ImmuniTea védettségért: gyömbérgyökér-alapú, forradalmian új gyógyterméket!

ImmuniTea védettségért: gyömbérgyökér-alapú, forradalmian új gyógyterméket!

  • Helyreállítja a vércukorszintet
  • Feloldja a vérerekben keletkezett koleszterin plakkokat
  • Megnöveli a hajszálerek áteresztőképességét
  • Serkenti a porcok és csontok felépülését
  • Normalizálja a vérnyomást
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A pirulák nem tudják meggyógyítani a betegségeket, de az immunrendszerünk igen?

Pontosan így van. Az emberi test egy ideális öngyógyító tulajdonsággal bíró tökéletes rendszer.

 

De nem szabad elfelejtenünk, hogy szervezetünk is él, és éhesen nem tud rendesen dolgozni. Az ImmuniTea az immunmechanizmus tápanyaga.

Mennyi ideig kell alkalmazni az ImmuniTea terméket az immunrendszer megerősítésére?

ImmuniTea védettségért: gyömbérgyökér-alapú, forradalmian új gyógyterméket!

Attól függ, hogy krónikus betegségben szenvedünk-e vagy sem.

Ha nem, az általános állóképesség érdekében és hogy megerősítsük testünk a vírusokkal szemben elég úgy 3–4 hétig alkalmazni az ImmuniTea terméket.

Amennyiben pedig meg szeretnénk szabadulni a krónikus betegségünktől vagy az öngyógyítás mechanizmusát kívánjuk felerősíteni, kicsit hosszabb ideig, úgy 1,5–2 hónapig kell használnunk az ImmuniTea készítményt.

A szakértők egy dolgot ismételgetnek: az időseknek meg kell erősíteniük immunrendszerüket! De mi az az immunrendszer? És pontosan hol található? Hogyan tud harcolni immunrendszerünk a cukorbetegséggel, magas vérnyomással, ízületi gyulladással, asztmával és bőrbetegségekkel?

Egy immunológus professzor mesélt egy forradalmian új magyar készítményről, amely megerősíti immunrendszerünk, csökkenti a vércukorszintet és a vérnyomást, valamint elmulasztja az autoimmun betegségeket. Az említett terméket érdekes módon Kínában tömegesen értékesítik ahelyett, hogy a magyar lakosoknak adnák.
Mi az az immunrendszer?

Erre a kérdésre a Semmelweis Egyetem klinikai immunológiai osztályának vezetője válaszolt Dr. Üllési Tamás.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Hogyan tudjuk megnövelni immunsejtjeink számát?

Immunerősítő készítményekkel. De megéri alkalmazni őket?

 

Az orvosi immunerősítők többsége teljesen haszontalan, a komolyabb gyógyszerek pedig csak egészségügyi okokból, például másodlagos immunhiány vagy szervátültetés után alkalmazhatók.

 

Az interferonok szedése kész egészségügyi merénylet! Egy bombához hasonlóan szervezetünk előbb vagy utóbb felrobban és saját szemünk láttára hullik darabokra.

 

A stimulánsok többsége csak kifárasztja szervezetünket. Ha a különböző termékekkel állandóan a T-limfociták termelését serkentjük, immunrendszerünk teljesen „ellustul” és elveszíti működésének lényegét.

 

Ha mindig stimulánsokat tömünk magunkba, szervezetünk függővé válik, és csak várja a „munkanélküli segélyt”. Ezzel később komoly problémákat idézhetünk elő immunrendszerünkben.

Mi segít az immunrendszer megerősítésében?

ImmuniTea védettségért: gyömbérgyökér-alapú, forradalmian új gyógyterméket!

Immunrendszerünket leggyorsabban és legbiztonságosabban csak gyógyhatású termékekkel tudjuk megerősíteni.

A gyógyhatású termékek természetes, aktív anyagból álló táplálékkiegészítők. A gyógytermékek táplálják a csontvelőt, ez pedig beindítja az immunsejtek termelését.

A gyógyhatású termékek kémiai anyagok nélkül kerülnek előállításra, ezért semmilyen mellékhatásuk nincs. Ettől egyaránt válnak tökéletessé az immunrendszer megerősítésére szoruló fiatalok és idősek számára.

Egy áttörést hozó, immunerősítő gyógytermék

A legfrissebb kutatások felfedték a gyömbérgyökér lenyűgöző tulajdonságait. Ez a növény egy különleges, mannózkötő lektin nevű elemet tartalmaz.

Mint kiderült, a lektin a csontvelő egyik legkedveltebb „étele”! Amikor a csontvelő lektinnel telítetté válik, intenzíven kezdi termelni a T-sejteket, melynek köszönhetően az emberek immunrendszere 7–10-szer erősebb lesz.

Létrehoztak egy gyömbérgyökér-alapú, forradalmian új gyógyterméket, amely az ImmuniTea nevet viseli. A járvány miatt a kínaiak most rendkívül sokat vásárolnak ebből a készítményből.
Felveszi a harcot a vércukor- és koleszterinszinttel, valamint a vérnyomással

Mitől olyan jó az ImmuniTea?

Eredetileg az ImmuniTea terméket a cukorbetegség megelőzésére és kezelésére fejlesztették ki, azaz a vércukorszint helyreállítására.

 

Az első vizsgálatokból azonban kiderült, hogy a készítmény nem csak helyreállítja a vércukorszintet és drasztikusan csökkenti a cukorbeteg emberek inzulinfüggőségét, hanem tökéletes a T-sejtek termelésének megnövelésére is.

 

Az ImmuniTea készítményt alkalmazó pácienseket részletesebben is kivizsgáltak, az eredmények pedig lenyűgözőek voltak!

Ügyfél-értékelés

Fazekas Angéla

Mi ez a butaság? Miért kerül 75 820 Ft-ba ez a termék az én városomba??? Az itteni emberek nem számítanak!?!?! Miért csak a “kiválasztott” régiókban érhető el ez a program? Mihez kezdjenek a többiek????

Jónás Alex

Angéla, a szociális alap csak néhány régióra terjed ki, ezért csak az ott élők tudják megvásárolni az ImmuniTea terméket akciós áron. Én úgy tudom, hogy az ImmuniTea hivatalos ára 73 545 Ft ettől a naptól: 04.04.2020. Ezt az árat az ImmuniTea terméket árulni kívánó gyógyszertárak határozták meg. A mostani helyzetre való tekintettel azonban még semmi nem érkezett a gyógyszertárakba. Jelenleg egyedül a gyártó hivatalos oldalán keresztül lehet akciós áron hozzájutni az ImmuniTea készítményhez. Amennyiben a saját településünk nem tartozik a szociális programhoz, a terméket csak a gyógyszertárban való megjelenést követően tudjuk megvásárolni.

Arató Marika

Nem csoda, hogy az ImmuniTea termékből most hiány van, mivel a kínaiak és az amerikaiak most mindent felvásárolnak! Úgy tűnik, csak a vírus szempontjából leginkább veszélyeztetett régiók részesülnek ebben az akcióban.

Kiss Pál

Először a maszkoktól fosztanak meg bennünket, most pedig az ImmuniTea termék következik? A pánik nagyon veszélyes, a gyártók pedig nincsenek felkészülve erre. Ez most pont kapóra jön a spekulánsoknak, akik úgy növelik meg a gyógyszertári árakat, ahogy jónak látják!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: