XG-55: egy természetes termék a gyors izomnöveléshez!

XG-55: egy természetes termék a gyors izomnöveléshez!

 • EREDMÉNYES zsírégetés
 • ERŐSEBB izomzat
 • MEGNÖVEKEDETT energiaszint és állóképesség
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

JOBB FITNESZ EREDMÉNYEKET SZERETNÉL?

Az izomtömeg növelésére kifejlesztett XG-55 segít a fáradtság leküzdésében, növeli az állóképességet, az energiaszintet és a szexuális aktivitást, jobb közérzetet biztosít, emellett egészségjavító hatással is bír. A készítmény természetes összetevőiben rejlő TESZTOSZTERON FORMULÁNAK köszönhetően, végre te is azzá a férfivá válhatsz, akivé mindig is szerettél volna.

XG-55: egy természetes termék a gyors izomnöveléshez!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

JOBB FITNESZ EREDMÉNYEK AZ XG-55 SEGÍTSÉGÉVEL

 1. ERŐSEBB IZOMZAT. A magas tesztoszteronszint közvetlen kapcsolatban áll az izomtömeg növeléssel, valamint a testzsír és az izomtömeg arányával. Az XG-55 használata mellett, még a keményebb edzés is könnyebben megy, a szálkásítás pedig lényegesen gyorsabb.
 2. EREDMÉNYES ZSÍRÉGETÉS. Az izomtömeg növelés kulcsa a megfelelő anyagcsere. Minél több izmunk van, annál könnyebben tudjuk leadni a felesleges zsírt. Az XG-55 segít a gyors zsírégetésben!
 3. TELJES FELÉPÜLÉS. Az izmok regenerálódásának serkentése elengedhetetlen, hiszen a felépülést követően sokkal könnyebben tudunk visszaállni a megszokott fitnesz rutinunkhoz. Az XG-55 kivételes formulájának köszönhetően, még a keményebb edzések után is hamar visszatérhetünk a kondiba.

A gyógyszer összetétele

 • B3-VITAMIN. Az összetett B-vitaminok csoportjába tartozó B3-vitamin fokozza a tesztoszterontermelést, valamint tökéletesen szabályozza a tesztoszteront megelőző szteroid hormon, név szerint, az androgén előállítását.
 • KÁLIUM-FOSZFÁT. A kálium-foszfát köztudottan serkenti a testünkben található lutropin-szintet, melynek köszönhetően megnövekedik a tesztoszteron termelés. Vizsgálatok során kiderült, hogy a megfelelő adag kálium-foszfát és más, egyéb termékek egyidejű alkalmazása mellett, közel 300%-kal serkenthető a tesztoszterontermelés.
 • ARGININ HCL. Az arginin HCL-t leginkább a férfiak és nők számára egyaránt alkalmas nemi vágyfokozóként ismerik. Az arginin tökéletes az energiaszint megnövelésére, valamint a depresszió és az impotencia kezelésére.
 • ARGININ ALFA-KETOGLUTARÁT (AAKG). Ez a vegyület temérdek mennyiségű furostanolic szaponinokat tartalmaz, amelyek természetesen növelik a tesztoszteronszintet és fokozzák a teljesítő képességünket. Vizsgálatok során kiderült, hogy egy, görögszénát nyolc hétig fogyasztó férfi más, placebót alkalmazó résztvevővel szemben, a kétszeresére tudta megnövelni fekvenyomó és lábtolási képességeit.
 • KREATIN MONOHIDRÁT. Tökéletesen kezeli a környezetváltozás okozta stresszt, energiaveszteséget, fáradtságot, fokozza az agyműködést, ami pedig a legfontosabb, pozitívan hat a tesztoszteronszintre és a szexuális egészségre.

XG-55: egy természetes termék a gyors izomnöveléshez!

A professzionális személyi edzők is az XG-55-öt ajánlják

A hétköznapok hőseinek gyakran meggyűlik a bajuk a testépítés feladatával. Az edzések nem mindig hozzák a megálmodott eredményeket. Izmainknak segítségre van szükségük az erősödéshez. Ez a fehérje alapú természetes táplálék-kiegészítők használatával biztosítható. Véleményem szerint, az XG-55 a piac legjobb ilyen terméke. Ami azt illeti, ez a készítmény a siker 80%-át teszi ki, a maradék 20% a megfelelő napirend és a hatékony fizikai edzésre marad. Németh Gábor Testépítő, személyi edző 7 Az ügyfeleim között gyakran előfordulnak idősebb emberek is a fiatalok mellett, akik tökéletesen formás testről álmodnak, hogy azzal keltsék fel a nők figyelmét. Legtöbbjük már próbálkozott önállóan a konditeremben, de nem volt elégedett az eredménnyel. Az ilyen esetekben szoktam ajánlani az XG-55 használatát. Ez egy tökéletesen kiegyensúlyozott természetes komplexum, amely sokszorosra gyorsítja az izomtömeg növekedését. Szó szerint bárki hónapok alatt elérheti álmai alakját!

Faragó Tivadar Személyi edző

Visszajelzések az XG-55 kipróbálóitól

Mindig is profi testépítőként akartam kinézni, esetleg akár még közéjük is tartozni. De sajnos a konditermi edzések nem hozták el a várt eredményt. Később kipróbáltam az XG-55-öt. Néhány héttel később már egyértelműen látszottak az izmaim, amire mindig is vágytam.

Henrik, 24 éves

Nem engedhetem meg magamnak, hogy minden nap edzeni járjak. Amikor tényleg lemegyek, nem szerek sok időt ott tölteni, de legalább használom az XG-55-öt közben. A terméknek hála úgy nézek ki, mint egy igazi sportoló.

Sándor, 30 éves

Úgy egy jó éve járok kondizni. Ennyi idő alatt is kiváló eredményeket tudtam elérni, de ezt teljes mértékben az XG-55-nek köszönhetem! Meg kell mondanom, még fiatalkoromban sem voltam ennyire fitt!

Dávid, 42 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: