Zinamax pattanások ellen: szeresse meg újra az arcbőrét!

Zinamax pattanások ellen: szeresse meg újra az arcbőrét!

A Zinamax összetevői:

 • Javítja az arcbőr állapotát
 • Megtisztítja a a bőrt
 • Korlátozza a faggyú mennyiségét
 • Enyhíti a gyulladásos állapotokat
 • Csökkenti a pattanások láthatóságát
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Hogyan hat a Zinamax az Ön bőrére?

A termék a legkiválóbb minőségű összetevőkből került elkészítésre, aminek köszönhetően a Zinamax alkalmazásának első hónapja után Ön észreveszi a bőr kinézetének lényeges javulását!

 1. Gyulladásgátló és antibakteriális hatású
 2. Mélyen hidratál
 3. Segíti a sebgyógyulást
 4. Csökkenti a faggyú termelését
 5. Láthatóan javítja a bőr minőségét

Laktoferrin – hatékony összetevő a pattanások ellen!

Zinamax pattanások ellen: szeresse meg újra az arcbőrét!

A Zinamax laktoferrint tartalmaz, mely pozitívan hat a pattanásokkal kiváltott gyulladásos elváltozásokra. Ez egy kivételes tulajdonságú, multipotenciális fehérje, mely antibakteriális, vírusölő, gombaölő és parazitaölő hatású.

 

A laktoferrin hatásosságát a 18-30 éves személyeken elvégzett klinikai vizsgálatok* is igazolják. A vizsgált személyek randomizált módon két csoportra kerültek felosztásra, melyek közül az egyik csoport 200 mg laktoferrin tartalmú fermentált tejet kapott, míg a másik csoport laktoferrin nélküli tejet.

 

A vizsgálatok kimutatták, hogy a laktoferrint fogyasztó személyek esetében csökkent:

 • 38,6%-kal a gyulladásos állapot
 • 23,1%-kal a pattanásos elváltozás
 • 20,3%-kal a pattanások előfordulása
 • 31,1%-kal a faggyú mennyisége

Számunkra elsőrendű a kínált termék kimagasló hatékonysága. Ebből kifolyólag a Zinamax termékbe 200 mg laktoferrint tettünk – tehát a vizsgálatok során a legjobb eredményt kimutató adagot.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Összetevők

Ami a Zinamax terméket a többitől megkülönbözteti,az elsősorban a természetes összetevők kompozíciója, melyek bevizsgálásra kerültek és bizonyítást nyert azok pozitív kihatása a bőr problémákra, mint a pattanása, a száraz és hibás bőr.

 1. Laktoferrin: antibakteriális és vírusölő hatású, enyhíti a gyulladásos állapotokat, csökkenti a faggyú mennyiségét, korlátozza a pattanásos elváltozásokat
 2. Háromszínű árvácska kivonat [5% flavin]: csökkenti az arcbőr hibáit, megtisztítja a bőrt, támogatja az egészséges bőr megőrzését
 3. Vadrózsa gyümölcs kivonat: segíti a sebgyógyulást, támogatja a kollagén termelését, csökkenti a pattanások mennyiségét
 4. Csalánlevél kivonat [4% polifenolok]: korlátozza a faggyú termelődését, gyulladásgátló hatású, javítja az anyagcserét, méregtelenít
 5. EVNolMax: javítja az arcbőr kinézetét és egészségét, hidratálja belülről a bőrt, csökkenti a pattanások mennyiségét, korlátozza a faggyú termelődését
 6. Centellin®: javítja a kollagén szintézisét, felgyorsítja a sebek begyógyulási folyamatát, antioxidáló hatású
 7. BioPerine®: támogatja a bőr megtisztítását, támogatja az egyéb összetevők felszívódását, támogatja az immunrendszert, szabályozza a táplálékcsatorna működését
 8. Vitamin és ásványi anyag komplexum. Selenium SeLECT® – támogatja az immunrendszert. A vitamin – szabályozza a bőrsejtek működését. Cink – erősíti az immunrendszert. E vitamin – antioxidáló hatású. B6 vitamin – szabályozza a hormonok aktivitását

Szakértő véleménye

Zinamax pattanások ellen: szeresse meg újra az arcbőrét!

A bőr szakterület szakértőként nap mint nap találkozom pattanásokkal. Ezzel a problémával nem csak a serdülő korúak küszködnek (bár őket érinti a leginkább), hanem a felnőttek is. Ami még érdekesebb, hogy sokaknak közülünk nem volt gondja a bőrével fiatal korában.

Annak ellenére, hogy a probléma eléggé széleskörű, sok embernél komplexusokat vált ki és csökkenti az önbizalmat. Ez pedig nagy mértékben megnehezíti a mindennapi életet. Ezért érdemes ápolni a bőrt, támogatva az életminőség javítását, különösen, amikor a hatékony megoldások karnyújtásnyira vannak.

Az egyik leghatékonyabb megoldás a Zinamax. Számos összetevőből álló termék, mely válasz a pattanásos arcbőr szükségleteire, támogatja a gyulladásos állapotokkal szembeni fellépést, csökkenti a hátrányos mikroorganizmusok számát és kiegyenlíti a színeket.

A Zinamax segítség mindazok számára, akik a bőr hibáival, pattanásokkal, mitesszerekkel és gyulladásos állapotokkal küzdenek. A termék szabályozza a faggyúmirigyek működését, korlátozva az új elváltozások megjelenését.

GYÍK

Mi az a Zinamax?
A Zinamax azokra való tekintettel készült, akik szeretnének megszabadulni a pattanásoktól, a gyulladásos állapotoktól, valamint szeretnék javítani az arcbőrük kinézetét és kondícióját. A legkiválóbb minőségű összetevők alkalmazásának köszönhetően a hatása már a használatának első hónapjában észrevehető.

 

Hogyan kell a Zinamax terméket használni?
Naponta kétszer kell a kapszulát beszedni, étkezés után, egy pohár vízzel.

 

Biztonságos termék a Zinamax?
A termék kizárólagosan olyan összetevőket tartalmaz, melyek bevizsgálásra kerültek és teljes mértékben biztonságosak az Ön egészsége számára. Nem vált ki semmiféle mellékhatást.

 

Mennyi időre elég egy csomagolás?
Amennyiben a csomagolás 60 kapszulát tartalmaz – elegendő egy hónapos alkalmazásra.

Vélemények a termékről

Hosszú ideig nem voltak pattanásaim, egészen 30-ig… Nagyon furcsálltam, hogy az arcomon gennyes pattanások jelentek meg. Jártam bőrgyógyászhoz és szedtem az összes gyógyszert, de nem segített és a végén fel is adtam, mondván, hogy ennek így kell lennie. Egészen addig, míg a barátnőm nem mondta, hogy még ezt az egyet próbáljam ki és szedjem a Zinamax kapszulákat… Nem volt bennem meggyőződés, de végül is kipróbálni, mint sem. A kapszulák két heti rendszeres használata után a gyulladások kezdtek enyhülni, ami nagyon meglepett! Mára, 2 hónapos használata után elmondhatom, hogy legyőztem a problémámat, ráadásul a bőröm remekül hidratált! Mindenkinek ajánlom!

Piotr, 30 éves

Az arcbőröm sosem volt ideális, nagyon mitesszeres volt az arcom, itt-ott pattanásokkal, na és mindenek előtt folyton fénylett az orrom. Természetesen tudatosan ápoltam az arcomat, kerestem a jó termékeket és tény hogy nem ártottak, de nem is segítettek a hibát eltávolításában. Rábukkantam egy Zinamax reklámra és gyakorlatilag gondolkodás nélkül megrendeltem a terméket… De egy rossz szót sem szólhatok róla! Egy hónapon belül az apró elváltozások kezdtek eltűnni! Ma már smink nélkül is el tudok menni otthonról :). Persze még nem jött le minden, de még nincs vége a kúrámnak!

Anna, 26 éves

A kamaszkor nem kímélt meg és sajnos azok közé tartozom, akik pattanásosak… Az igaz, hogy nem tragikusan, de nehéz megszabadulni tőlük, nem is beszélve róla, hogy nem néz ki túl esztétikusan… Valami reklámból megrendeltem az Zinamaxot, hogy kipróbáljam, hogy valóban működik, hiszen természetes összetevőkből áll, akkor kárt csak nem okoz. Most múlik el a kezelés másfél hónapja és látom a nagy javulást! Biztos hamar nem fogom abbahagyni, mert egyenlőre elégedett vagyon az eredményekkel.

Hubert, 20 éves

Próbaként rendeltem egy csomagolással – SOKK!! Az arcom határozottan jobban néz ki, a mitesszerek kezdenek eltűnni, a bőröm kezd simává válni! Nem fogok leállni az első csomagolás után – az biztos!

Aneta, 45 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: