WOW BUST a mellnagyobbításhoz: 2-es méret mindössze 20 nap alatt

WOW BUST a mellnagyobbításhoz: 2-es méret mindössze 20 nap alatt

5 EGYSZERŰ TÉNY AZ WOW BUST KRÉMRŐL

 1. A mell természetes megemelése
 2. 100%-ban természetes összetevők
 3. Nincs hatással a hormonális rendszerre
 4. A hatása már egy hét után észrevehető
 5. A dekoltázs bőrének fiatalítása a használat első napjától kezdve
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A LIPOSTRUKTÚRA 4 HATÁSA PLASZTIKAI MŰTÉT NÉLKÜL

 • 1. HATÁS. Emeli és felhúzza a mellét
 • 2. HATÁS. Megfiatalítja a dekoltázs bőrét
 • 3. HATÁS. Növeli a mellek térfogatát és feszességét
 • 4. HATÁS. Megszünteti a mellek aszimmetriáját

WOW BUST a mellnagyobbításhoz: 2-es méret mindössze 20 nap alatt

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A KRÉMRŐL

 1. SHEA VAJ / BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER. Táplálja és hidratálja a száraz bőrt, a bőr simává és teltté válik. Erősíti a mell kontúrjait, megelőzi a petyhüdtséget, segít a striák eltüntetésében.
 2. HIDROGÉNEZETT BÚZACSÍRAOLAJ / HYDROGENATED WHEAT GERM OIL. A megöregedett bőr fiatalítása és helyreállítása. Tonizál, felfrissít, a bőr rugalmassága pedig visszatér.
 3. AVOKÁDÓOLAJ / PERSEA GRATISSIMA OLAJ. Aktiválja a mellek növekedését és csökkenti a rákos daganatok kialakulásának kockázatát. Fitohormonokat tartalmaz, amelyek fokozzák a mell növekedésére befolyással bíró elemek hatását.
 4. FŰRÉSZPÁLMA KIVONAT / SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT. Tonizálja és erősíti a mell bőrét, így rugalmassá téve azt.
 5. HÍNÁR KIVONAT / LAMINARIA DIGITATA KIVONAT. Célzott hatással bír a mellekre és megemeli azokat, hidratál, formál, megelőzi a petyhüdtséget. Helyreállítja a bőr szerkezetét és nyomelemekkel tölti meg a bőrt.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A KRÉMET?

1. GYAKORLAT. A krémet tiszta bőrön kell alkalmazni. Először masszírozza be az első mellbe a krém teljes felszívódásáig: 5-10 perc. Ismételje meg néhány alkalommal!
2. GYAKORLAT. Ezután masszírozza bele a krémet a másik melle bőrébe. Majd várja meg, amíg a krém megszárad
3. GYAKORLAT. Végezetül masszírozza mindkét mellét körkörös mozdulatokkal mellének kontúra mentén befejezve a mell alsó részén, ahol elkezdte a mozdulatot

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY AZ WOW BUST KRÉMRŐL

Tevékenységem természeténél fogva gyakran keresnek meg azzal, hogy adjak tanácsot a mellnagyobbítással kapcsolatban. Gyakran a lányok csalódottak, mert sok mindent kipróbáltak már, a nagymama receptjeitől kezdve a nehéz edzőtermi megterhelésekig, de semmi sem segített. Néhányan úgy döntenek, hogy extrém intézkedésekhez folyamodnak, és kés alá fekszenek. Szerencsére ma a műtét nem az egyetlen módja annak, hogy a szebbik nem növelje az önbizalmát. A tudósok fejlesztéseinek köszönhetően van alternatívája a műtétnek, ami ráadásul nem kevésbé hatékony, ez pedig az Wow Bust krém. A krém egyedi összetevőinek köszönhetően valóban növeli a mell méretét és rugalmasságot kölcsönöz neki. A betegeim hálásak nekem, hogy megmentettem őket a szikétől.

orvos, mammológus, Dr. Ecsedi Gyula

WOW BUST a mellnagyobbításhoz: 2-es méret mindössze 20 nap alatt

NÉHÁNY TÉNY AZ WOW BUST KRÉMRŐL

Káros-e
Az Wow Bust krém teljes mértékben természetes összetevőkből áll, nem tartalmaz parabéneket, színezőket, szintetikus parfümöket vagy egyéb génmódosított szereket. Vannak ellenjavallatok. Olvassa el az utasításokat

 

Mennyi ideig kel használni, hogy a mell 2 mérettel teltebbé váljon
Egy sor klinikai teszt rámutatott, hogy egy átlagembernek az Wow Bust krém egy 1 hónapos kúrájának elvégzése elegendő az adott eredmény eléréséhez. Az első eredmények már egy hetes használat után is észrevehetők

VÁSÁROLÓI VISSZAJELZÉSEK

Mindig is kis mellem volt, sok mindent kipróbáltam, de semmi sem működött igazán. Itt pedig a hatás szó szerint szembeötlő, már 2 hét használat után kibuggyan a melled a melltartóból. A krém tökéletesen hidratálja a mell finom bőrét, kellemes illata van, és a mell 6-7 nap után rugalmassá és feszessé válik. Nagyon elégedett vagyok a termékkel, örülök, hogy megismertem. Ne erőszakolja meg magát fárasztó fizikai terhelésekkel az edzőteremben vagy a nagymama módszereivel, használjon modern és hatékony eszközöket.

Zsófia, 24 éves

Magam sem hittem, hogy a krém beválhat. De elolvasva a visszajelzéseket, úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Aztán egy nap észrevettem, hogy a melltartóm kezd szorítani, és már az utolsó kapcsot használom rajta, amikor összekapcsolom. Nagyon boldog voltam, és ami a legfontosabb, meggyőződtem róla, hogy a krém működik, pont ahogyan azt az interneten is írták. A férjem nagyon elégedett az átalakulásomat illetően, természetesen jó érzés, amikor észreveszi, és azt mondja: csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg nőttek a melleid?”. A barátnőim, látva a hatást, szintén megvásárolták maguknak. Már várom, mikor fognak dicsekedni

Katalin, 38 éves

1,5 évig szoptattam a gyereket. Ez idő alatt a mellem löttyedtté vált, elvesztette a formáját, és az én „ikreim“ kész csalódás voltak számomra … Olvastam erről a krémről, ésmegvettem, és már 2. hónapja, hogy használtam. A hatása elképesztő, a melleim feszessé váltak, és nem lógnak, az Wow Bust hatása szemmel látható, a melleim visszanyerték régi alakjukat, olyanok, mint a szoptatás előtt. Ami még fontosabb, hogy a krém teljesen természetes és hipoallergén, az illata is elegáns.

Szandra, 33 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: