Zenidol na grzybicę stóp i paznokci: itt az ideje, hogy örökre megszabaduljon a gombától!

Zenidol na grzybicę stóp i paznokci: itt az ideje, hogy örökre megszabaduljon a gombától!

 • A Zenidol megszünteti a viszketegséget, a bőr hámlást és a lábbőrének irritációját
 • Visszaadja a körmök egészséges kinézetét
 • Megszünteti a kellemetlen szagot
 • Begyógyítja a sebeket és repedéseket
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Belefáradt a gpmba elleni harcba? Itt az ideje mindörökké megszabadulni tőle!

Zenidol na grzybicę stóp i paznokci: itt az ideje, hogy örökre megszabaduljon a gombától!

A Zenidol a megbetegedés bármelyik szakaszában gyorsan és hatékonyan küzd a gomba ellen. Azonnal áthatol a bőrön és gyógyító összetevőket hoz létre a bőr minden rétegében. A hatása már az első kezelés után megkezdődik.

A halmozódó hatásnak köszönhetően, ez a természetes szer nemcsak egyszerűen eltünteti a tüneteket, de olyan környezetet hoz létre, amelyben a gomba egyszerűen nem tud fejlődni és terjedni. A Zenidol megbízhatóan védi Önt a gombától.

Megszüntetés

 • A hatóanyagok nagyon gyorsan elérik a gyulladás forrását
 • Szétrombolják a gomba sejtjeinek szerkezetét, meggátolják a szaporodásukat
 • Csökkentik a gombás fertőzés kellemetlen tüneteit
 • Eltávolítják a szervezetből az elpusztított gomba szerves maradékait
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A Zenidol aktív összetevői

Zenidol na grzybicę stóp i paznokci: itt az ideje, hogy örökre megszabaduljon a gombától!

 1. Terpinén
  A nagy hatékonyságú gombaellenes szer megállítja a gomba szaporodását, gátolja annak aktivitását, eltávolítja a spórákat a szervezetből és megakadályozza az ismételt fertőzést.
 2. Teafaolaj
  A gombaölő hatását a terpének eredményezik, amelyek elpusztítják a gomba szerkezetét és gátolják ezen kórokozó szervezetek életképességét.
 3. Nadálytő Kivonat
  Aktiválja a helyi immunitást, növeli a patogén mikroorganizmusokkal szembeni rezisztenciát. Az összetevő nem csak elpusztítja a gombát, hanem helyreállítja a szerkezetet, gyorsítja a növekedést, erősíti a láb és kéz körmeit.
 4. Kén
  Elnyomja a gyulladási folyamatokat, biztosítja a lágyszövetek táplálását, elősegíti regenerálódásukat Csökkenti a viszketést és a fájdalom érzetet, stimulálja a vérkeringést.
 5. Ezüstkolloid
  Jobb segítséget nyújt a szervezetnek a fertőzés elleni harcban, mint az antibiotikumok, de mellékhatás nélkül. Az ezüstmolekulák blokkolják a káros baktériumok, vírusok és gombák szaporodását, csökkentik életvitelüket.
 6. Borókaolaj
  Kifejezett gombaölő hatással rendelkezik és még tartós gombás fertőzések esetén is segít. A boróka még a gombaölő szereknek is ellenálló gombafertőzések esetében is hatásos.

A szakember véleménye

„Hozzám naponta nagyszámú páciens fordul a láb- és körömgomba fertőzés miatt. Ez valóban egy nagyon elterjedt probléma, amely nagyon sok kellemetlenséget okoz. A gombás fertőzés kezelésére a Zenidol-t javaslom. Ez a készítmény hatékony és gyorsan megszünteti még az elhanyagolt mycosyst is. Ha a család valamelyik tagja gombafertőzéses, javaslom a Zenidol vel való kezelés mielőbbi elkezdését”.

Kovács Ferenc, bőrgyógyász, 22 éves munkatapasztalattal

Vásárlóink véleménye

Pál

«Én nagyon sokáig szenvedtem a lábgombától. Nagy nehezen megszabadulok tőle, és újból megjelenik. Szinte minden hónap kezelnem kellett. A Zenidol-ről eddig még sehol nem hallottam, de olvastam róla az interneten és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. A teljes kúra után már 4 hónap is eltelt, de hál Istennek a gombára semmi sem emlékeztet. Végre valahára egy hatékony szer, amely reálisan segít. Mindenkinek javaslom!»

Nonna

«Sosem szenvedtem a körömgomba miatt, csak hallottam róla, és láttam az emberek csúnya körmeit. Ez a probléma engemet is megérintett. A szépségszalonban sikerült összeszednem egy körömgomba fertőzést, a rosszul fertőtlenített eszközökön keresztül. Már másnap viszketést éreztem, irrtáció kezdődött. A barátnőm javasolta a Zenidol-t. Ennek a készítménynek a segítségével gyorsan megszabadultam a gombától»

János

«A fiam sokáig titkolta, hogy gombafertőzése van. Még jó, hogy a feleségem észrevette hogy vakarózik és arra késztette, hogy forduljon egy bőrgyógyászhoz: a vizsgálat eredménye — gomba. Az orvos a Zenidol-t rendelte. A fiunk, több mint valószínű, hogy nagyon megunta a folytonos viszketegséget, és így, egyedül a segítségünk nélkül kezdte el a kezelést, a fertőzött részek kenegetését. Két hét múlva a viszketegség elmúlt, mintha soha nem is lett volna»

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: