI KÉRDÉSED TÁMADT? ELÉRHETŐSÉGÜNK

VEGETÁRIÁNUSOK IS HASZNÁLHATJÁK A TERMÉKET?
A Weicode állatkísérlet-mentes, nem tartalmaz állati eredetű melléktermékeket, ezért nem sérti a vegetáriánus és vegán elveket.

A FOGYASZTÓ PIRULÁK TÖBBSÉGE FELBORÍTJA A SZERVEZET HORMONHÁZTARTÁSÁT. HOGY VAN EZ A WEICODE?
A Weicode nem tartalmaz olyan összetevőket, amelyek hormonális rendellenességeket okoznának.

MENNYI IDEIG LEHET ALKALMAZNI A WEICODE VAL KIEGÉSZÍTETT KETOGÉN DIÉTÁT?
A fogyasztó kezelést 30 napig érdemes alkalmazni. Amennyiben szükséges, egy egyhetes szünet után megismételhető a kezelés.

KÖVETNI KELL A KETOGÉN DIÉTA ALAPVETŐ SZABÁLYAIT, VAGY ANÉLKÜL IS LEHET FOGYNI A TERMÉK HASZNÁLATA MELLETT?
A termék kifejezetten a ketontestek energiává való átalakítására, más néven a zsírégetésre lett kifejlesztve. Ez azt jelenti, hogy ha több szénhidrátot viszel be a szervezetedbe, mint zsírt, a fogyasztó hatás is csökkeni fog.

A WEICODE HATÁSÁT MÁR TAPASZTALÓ NŐK VÉLEMÉNYE:

A ketogén diéta tökéletes számomra. Igazából, mostanában fedeztem fel ezt a fogyókúrás lehetőséget. Azt ehetsz, amit csak szeretnél úgy, hogy mellette végig csak fogysz. Korábban túl sok szénhidrátot és zsírt fogyasztottam, melynek köszönhetően túlsúlyos lettem. 29 évesen, 95 kg voltam. A bevitt szénhidrátmennyiség csökkentése után, bár sült krumplit továbbra is ettem, végre csökkeni kezdett a súlyom. Aztán rátaláltam a Weicode. Miután elkezdtem használni a készítményt, még gyorsabban fogyni kezdtem. Összesen, 4 hónap alatt, 30 kg-tól sikerült megszabadulnom. Ja, és közben ugyanúgy sült krumplit is ettem.

Gabriella

Mióta az eszemet tudom, diétázom. A koplalás, az alvászavar és a bőrproblémák az állandó társaim voltak. Ha néha sikerült is fogynom egy keveset, túlevéssel kompenzáltam, és még több felesleget szedtem magamra. Ez egy igazi ördögi kör volt. Egy táplálkozási szakértőtől hallottam először a Weicode. A ketonszintem eredetileg 0.9 mól volt, a Weicode mellett ez majdnem 10 mólra növekedett. Lecsökkentettem a szénhidrátbevitelem, és szinte azonnal fogyni kezdtem. A súlyom minden héttel, 4-5 kg-mal kevesebb lett. Egy igazi csoda. Nagyszerűen éreztem magam, nem voltam éhes és minden este 7 órát aludtam.

Viktória

Borzasztó keveset tudunk a saját szervezetünkről. Fogalmam sem volt, hogy ilyen bonyolult folyamatok mennék végbe a testemben, amíg meg nem látogattam a táplálkozási szakértőm. Ő mesélt nekem a ketózisról. Én egy nagyon lusta ember vagyok… Ha nincs kedvem kondiba menni, inkább a kaját vonom meg magamtól. Ha túlzásba viszem az evést, a következő nap nem eszek semmit. A testsúlyom +/- 3 kg között ingadozott. Mit is mondhatnék a Weicode ? Erre a termékre mindenkinek szüksége lenne! A készítmény ketogén diétával való kiegészítése mellett, 15 kg-tól sikerült megszabadulnom, a testem pedig azóta is pompás formában van. A vizeletmintámból kiderült, hogy 6-szor több keton található a szervezetemben. Bár ez nem túl sok, én mégis elégedett vagyok az elért eredményeimmel.

Laura

Megrendelés kedvezménnyel

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: