Crystal Eluxir hajnövesztéshez: GYORS HAJ NÖVEKEDÉS 30 NAP ALATT!

Crystal Eluxir hajnövesztéshez: GYORS HAJ NÖVEKEDÉS 30 NAP ALATT!

  • Több, mint 10 000 alvó hajhagymák aktiválása már az első használat után!!
  • Haj maximálisan fényes és egészséges 30 nap múlva!
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Hajhullás és roncsolt haj? Ez még mindig normálisnak számít?

Crystal Eluxir hajnövesztéshez: GYORS HAJ NÖVEKEDÉS 30 NAP ALATT!

  • EGÉSZSÉGTELEN hajhullástól, melyet különböző tényezők okozzák. A probléma komolyságáról csak minden nyolcadik ember tudja!
  • ALOPECIA Ez kóros hajhullás és új haj növekedési folyamat károsodása. Hajhullás okozói lehetnek általános egészségi állapot, stressz, hormonális szint változásai, élet vétel, genetikai öröklődés, sőt, még helytelen ápolás is. a nem megfelelő táplálkozás miatt haj tüszők elgyengülnek és végeredményben „elalszanak”.
  • Ha időben nem cselekszünk, ez a folyamat visszafordíthatatlan következményekhez vezet – KOPASZODÁSHOZ.

Innovatív vegyület a bioaktív összetevőkből a haja egészségének teljes körű támogatásához!

Teljes értékű ápolás és csillogó szalon hatás э 5 in 1: megnöveli a haj sürűsségét, táplál, megelőzi a haj töredezést és kiszáradást, hajvédelmet biztosít a túlmelegedéstől, védelmet nyújt az UV sugárzástól!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Első számú fejlesztés a teljes körű haj védelemhez!

Crystal Eluxir hajnövesztéshez: GYORS HAJ NÖVEKEDÉS 30 NAP ALATT!

  1. Cél Kóros hajhullás megállítása Felébreszti több, mint 10 000 újy haj hagymát már egy hónap rendszeres használat után és teljes alopecia eltávolítás 1 kezelési kurzus után. Megállítja a hajhullást az okozóitól függetlenül esetek 100%-ban!
  2. Cél Haj minőségének javitása Tápláló és ápoló összetevők bevonják minden egyes hajszálat kezdve a gyökerétől, ezzel dús hatást kölcsönözve, a haj vastagabb lesz és sűrűbb és a lényeg – SOKKAL JOBB MINŐSÉGŰ! Már a 3-5 szeres alkalmazás után a haj egészségesebbnek és ápoltabbnak néz ki, mint a drága szalon kezelés után!
  3. Cél Maximális védelem a környezet hatásoktól Megszünteti a hajhullást és a haj töredezettség általi ritkulást. Teljesen biztonságosnak teszi a hajszárító használatát és a haj vasaló használatát, semlegesíti kozmetikai szerek hatását, védelmet nyújt a hideg, meleg és UV sugárzás hatásai ellen.

Szakértői visszajelzés

Mészáros Z., specialista-trichológus a Központi trichológiai intézetben

Mint szakértő 15 éves tapasztalattal, teljes meggyőződéssel állíthatom, hogy jelen termék CRYSTAL ELUXIR — ez első számú formula a haj komplex gyógykezeléséhez és visszaállításához. Ez egy hatékony megoldás alopecia problémára úgy a férfiaknál és a nőknél, valamint kiváló megelőző és visszaállító készítmény. Hiszen a haj problémáktól, sajnos senki nincs bebiztosítva. Modern ökológia, stressz, tápláló anyagok hiánya és helytelen ápolás naponta hozzájárulnak a haj szépségének és egészségének kockáztatásához. Minden egyes páciensem tapasztalata azt mutatja, hogy rendszeres használata a CRYSTAL ELUXIR esetek 99,9%-ban biztosítja új egészséges hajszálak növekedésének a stimulációját, visszaadja a hajnak az életet a komoly kémiai beavatkozások után. Külön szeretnék megjegyezni annak a fontosságát, hogy a CRYSTAL ELUXIR hormon mentes és teljesen biztonságos készítmény. Egyedi összetételnek és a haj szövetre innovatív ható módszernek köszönhetően bátran ajánlhatom a CRYSTAL ELUXIR mindenkinek, akinek bármilyen problémái vannak a haj egészségével vagy szépségével attól függetlenül, hogy ezt a problémát mi okozta!

Hogyan alkalmazzuk CRYSTAL ELUXIR, hogy elérjük maximális eredményt?

Anna, 24 éves

A stressz érzékenységemtől első sorban mindig a hajam szenvedett. Csak egy kicsit idegeskedtem és rövid időn belül a hajam irreálisan sokat hullt. Pontosan ezért is megrendeltem magamnak a CRYSTAL ELUXIR. Ez a készítmény felgyorsult megállította a haj hullást és megerősítette a haj töveket. Egy hónapos rendszeres használat után a hajam sokkal egészségesebb lett és erősebb, aktívan nő 1,5 cm-t havonta. A készítményt tényleg csak ajánlani tudom!

Tibor, 37 éves

Először a haj hullást észre vettem 32 éves koromban. Megjelentek a kopasz területek. Orvosok ajánlották saját szereket, hormonokat írták fel, de mind ez nem hozott eredményt. CRYSTAL ELUXIR-t a feleségem rendelte meg nekem, azt mondta, hogy erről a készítményről sok jót hallotta és hogy ezt a szert ajánlják még a nagyon komoly haj hullásnál is. Meg vagyok elégedve az eredménnyel. 1 kurzus után a kopasz területeken megjelentek apró hajszálak, folytatom a használatát.

Emese, 38 éves

Idővel az amúgy is vékony és nem nagyon sűrű hajam megritkult. Elkezdetem használni a CRYSTAL ELUXIR-t a barátnőm ajánlására, ő ezzel a szerrel fél év alatt 20 cm hajat növesztet ki, még hozzá gyönyörűt! Magamnál az első eredményt már az egy hetes használat után vettem észre. Haj szálak vastagabbak lettek és rugalmasabbak. Egy hónap pedig már új haj „pelyhét” láttam)) Jelenleg, három hónapos használat után, egyszerűen le vagyok nyűgözve a hajamtól, a CRYSTAL ELUXIR csodát művelt vele! Erős, szép, gyorsan nő! És a lényeg sűrű!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: